Auto & Fiets

SEAT folder

Ontvang nu korting bij SEAT met folder aanbiedingen

SEAT folders

advertentie
advertentie

Meer auto & fiets folders

Dahon Vouwfietsen Folder

Geldig van 24-03-2020 t/m 25-10-2021

> Folder bekijken

ANWB Kampeer Reizen Folder

Geldig van 10-09-2020 t/m 31-12-2021

> Folder bekijken

Mantel Folder

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 01-12-2020 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

Kia Picanto Folder

Geldig van 08-10-2020 t/m 30-06-2021

> Folder bekijken

ANWB Folder

Nog 7 dagen geldig
Geldig van 10-12-2020 t/m 01-02-2021

> Folder bekijken

Gazelle E-Bikes Folder

Geldig van 06-02-2020 t/m 31-03-2021

> Folder bekijken

ANWB Kampioen Magazine

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 28-12-2020 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

Bike Totaal Folder

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 01-01-2021 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

Meer auto & fiets winkels

Verlopen SEAT folders

Populaire folders

SEAT folders

TitelStartdatumEinddatum
SEAT Tarraco12-02-201931-12-2020
SEAT Mii12-02-201931-12-2020
SEAT Leon12-02-201931-12-2020
SEAT Ibiza12-02-201931-12-2020
SEAT Cupra Ateca12-02-201931-12-2020

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve SEAT folder?

Helaas is er nu geen geldige SEAT folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de SEAT folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe SEAT folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve SEAT folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de SEAT folder?

Blader nu snel door de SEAT folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Tips voor SEAT korting

Folder SEAT

Een nieuwe auto kopen is altijd leuk om te doen maar je wilt natuurlijk wel iets aanschaffen waar je ook echt wat aan hebt en dat binnen het budget valt. Heb je dan de voorkeur voor een bepaald merk dan is het natuurlijk goed om eens daarbij te beginnen met kijken of je een auto kunt vinden die aan jouw wensen voldoet. Dit geldt voor ieder merk dus ook voor SEAT.

Raadpleeg de brochures en folder van SEAT

SEAT brengt verschillende modellen auto’s uit waaruit jij een keuze kunt maken. Je kunt daarvoor natuurlijk altijd naar een erkende dealer of garage gaan maar als je eerst liever het aanbod eens op je gemak wilt bekijken, kun je dat prima doen met een brochure van SEAT. De brochure met de nieuwste modellen vind je altijd op sites waarop meer folders staan van allerlei aanbieders. In de folder, die op een lookbook lijkt, vind je alle informatie en foto’s over een bepaald model SEAT, vaak het meest recente.

Kijk in het lookbook voor meer informatie over nieuwe modellen

Deze informatie vind je ook op de site van SEAT zelf en daarbij geldt dat dit voor elk model kan zijn. Het lookbook omvat vaak informatie over het laatst uitgebrachte model en daar kun je dan gewoon online doorheen bladeren. Heb je nu juist interesse in een ander model? Dan kun je via de site van SEAT daarvoor een digitale brochure aanvragen. Deze kun je rechtstreeks downloaden vanaf de site en is beschikbaar voor meerdere modellen.

Vraag naast de brochure ook de prijslijst aan

Uiteraard niet geheel onbelangrijk daarbij is dat je ook een prijslijst kunt downloaden. Een auto is bepaald geen goedkope aanschaf dus het is wel zaak dat je weet wat deze je gaat kosten. Blader je liever door een brochure die je daadwerkelijk kunt vasthouden? Dan kun je via de site van SEAT ook een brochure op papier aanvragen. Deze vind je binnen 48 uur nadat je deze hebt aangevraagd al in je brievenbus.

Kijk of er leuke acties zijn als je een SEAT aanschaft

Een auto aanschaffen is dus geen goedkope kwestie maar je kunt er wel het nodige op besparen als je even goed rondkijkt. Vaak gelden er bepaalde acties waarbij je bijvoorbeeld korting krijgt op een bepaald model of dat er gratis accessoires bij zitten. Het is maar net wat jij zelf belangrijk vindt dus zoek altijd een actie die bij je past. Zo heb jij er immers het meeste voordeel van.

Kijk ook eens naar een wat ouder model of een occasion

Je kunt bij de aanschaf van een SEAT ook besparen door voor een net even wat ouder model te kiezen. Hoef je niet zo nodig het nieuwste van het nieuwste te hebben en ben je ook dik tevreden met een wat ouder model? Dan zal dat je minder kosten in aanschaf en heb je toch een goede auto tot je beschikking. Kijk altijd naar goede occasions en ga ervoor naar een erkende dealer of garage zodat je zeker weet dat je een prima auto vindt. Een auto uitzoeken online kan maar een proefrit maken hoort er gewoon bij want je wilt natuurlijk wel weten of het model je bevalt tijdens het rijden.

Een SEAT kopen of toch liever leasen?

Een gebruikte auto aanschaffen of een net even wat ouder model kopen is verstandig als je met een wat beperkter budget te maken hebt. Kun je niet direct het volledige aankoopbedrag neerleggen? Denk dan ook eens na over leasen. Dan betaal je een vast bedrag per maand maar hoef je niet in één keer het volledige bedrag op te hoesten of er een lening voor af te sluiten. Kun je niet leasen via je werk? Kijk dan of Private Lease misschien wat voor jou is.

Volg SEAT en alle ontwikkelingen op de voet

Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van alle acties van SEAT en geen enkel nieuwtje meer missen als het om een nieuw model gaat? Dan is het verstandig SEAT te volgen via social media. De autofabrikant is actief op Facebook, Twitter, YouTube en Instagram maar je kunt ook altijd appen als je wat wilt weten. Je kunt je tevens aanmelden voor de nieuwsbrief zodat je deze automatisch in je mailbox krijgt. En vergeet niet dat je met vragen altijd terecht kunt bij een SEAT dealer of deze kunt stellen aan de klantenservice. Dit doe je door ze te bellen, te chatten of een tweet te sturen.

Over SEAT

Het bedrijf SEAT werd in 1950 in Sociedad (Spanje) opgericht. De afkorting SEAT staat voor Sociedad Española de Automóviles de Turismo. Het laatste gedeelte Automóvil de Turismo) betekent vrij vertaald personenauto. Met deze benaming werd dus direct duidelijk waar SEAT zich op ging richten; het ontwikkelen en fabriceren van personenauto’s. dat begon in 1953 met het allereerste model; de SEAT 1400. Dit model bleek een voorbode voor een behoorlijk lange lijst van populaire modellen.

Modellen zoals de SEAT Leon en SEAT Toledo hebben in het verleden een serieuze rol gespeeld in de automobielbranche. Uiteindelijk bleef SEAT tot 1986 een zelfstandig opererend bedrijf. In dat jaar werd het merk overgenomen door de Volkswagen Group; in 1990 werd de Volkswagen Group zelfs voor 99,99% eigenaar van het van origine Spaanse merk. Momenteel maakt het merk onderdeel uit van de Volkswagen Groep samen met bijvoorbeeld Audi en Skoda.

Hedendaags biedt het merk een behoorlijk uitgebreid modellengamma aan. Veel van deze modellen zijn in samenwerking met Audi en Skoda ontwikkeld, waardoor er enige overloop in de modellengamma’s van deze merken te bespeuren valt. Via de website van SEAT kan je alle modellen bekijken en deze naar wens configureren. Vervolgens kan je bij één van de officiële SEAT dealers de nieuwe auto bestellen. Bij deze dealers ben je ook aan het juiste adres voor onderhoud aan je SEAT of voor het kopen van occasions van het merk. De dealers zijn allemaal te vinden via de Dealer Locator op de website van het merk.

Op de website kan je tevens middels een live chat in contact komen met SEAT Nederland. Het is ook mogelijk om contact op te nemen via Twitter of op telefoonnummer 0800 235 7328. De klantenservice van SEAT is op alle dagen van de week bereikbaar tussen 08.00 en 00.00 uur. Uiteraard kan je ook langs bij één van de officiële dealers voor het stellen van al je vragen.