GroenRijk

Gratis verzending vanaf € 75.00
www.groenrijk.nl

Tuin & Dier

GroenRijk folders

Ontvang nu korting bij GroenRijk met folder aanbiedingen

GroenRijk folders

advertentie

GroenRijk Folder

Geldig van 04-08-2021 t/m 17-08-2021

> Folder bekijken

GroenRijk Zomer Folder

Geldig van 26-05-2021 t/m 31-08-2021

> Folder bekijken

advertentie

GroenRijk acties

30%
Korting

Verzilver nu uw gespaarde punten en ontvang 30% korting

Toegevoegd op 1 augustus - Geldig tot en met 7 augustus

Meer tuin & dier folders

Boerenbond Folder

Geldig van 02-08-2021 t/m 15-08-2021

> Folder bekijken

Pets Place Folder

Geldig van 02-08-2021 t/m 15-08-2021

> Folder bekijken

Ranzijn Tuin & Dier Folder

Geldig van 01-08-2021 t/m 14-08-2021

> Folder bekijken

Intratuin Folder

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 02-08-2021 t/m 08-08-2021

> Folder bekijken

Kees Smit Folder

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 01-08-2021 t/m 08-08-2021

> Folder bekijken

Jumper Folder

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 26-07-2021 t/m 08-08-2021

> Folder bekijken

Dierspecialist Folder

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 02-08-2021 t/m 08-08-2021

> Folder bekijken

Pets Place Folder

Geldig van 02-08-2021 t/m 15-08-2021

> Folder bekijken

Meer tuin & dier winkels

Verlopen GroenRijk folders

Populaire folders

GroenRijk folders

TitelStartdatumEinddatum
GroenRijk Zomer Folder26-05-202131-08-2021
GroenRijk Folder04-08-202117-08-2021
GroenRijk Folder21-07-202103-08-2021
GroenRijk Folder14-07-202120-07-2021
GroenRijk Folder07-07-202113-07-2021

Openingstijden van GroenRijk winkels bij jou in de buurt

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Groenrijk folder?

Ja, er zijn op dit moment 2 actieve Groenrijk folders.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Groenrijk folder van deze week geldig?

De nieuwe Groenrijk folder van deze week is geldig van 04-08-2021 t/m 17-08-2021.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Groenrijk folder?

De meest populaire aanbiedingen van deze week uit de nieuwste Groenrijk folder zijn Hebe Addenda, Herfstanemoon XXL en GroenRijk Gieter.

Tips voor GroenRijk korting

GroenRijk Folder

GroenRijk is het grootste tuincentrum van Nederland en het centrum brengt elke week een nieuwe folder uit. In deze folder vind je niet alleen de laatste aanbiedingen, maar ook nieuwe artikelen in het assortiment. Zoals je je misschien kunt voorstellen is de collectie van een tuincentrum erg seizoensgebonden, zo ook de producten die je in de folder zult vinden. In november en december vind je bijvoorbeeld allerlei leuke artikelen die bij de feestdagen passen, terwijl in de lente de folder volstaat met aanbiedingen voor planten en producten die met dat seizoen te maken hebben. Je kunt de folder op de website inkijken, maar als er een GroenRijk in jouw buurt zit, dan krijg je ‘m waarschijnlijk in de bus. Download de folder-app om de folder van GroenRijk op je mobiele telefoon in te kunnen zien.

Nieuwsbrief

Je kunt je op verschillende manieren aanmelden voor de nieuwsbrief van GroenRijk, wanneer je dit doet ben je altijd als eerste op de hoogte van de laatste acties en nieuwste producten. Doe dit via de website, de website van het GroenRijk centrum bij jou in de buurt, of in het tuincentrum zelf. Elke week ontvang je dan een digitale nieuwsbrief met daarin bijvoorbeeld uitnodigingen voor activiteiten, nieuwsberichten, folders en aanbiedingen. Het is uiteraard gemakkelijk om je weer af te melden voor de nieuwsbrief, als je deze niet meer wil ontvangen. Dit is het meest eenvoudig via de afmeldlink die je onderaan elke digitale nieuwsbrief ontvangt.

Groenkaart

De Groenkaart is de klantenkaart van GroenRijk. Als je regelmatig bij GroenRijk winkelt, heb jij er misschien wel baat bij om deze kaart aan te schaffen. Je kunt middels de Groenkaart sparen voor hoge kortingen. Elke keer wanneer je iets koopt in het tuincentrum, spaar je één procent van je aankoopgedrag. Het bedrag dat je opspaart kun je in het vervolg als korting gebruiken. Daarnaast krijgen Groenkaart-houders exclusieve aanbiedingen, uitnodigingen voor workshops en andere activiteiten en maken de houders kan op prijzen als gevolg van exclusieve (win)acties.

Nationale Tuinbon

Leuk om cadeau te doen maar ook leuk om te krijgen, is de nationale tuinbon, welke je uiteraard ook uit kunt geven bij tuincentrum GroenRijk. Zowel op de website van GroenRijk als in de fysieke filialen is het mogelijk om de nationale tuinbon aan te schaffen. Je kunt ermee alles kopen wat er in de winkel te koop is. Het minimale bedrag dat je op de tuinbon dient te zetten is 10 euro, en het maximale bedrag is 150 euro. Je kunt de tuinbon uitgeven bij alle GroenRijk filialen die er zijn.

Betaalmethodes

Wanneer je online een bestelling plaatst bij tuincentrum GroenRijk kun je op veel verschillende manieren betalen. Uiteraard kan dit met iDeal, maar ook worden verschillende creditcards geaccepteerd: MasterCard, Visa, Sofort Banking en Bancontact Mister Cash. Ben je in het bezit van een VVV-bon, cadeaukaart of nationale tuinbon? Ook het bedrag dat hierop staat kun je uitgeven bij tuincentrum GroenRijk. Bij het afrekenen kun je dan het nummer van je bon invoeren, zodat dit bedrag van je bestelling af wordt getrokken.

Social Media

GroenRijk gaat ook met de tijd mee, het is daarom mogelijk om het tuincentrum te volgen op twitter en facebook. Maar ook zijn er veel lokale filialen die hun eigen social media kanalen bijhouden. Wanneer jij dus liever op de hoogte blijft van informatie van de GroenRijk bij jou in de buurt, doe je er verstandig aan om die vestiging te volgen. Je kunt erachter komen of de GroenRijk waar jij altijd komt op social media te vinden is, via de vestigingspagina.

Plantengids

Bij GroenRijk weten ze uiteraard alles van bloemen, planten en bomen. Daarom heeft het centrum een plantengids ontwikkeld die jou voorziet van alle informatie die je nodig hebt om al het groen in en rondom je woning in leven te houden. Heb jij vragen over het verzorgen van een plant? Sla er dan de online plantenencyclopedie op na om erachter te komen welke verzorging deze nodig heeft. Overigens kun je voor advies ook altijd naar één van de filialen toe.

Assortiment

Tuincentrum GroenRijk heeft een uitgebreid assortiment met producten zoals planten, bloempotten, dierenartikelen, tuinmeubelen, vijverartikelen, tuingereedschap, decoratie en meer. Het assortiment is zo uitgebreid dat je prima een middag zoet bent met rondlopen in één van de vestigingen, of door online het assortiment te bekijken. Het tuincentrum heeft een webwinkel waar je alle producten kunt bestellen die het tuincentrum aanbiedt. Maar wanneer je de planten liever eerst in het echt wil bekijken, kun je dat beter doen in één van de fysieke filialen.

Over GroenRijk

Een tuincentrum voor kamerplanten, tuinplanten, bloemen, bloempotten, tuingereedschap en nog véél meer; dat is GroenRijk. In Nederland is Groenrijk één van de tuincentra ketens. Verspreid over het hele land vind je dan ook grote en prachtige tuincentra terug van GroenRijk.

Het assortiment van dit tuincentrum is tamelijk uitgebreid te noemen. Als je op de website een kijkje neemt, kom je direct meerdere categorieën tegen. Hierbij kan je denken aan tuingereedschap, kamerplanten, buitenplanten, potterie, graszoden, grond & steen, wonen & sfeer, dierenartikelen, vijverartikelen, barbecues en tuinmeubelen. Kortom: alles voor in huis en tuin kan je bij GroenRijk vinden. Zolang het maar met iets groens te maken heeft; daar komt uiteraard ook de naam GroenRijk vandaan.

Via de website van GroenRijk kan je ook op de hoogte blijven van alle aanbiedingen. Online is namelijk de folder van GroenRijk inzichtelijk. Ook kan je via de website alle vestigingen & bijbehorende openingstijden vinden. Zoals gezegd bevinden de vestigingen van GroenRijk zich door het hele land. Maar, dat is niet het enige wat je op de website kunt doen. Nee, je kunt ook op het menu-item webwinkel klikken.

Via de webwinkel van GroenRijk is het mogelijk om enkele producten uit het assortiment online aan te schaffen. Als je een bestelling van 75 euro plaatst, krijg je de bestelling gratis thuisbezorgd. De exacte levertijd varieert van product tot product; let hier dus goed op bij het bestellen van de producten.

Voor vragen omtrent het assortiment en dergelijke kan je het beste rechtstreeks contact met één van de vestigingen opnemen. Maar, je kunt via de website van GroenRijk ook een online contactformulier invullen. Via dat formulier is het mogelijk om een vraag te stellen of een suggestie/opmerking door te geven.

×