Bouwmarkt

Toolspecial folders

Ontvang nu korting bij Toolspecial met folder aanbiedingen

advertentie

Toolspecial Folder

Geldig van 29-10-2021 t/m 31-07-2022

> Folder bekijken

advertentie

Meer bouwmarkt folders

Praxis Verf Special

Geldig van 08-10-2021 t/m 30-09-2022

> Folder bekijken

Gamma Verf Magazine

Geldig van 01-12-2021 t/m 31-10-2022

> Folder bekijken

Gamma Duurzaam Folder

Geldig van 11-10-2021 t/m 31-10-2022

> Folder bekijken

Gamma Tuinmagazine

Geldig van 01-03-2022 t/m 31-05-2022

> Folder bekijken

Gamma Gereedschap Magazine

Geldig van 01-01-2022 t/m 31-12-2022

> Folder bekijken

Gamma Duurzaam Folder

Geldig van 01-02-2022 t/m 31-12-2022

> Folder bekijken

Karwei Folder

Geldig van 01-02-2022 t/m 31-12-2022

> Folder bekijken

Teun Folder

Geldig van 08-04-2022 t/m 01-06-2022

> Folder bekijken

Meer bouwmarkt winkels

Verlopen Toolspecial folders

Populaire folders

Toolspecial folders

TitelStartdatumEinddatum
Toolspecial Folder29-10-202131-07-2022
Toolspecial Folder20-11-202131-12-2021
Toolspecial Folder01-02-202131-12-2021
Toolspecial Folder31-08-202131-12-2021
Toolspecial Folder23-09-202122-12-2021

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Toolspecial folder?

Ja, er is op dit moment 1 actieve Toolspecial folder.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Toolspecial folder van deze week geldig?

De nieuwe Toolspecial folder van deze week is geldig van 29-10-2021 t/m 31-07-2022.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Toolspecial folder?

Blader nu snel door de Toolspecial folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Tips voor Toolspecial korting

Toolspecial folder

Toolspecial is een Nederlands bedrijf en is in eigendom van het bedrijf Fource. Toolspecial biedt gereedschappen voor de autobranche en alles wat je nog meer nodig bent in de auto werkplaats. De firma biedt je het allernieuwste gereedschap tegen een zeer scherpe prijs en door het koopgedrag van klanten goed in de gaten te houden, heeft het bedrijf haar assortiment altijd op orde. Door je een groot scala aan topmerken aan te bieden, zit er altijd wel een merk tussen dat je voorkeur heeft. Daarnaast heeft Toolspecial ook een eigen merk welke zeer scherp geprijsd is. Voor elke klant is er op deze manier wel wat wils.

Hoge kwaliteit

Toolspecial is nummer 1 in de branche op het gebied van automotive gereedschappen. Het bedrijf levert in Nederland, België en Frankrijk en heeft in totaal 193 verkooppunten. Het ruim opgezette assortiment bestaat uit 50.000 topartikelen van bekende en minder bekende merken. Wat je ook zoekt, voor welk budget dan ook kun je bij Toolspecial vinden. 1 ding weet je in ieder geval zeker als je wat bij Toolspecial koopt en dat is dat het artikelen zijn van zeer hoge kwaliteit. Je kunt erop vertrouwen dat alles naar behoren werkt en je met producten werkt die aan de hoogste veiligheidseisen voldoen.

Ruim assortiment

Dit grote assortiment dat Toolspecial je te bieden heeft, wordt bij de verkooppunten als een shop-in-shop aangeboden. Je weet zo precies welk merk je koopt en kunt naar de verkooppunten speciaal voor de artikelen van het bedrijf. Toolspecial is vernieuwend en zorgt dat het goed de markt in de gaten houdt. Zo weten ze altijd alles over de nieuwste producten en kunnen zo hun assortiment direct aanvullen. Zo weet je dat als je voor Toolspecial kiest, je altijd de nieuwste artikelen tot je beschikking hebt. Ook heeft Toolspecial een eigen lijn van gereedschappen en ook deze lijn is van zeer hoge kwaliteit en wordt tegen een zeer betaalbare prijs aangeboden.

Advies

In de shop-in-shops kun je zoals eerder gezegd terecht voor de producten die Toolspecial in het assortiment heeft. In deze winkels werken deskundige mensen om je voort te helpen en te laten vinden wat je zoekt. Zij weten precies wat Toolspecial aan artikelen heeft en kunnen je daarom goed verder helpen. Als je niet weet welk artikel bij jouw wensen en voorkeuren aansluit, staan ze ook klaar om je advies te geven. Vraag ze gerust om hulp en kom zo sneller bij het product dat je zoekt. Ze kunnen je ook vertellen hoe je het product precies moet bedienen, dus ook daarvoor kun je ze even aanschieten. Ze staan klaar om al je vragen te beantwoorden, er bestaan geen domme vragen.

Winkelzoeker

Om erachter te komen welke verkooppunten Toolspecial gebruikt, kun je het beste even op de website kijken. Hier staan alle verkooppunten op een rij en kun je ook op afstand zoeken of op gebied. Door een winkel aan te klikken krijg je de adresgegevens te zien. Daarnaast kun je ook een routeplanner naar het adres instellen en zo zien hoe lang je erover doet om er te komen. Voordat je naar de winkel gaat, kun je alvast even de artikelen online bekijken en zo een selectie maken van de producten die je wilt bekijken of kopen. Zo ga je goed voorbereid naar de winkel heen.

Webshop

Naast de shop-in-shops kun je Toolspecial ook gewoon online vinden. In de webshop kun je het gehele assortiment ook vinden en kun je ook direct bestellen wat je nodig bent. De website wordt steeds vernieuwd. De meeste klanten willen steeds vaker online informatie over de artikelen en daar probeert het bedrijf constant op in te spelen door de website up-to-date te houden. De webshop is zo opgezet dat er duidelijke categorieën zijn met een zeer slim overzicht van alle artikelen die hiertoe behoren. Of je nu op zoek bent naar acculaders of werkplaatsuitrusting alles is zeer handig en overzichtelijke geordend zodat je alles snel en makkelijk kunt vinden. Overal staan ook duidelijke omschrijvingen bij en de prijs zodat je weet wat je kwijt gaat zijn.

Nieuws en folder

Op de homepagina van het bedrijf is het laatste nieuws te bekijken over de nieuwste gereedschappen, maar op de website kun je ook even kijken voor reviews van klanten die je voorgingen. Zij hebben ervaring met de artikelen en zo kun je je inlezen of het ook wat voor jou is. Toolspecial is ook te vinden op Twitter, Facebook en YouTube. Hier zetten ze filmpjes en foto’s online van alle artikelen en blijf je eenvoudig op de hoogte. Daarnaast brengt Toolspecial ook een folder uit. De folder is onder andere te vinden op Aanbiedingenfolders.nl.

Over Toolspecial

Ben je op zoek naar automotive gereedschap? Dan ben je bij Toolspecial aan het juiste adres. Deze webwinkel heeft ruim 50.000 automotive gereedschappen in hun assortiment. Al jarenlang is Toolspecial binnen deze niche de meest toonaangevende leverancier.

Wat kan je zoal vinden bij Toolspecial? Eigenlijk alles wat je nodig hebt voor je auto. Het gehele assortiment is onderverdeeld in de volgende categorieën: Automotive Gereedschap, Chemieproducten, Elektrisch Gereedschap, Handgereedschap, Persoonlijke bescherming, Pneumatisch gereedschap, Reiniging, Slangen en Appendages, Test- en meetgereedschap, Universele autodelen, Verspanend gereedschap en Werkplaatsuitrusting. Per categorie vind je vervolgens een onwijs uitgebreid aanbod van gevarieerde producten.

Via de webshop kan je óók op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en aanbiedingen. Via het menu-item ‘Aanbiedingen’ kan je de aanbiedingen bekijken, terwijl het actiemagazine ook alle aanbiedingen bevat.

Overigens kan je de producten van Toolspecials ook in één van de vele verkooppunten vinden. Waar deze verkooppunten zich exact bevinden, kan je via de Store Locator op de website van Toolspecials bekijken.

Als je op werkdagen voor 16:00 een bestelling plaatst, heb je de producten de volgende dag al in huis. Mocht je een orderwaarde van meer dan 50 euro hebben, hoef je bovendien geen verzendkosten te betalen. Bestel je voor minder dan 50 euro? Dan bedragen de verzendkosten 4,95 euro.

Daarna heb je ook nog eens 14 dagen bedenktijd. Ben je er achter gekomen dat je toch niet tevreden met je aankoop bent? Dan kan je deze retourneren. Voor het retourneren van producten kan je het modelformulier voor herroeping op de website van Toolspecial downloaden.

Heb je vragen aan Toolspecial? De klantenservice staat dagelijks van 08.00 tot 18.00 uur voor je klaar. Je kunt hen bereiken via Twitter, via Facebook of telefonisch op 030 265 03 69. Toolspecials is gevestigd in Hoevelaken op de Hogebrinkerweg 18.