Elektronica

Acer folder

Ontvang nu korting bij Acer met folder aanbiedingen

Acer folders

advertentie

Acer Winter Sale Folder

Geldig van 14-01-2021 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

advertentie

Acer acties

€50,-
Korting

Nu tot wel €50,- korting op geselecteerde producten bij Acer.nl

Toegevoegd op 7 januari - Geldig tot en met 25 januari

€100,-
Korting

Krijg nu €100,- korting op geselecteerde producten bij Acer.nl

Toegevoegd op 7 januari - Geldig tot en met 25 januari

€150,-
Korting

Geniet nu van €150,- korting op geselecteerde producten bij acer.nl

Toegevoegd op 7 januari - Geldig tot en met 25 januari

€200,
Korting

Ontvang nu €200,- korting op geselecteerde producten bij Acer.nl

Toegevoegd op 7 januari - Geldig tot en met 25 januari

20%
Korting

Winter sale: tot wel 20% korting bij Acer.nl

Toegevoegd op 7 januari - Geldig tot en met 25 januari

20%
Korting

Winter sale: tot wel 20% korting bij Acer.nl

Toegevoegd op 7 januari - Geldig tot en met 25 januari

Meer elektronica folders

Apple iPad

Geldig van 17-01-2020 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

Apple iPhone 11

Geldig van 17-01-2020 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

Bax Shop Folder

Geldig van 09-11-2020 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

Correct JBL Folder

Geldig van 08-01-2021 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

BCC Folder Week 03

Geldig van 18-01-2021 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

Vobis Folder

Geldig van 10-12-2020 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

ITPRODEALS Folder

Geldig van 17-01-2021 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

Alternate Folder

Geldig van 11-01-2021 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

Meer elektronica winkels

Populaire folders

Deze Acer kortingscodes deden het niet in Januari 2021

Maar je kunt ze altijd nog eens proberen!

%
kortingscode

BLUE MONDAY MYSTERY SALE ; krijg EXTRA korting op winter sale met deze kortingscode

€100,-
kortingscode

Nu €100,- korting op Gaming aanbiedingen bij Acer met deze kortingscode

€200,-
kortingscode

Ontvang tot wel €200,- korting bij Acer met deze kortingscode

10%
kortingscode

Alleen dit weekend 10% korting met deze Acer kortingscode

€200,-
kortingscode

Bij Acer krijg je nu tot wel €200,- korting met deze kortingscode

Acer folders

TitelStartdatumEinddatum
Acer Winter Sale Folder14-01-202131-01-2021

Meest recente Acer kortingscodes

KortingOmschrijvingVerloopt op
% kortingscodeBLUE MONDAY MYSTERY SALE ; krijg EXTRA korting op winter sale met deze kortingscode 18-01-2021
€100,- kortingscodeNu €100,- korting op Gaming aanbiedingen bij Acer met deze kortingscode30-08-2020
€200,- kortingscodeOntvang tot wel €200,- korting bij Acer met deze kortingscode18-08-2020
10% kortingscodeAlleen dit weekend 10% korting met deze Acer kortingscode03-08-2020
€200,- kortingscodeBij Acer krijg je nu tot wel €200,- korting met deze kortingscode30-07-2020

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Acer folder?

Ja, er is op dit moment 1 actieve Acer folder.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Acer folder van deze week geldig?

De nieuwe Acer folder van deze week is geldig van 14-01-2021 t/m 31-01-2021.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Acer folder?

Blader nu snel door de Acer folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Tips voor Acer korting

Folder Acer

Als je een nieuw laptop nodig hebt dan heb je daarbij de keuze uit verschillende merken waarvan Acer er eentje is. Als je een kijkje op de site van Acer neemt kun je zien wat er zoal wordt aangeboden van dit merk. Via de eigen webshop van Acer kun je een laptop en accessoires aanschaffen voor gebruik thuis maar ook voor op het werk.

Waar zijn Acer producten te koop?

Acer is een merk dat niet alleen in de eigen webshop verkocht wordt maar ook bij andere aanbieders in het assortiment zit. Dit betekent dat je voor een apparaat van dit merk bij andere online aanbieders terecht kunt maar ook in tal van fysieke winkels. Kijk daarom altijd even goed rond waar je terecht kunt voor een Acer product, alleen al om zo de beste prijs te vinden.

Kijk wanneer er korting wordt gegeven

Als Acer zelf een reclamefolder uitbrengt dan kun je er zeker van zijn dat je deze op een site waarop meer folders staan te vinden is. Er staat dan ook altijd bij vermeld hoe lang de aanbiedingen geldig zijn zodat je weet wanneer je er gebruik van kunt maken. Zo weet je altijd precies wanneer je artikelen met korting kunt kopen.

Leuke aanbiedingen op de eigen site van Acer

Als je een Acer apparaat wilt hebben dan kun je dit via de eigen webshop bestellen. Als er bepaalde acties gelden op dat moment dan kun je die altijd op de site vinden. Zo kun je wellicht de nodige korting krijgen op een laptop of er leuke en nuttige accessoires bij krijgen. Een Acer laptop kun je ook bij andere aanbieders kopen. Kijk daarom altijd of daar je leuke aanbiedingen kunt vinden. Zo kun je voor jezelf de beste acties vinden zodat je een laptop vindt die bij jou past.

Registreer je aankoop bij Acer

Op de website van Acer zelf kun je ook eens een kijkje nemen onder het kopje Speciale Aanbiedingen. Daarin staan tal van producten waar je een aanzienlijke korting op krijgt. De prijs die er dan nog bij staat is die je betaalt dus je weet ook meteen hoeveel dat is. Heb je iets gezien dat je graag wilt hebben dan kun je dit direct in het winkelmandje stoppen en verdergaan tot betalen. Nog verder winkelen mag uiteraard ook altijd. Nadat je een Acer product hebt aangeschaft kun je dit laten registreren via de zogenaamde Acer ID. Dit kan je de nodige voordelen opleveren dus lees altijd even op de site door of dit handig is voor jou om te doen.

Vragen kun je stellen aan de klantenservice van Acer

Als je meer informatie wilt krijgen over een bepaalde laptop dan kun je deze op de site van Acer vinden. Kom je daar nu niet helemaal goed uit of wil je nog meer weten? Dan kun je voor meer informatie altijd terecht bij een leverancier van deze apparaten. Ga naar een winkel waar ze deze apparaten verkopen en stel daar je vragen. Via Acer zelf kan ook want dan kun je daarvoor bij de klantenservice terecht.

Service bij Acer

Bij de serviceafdeling kun je terecht voor allerlei kwesties zoals technische problemen en ondersteuning, handleidingen en informatie over bepaalde apparaten. Je kunt met de klantenservice contact opnemen als je een vraag hebt maar kijk ook altijd eerst even of deze wellicht tussen de veelgestelde vragen staat op de site. Zo ja, dan heb je het snelste je antwoord.

Meld je aan voor de Acer Community

Acer heeft ook een eigen Community. Heb je zelf een Acer laptop of ander apparaat en wil je je ervaringen ermee met andere mensen delen of lezen wat zij erover te zeggen hebben? Meld je dan aan voor de Acer Community. Om eraan deel te nemen log je in en kun je met anderen communiceren over alles wat maar met Acer te maken heeft. Ook met Acer zelf overigens. Binnen deze Community kun je tal van blogs lezen waarin je de nodige informatie kunt vinden en allerlei inspiratie kunt opdoen.

Zo mis je geen enkel nieuwtje meer

Wil je geen enkel nieuwtje meer missen als het om de nieuwste apparatuur van Acer gaat of geen aanbieding meer mislopen? Dan kun je Acer ook volgen op social media. Ze zijn actief op zowel Facebook, Twitter als YouTube zodat je zelf daar een keuze in kunt maken. Op social media gaat het nieuws snel zodat je er zeker van kunt zijn dat je nooit meer wat mist als je er regelmatig een kijkje neemt.

Over Acer

De heer Stan Shis begon in 1976 in Taiwan met zijn eigen bedrijf. Dit bedrijf kreeg de naam Acer en richtte zich op het aanbieden van computers en bijbehorende producten. Door de jaren heen wist het bedrijf een flinke groei door te maken, onder meer door de Texas Instruments computerdivisie over te nemen. Ook het welbekende merk Packard Bell werd overgenomen door Acer.

Hedendaags behoort het bedrijf tot één van de vijf grootste computerketens van heel de wereld. In de afgelopen tientallen jaren heeft Acer ook aan de basis gestaan van nieuwe, innovatieve digitale producten. Feit is dat Acer zelf weinig producten fabriceert, maar zich voornamelijk bezig houdt met het ontwerp van de producten. De fabricatie van de producten wordt vervolgens uitbesteed aan externe partijen.

In Nederland heb je meerdere mogelijkheden om de producten van Acer aan te schaffen. Je kunt daarvoor terecht bij de grote webshops (Coolblue, Bol.com e.d.), maar je kunt ook in de winkels van de MediaMarkt, BCC en Expert deze producten aanschaffen. Koop je liever producten vanuit thuis? Daarvoor kan je terecht in de online webshop van het merk. In deze webshop vind je de volgende categorieën terug: Laptops, Desktops, Monitoren, Projectoren, ConceptD, Gaming en Accessoires. Deze categorieën laten duidelijk zien dat het merk zich richt op alles wat met computers te maken heeft.

De webshop van Acer biedt zowel gratis verzending als gratis retournering aan. Mocht je niet tevreden met de ontvangen producten zijn, is het van belang om dit binnen de gestelde termijn kenbaar te maken aan Acer. Vervolgens kan de klantenservice van Acer je verder helpen met de retournering. Je kunt hiervoor een online contactformulier invullen via de website van Acer. Het is op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur ook mogelijk om telefonisch contact met de klantenservice op te nemen. Daarvoor kan je bellen naar 088 4560 006.