Drogist

Viata folders

Ontvang nu korting bij Viata met folder aanbiedingen

Viata folders

advertentie
advertentie

Meer drogist folders

Kruidvat Folder

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 11-05-2021 t/m 16-05-2021

> Folder bekijken

Etos Folder

Nog 7 dagen geldig
Geldig van 10-05-2021 t/m 23-05-2021

> Folder bekijken

Trekpleister Folder

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 04-05-2021 t/m 16-05-2021

> Folder bekijken

Trekpleister Folder

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 11-05-2021 t/m 16-05-2021

> Folder bekijken

Die Grenze Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 03-05-2021 t/m 17-05-2021

> Folder bekijken

Kruidvat Folder

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 11-05-2021 t/m 16-05-2021

> Folder bekijken

Etos Folder

Nog 7 dagen geldig
Geldig van 17-05-2021 t/m 23-05-2021

> Folder bekijken

DA Folder

Nog 7 dagen geldig
Geldig van 10-05-2021 t/m 23-05-2021

> Folder bekijken

Meer drogist winkels

Verlopen Viata folders

Populaire folders

Viata folders

TitelStartdatumEinddatum
Viata Folder12-02-202128-02-2021

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Viata folder?

Helaas is er nu geen geldige Viata folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de Viata folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Viata folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve Viata folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Viata folder?

Blader nu snel door de Viata folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Tips voor Viata korting

Folder Viata

Ben je op zoek naar verzorgingsproducten, drogisterijartikelen of medicatie die zonder recept verkrijgbaar is? Dan kun je daarvoor natuurlijk naar een fysieke drogisterij gaan maar online een bestelling plaatsen bij Viata is ook mogelijk. Om te weten wat deze online drogist allemaal in het assortiment heeft, kijk je het beste even op de website. Zo weet je meteen goed waarvoor je er terecht kunt.

Altijd alle informatie over een product online

Bij Viata kun je al een deel van het aanbod direct zien als je de site opent maar je kunt ook zelf naar bepaalde producten zoeken. Je vult hiervoor de naam van het artikel waar je naar op zoek bent in en dan wordt er voor je gezocht. Zijn er treffers, dan krijg jij deze meteen in beeld te zien. Bij elk product dat door Viata wordt aangeboden staat veel informatie zodat je weet wat je in huis haalt. Zo kun je bijvoorbeeld lezen hoe je een bepaald product gebruikt en waarvoor het bedoeld is. Daarnaast staat de samenstelling erbij vermeld en de specificaties van elk product. Dit is natuurlijk wel belangrijk want hiermee bepaal jij of het artikel geschikt voor je is.

Lees de reviews van andere mensen die je reeds voorgingen als klant

Indien er mensen zijn die het product waar jij interesse in hebt reeds voor je aangeschaft hebben, dan is de kans groot dat ze er een review bij achtergelaten hebben. Is dat het geval, dan staan deze altijd bij het artikel zelf vermeld. Zo kun jij als klant deze lezen om te weten te komen wat de ervaringen van anderen met dit product zijn en bepalen voor jezelf of je dit al dan niet wilt aanschaffen en of je er wat aan hebt. Heb je zelf een aankoop gedaan bij Viata? Laat dan ook een recensie achter voor andere mensen. Daar kunnen zij veel aan hebben.

Korting krijgen en altijd op de hoogte blijven

Als je bij Viata nog niet eerder wat besteld hebt en nieuw bent als klant, dan kun je een leuke korting krijgen. Doe je een bestelling met een aankoopwaarde van €50 of meer? Dan krijg je daarop €5 korting, mits je je hebt aangemeld voor de nieuwsbrief van Viata. Dat is altijd slim om te doen want zo mis je geen enkel nieuwtje van deze aanbieder meer. Je hoeft echt helemaal niks meer te missen als je Viata ook volgt op social media. De drogisterij is actief op Facebook, Twitter, YouTube en Instagram.

Ideeën opdoen en advies krijgen

Heb je eerst wat meer ideeën nodig of informatie over bepaalde aandoeningen of problemen en wat je daarvoor dient aan te schaffen om deze te verhelpen? Lees dan eens de blogs door die je op de site van Viata vindt. Er zijn er veel te vinden die over allerlei verschillende onderwerpen gaan dus grote kans dat er wat voor jou bijzit dat je aanspreekt of interesseert. Je kunt voor meer advies ook terecht bij de apotheker van Viata. Zo heb je de meeste kans dat je een geschikt product koopt waar je daadwerkelijk wat aan hebt. De blogs vind je onder het kopje Thema’s en Blog.

Kijk altijd of er een geldige folder is

Wil je graag speciale en goede verzorgingsproducten kopen maar er niet altijd de hoofdprijs voor betalen? Kijk dan ook altijd hier op Aanbiedingenfolders.nl of er een actiefolder te vinden is. Zo ja, dan kun je er zeker van zijn dat deze er ook op staat. Op de site van Viata zelf is deze folder ook te vinden. Is er geen geldige folder op het moment dat jij kijkt? Geen probleem want op de website zelf vind je diverse aanbiedingen en acties.

Zo stel je het beste je vraag aan Viata

Heb je een vraag aan Viata of advies nodig? Dan kun je daarvoor terecht op een van de social media kanalen waarop de drogist actief is of persoonlijk contact leggen met de klantenservice. Je kunt deze tijdens kantooruren bellen, ermee chatten of een mailtje sturen. Kijk altijd of je vraag tussen de veelgestelde vragen op de site staat. Zeker bij algemene vragen is de kans groot dat deze al eens eerder door iemand anders gesteld zijn. Het heet niet voor niks veelgestelde vragen natuurlijk maar jij hebt zo wel het snelste je antwoord erop gevonden. Met vrij specifieke vragen is het vaak wel nodig contact op te nemen want de kans dat deze al eens eerder gesteld zijn is veel kleiner.

Over Viata

De onderneming Viata profileert zichzelf als de online apotheek waarbij advies hoog in het vaandel staat. Deze onderneming komt van origine uit België, maar heeft enkele jaren ook zijn intrede gedaan in de Nederlandse markt.

Zodra je op de webshop van Viata uitkomt, zie je direct dat het bedrijf het geven van advies hoog in het vaandel heeft staan. Aan de rechterkant van de pagina verschijnen namelijk de namen van meerdere medewerkers waar je direct mee kunt chatten. Je kunt aan hen al jouw vragen stellen en zodoende de juiste middelen aanschaffen.

Het assortiment van Viata is overigens behoorlijk uitgebreid te noemen. Dat blijkt ook wel uit de verschillende categorieën waaruit je kunt kiezen in de webshop van Viata: Apotheek, Gelaat en lichaam, Vitaminen en voedingssupplementen, Natuurlijk gezond, Superfoods en welzijn, Dieet en afvallen, Baby en zwangerschap, Thuiszorg en 50+, Dieren, EHBO en verbandmateriaal en Medische apparaten en zelftesten. In deze categorieën vind je diverse, interessante producten terug. Viata geeft bovendien aan dat je op alle producten een grote korting krijgt; prijstechnisch is het dus ook interessant om bij Viata te shoppen.

Zodra je online voor meer dan 59 euro een bestelling plaatst, hoef je géén verzendkosten te betalen. Bij kleinere orders dien je een bedrag van 5,95 euro aan verzendkosten te betalen. De verzending wordt vervolgens binnen enkele werkdagen op het gewenste adres thuisbezorgd. Nadat je de producten besteld hebt, heb je 14 dagen de tijd om deze te retourneren.

Wil je de producten retourneren? Dan kan je daarvoor contact opnemen met de klantenservice, waarna de klantenservice je een retourlabel stuurt. Met dit retourlabel kan je de producten kosteloos retourneren.

De klantenservice van Viata is op werkdagen bereikbaar van 09.30 tot 18.00 uur. Je kunt hiervoor een live chat starten, bellen naar 085 016 08 96, een online contactformulier invullen of mailen naar service@viata.be.