Bouwmarkt

Hornbach folders

Ontvang nu korting bij Hornbach met folder aanbiedingen

advertentie

Hornbach Folder

Geldig van 01-05-2022 t/m 31-05-2022

> Folder bekijken

Hornbach Folder

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 25-04-2022 t/m 29-05-2022

> Folder bekijken

Hornbach Folder

Geldig van 01-04-2022 t/m 30-06-2022

> Folder bekijken

advertentie

Meer bouwmarkt folders

Praxis Verf Special

Geldig van 08-10-2021 t/m 30-09-2022

> Folder bekijken

Gamma Verf Magazine

Geldig van 01-12-2021 t/m 31-10-2022

> Folder bekijken

Gamma Duurzaam Folder

Geldig van 11-10-2021 t/m 31-10-2022

> Folder bekijken

Gamma Tuinmagazine

Geldig van 01-03-2022 t/m 31-05-2022

> Folder bekijken

Toolspecial Folder

Geldig van 29-10-2021 t/m 31-07-2022

> Folder bekijken

Gamma Gereedschap Magazine

Geldig van 01-01-2022 t/m 31-12-2022

> Folder bekijken

Gamma Duurzaam Folder

Geldig van 01-02-2022 t/m 31-12-2022

> Folder bekijken

Karwei Folder

Geldig van 01-02-2022 t/m 31-12-2022

> Folder bekijken

Meer bouwmarkt winkels

Verlopen Hornbach folders

Populaire folders

Hornbach folders

TitelStartdatumEinddatum
Hornbach Folder01-04-202230-06-2022
Hornbach Folder01-05-202231-05-2022
Hornbach Folder25-04-202229-05-2022
Hornbach Folder30-03-202224-04-2022
Hornbach Folder28-03-202224-04-2022

Openingstijden van Hornbach winkels bij jou in de buurt

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Hornbach folder?

Ja, er zijn op dit moment 3 actieve Hornbach folders.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Hornbach folder van deze week geldig?

De nieuwe Hornbach folder van deze week is geldig van 01-05-2022 t/m 31-05-2022.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Hornbach folder?

De meest populaire aanbiedingen van deze week uit de nieuwste Hornbach folder zijn Keramische Houtskoolbarbecue "Original Extra Large", Keramische Houtskoolbarbecie "Original Large Solo" en Keramische Houtskoolbarbecue "Original Large".

Tips voor Hornbach korting

Hornbach Nieuwsbrief

De nieuwsbrief van Hornbach geeft je de mogelijkheid om snel op de hoogte te zijn van het laatste nieuws, de nieuwste producten, project tips maar ook potentiële ‘aanbiedingen’. Alleen, zoals je misschien in de introductie hebt gelezen, heeft Hornbach geen aanbiedingen in de gebruikelijke zin van het woord. Hornbach biedt een prijsverlaging op assortimenten die bij assortiment wisselingen. Via de nieuwsbrief kom je er snel achter om welk assortiment dat gaat. Het loont dus zeker de moeite, aangezien je hiermee flink wat geld kan besparen als het net gaat om producten die je voornamelijk zoekt.

Hornbach folders

In de folders van Hornbach (die te vinden zijn onder actueel op de website), zou je verwachten dat er gebruikelijke aanbiedingen zou staan. Echter zijn deze folders uitgebracht per project of thema, in plaats van de aanbiedingen van de week. De prijzen van de producten zijn over het algemeen al goedkoper van andere bouwmarkten, merkwaardig in deze folders zijn echter dat per pagina een product is uitgelicht. Dit product wordt dan qua prijs vergeleken met de prijs bij concurrenten, zodat je een verzekering hebt dat je bij Hornbach de voordeligste aankoop maakt.

De Hornbach prijsgarantie

Het is al gebleken dat het lastig is om voordeel te vinden via Hornbach volgens manieren die bij andere webwinkels of bouwmarkten vanzelfsprekend zijn. Bij artikelen die ergens anders goedkoper zijn, kan je eenvoudig aanspraak doen op de “Hornbach prijsgarantie”. Bij online bestellingen kun je het prijsgarantie formulier invullen per product dat je elders goedkoper vindt, zodat Hornbach het bedrag van het specifieke product verlaagt. Bij Hornbach geldt ook dat wanneer je het product al hebt gekocht, je binnen 30 dagen nog steeds het prijsgarantie formulier kunt invullen. Hornbach bekijkt dan snel of alles klopt en wanneer dat zo is, krijg je het verschil in prijs terug. Het loont dus de moeite om alles wat je nodig hebt te bestellen bij Hornbach ook te checken of ze andere bouwmarkten goedkoper zijn. Zo kan het je bij een bestelling flink wat geld opleveren, als je bijvoorbeeld enkele dingen ergens anders goedkoper hebt gevonden.

Gratis afhalen

Wanneer je bij Hornbach online een of meerdere producten bestelt, heb je eigenlijk al de standaard mogelijkheid om te reserveren. Op die manier houd het dichtstbijzijnde filiaal van Hornbach de gekozen producten vanaf een bepaald tijdvak voor je vast. Je betaalt dan ook pas wanneer je jouw bestelling komt ophalen. Hoewel het bij een kleine product misschien wat minder rendabel is, kan het bij een bulk aankoop van bijvoorbeeld hout al wat meer schelen. Dat soort grote producten worden namelijk niet per gewoonlijke pakketservice bezorgd.

Gratis bezorging

Een artikel bij Hornbach wordt pas gratis bezorgd, als dit artikel een prijs heeft van €400,- of meer. Wanneer je echter een artikel toevoegt die goedkoper is of niet in de onderstaande categorieën valt, dan betaal je gewoon weer bezorgkosten. De gratis verzending gaat op voor: Tuinhuizen, kweekkassen, carports, bergingen, terrasoverkappingen, paviljoens en sauna’s.

Standaard voordeliger

In principe heeft Hornbach standaard een lagere prijs op het gehele assortiment. Ze zijn erg serieus met hun prijsgaranties. Ze geloven niet in aanbiedingen, aangezien het betekent dat je moet compenseren met duurdere producten ergens anders in het assortiment. Hornbach heeft altijd de laagste prijs. Door standaard bij Hornbach te bestellen en bovenstaande tips in je achterhoofd te houden, kun je al een heleboel geld besparen op je eerstvolgende verbouwing.

ProfiService

Mocht je ondernemer zijn: een klusbedrijf als ZZP’er of een grotere onderneming relevant aan de doelgroep van Hornbach, dan kom je in aanmerking voor de ProfiService. Hoewel dit uitzonderlijker is, kun je lagere prijzen verwachten bij bulk aankopen. Bijvoorbeeld een grote hoeveelheid tegels of hout. De ProfiService geeft je ook toegang tot een eigen kassa en servicebalie en je kan dingen op rekening zetten.

Vergelijking

Op de website van Hornbach zelf kan je elk product in de vergelijker van de webshop zetten. Als je meerdere producten van hetzelfde soort hebt geselecteerd om te vergelijken, kan je in een eenvoudig overzicht zien wat je krijgt voor wat je betaalt ten opzichte van de andere producten. Zo kun je dus eenvoudig afwegingen maken voor welke kraan je bijvoorbeeld wilt aanschaffen, zodat je het voor jou beste product kiest voor de laagste prijs.

Over Hornbach

Hornbach heeft in Nederland veertien vestigingen. Door heel Europa zijn dit er echter 150. Hierdoor mogen we Hornbach toch zeker tot één van de grootste bouwmarkten rekenen. Het van oorsprong Duitse bedrijf heeft, naast in Nederland, ook nog vestigingen in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Luxemburg, Roemenië, Slowakije, Zweden en Tsjechië. In totaal zijn er meer dan 13.000 mensen in dienst van Hornbach. Het merendeel van de vestigingen bevindt zich op een bedrijventerrein. Deze vestigingen bestaan doorgaans uit een bouwmarkt met doe-het-zelfartikelen, een tuincentrum en een dierenafdeling. Er zijn tegenwoordig zelfs vestigingen die over een drive-in beschikken, zodat jij makkelijk en snel jouw bouwmaterialen in kunt laden en mee kunt nemen.

Je kunt het zo gek niet bedenken of jij kunt het wel bij Hornbach halen. Zo vindt je op de doe-het-zelfafdeling onder meer schroeven, gereedschappen, hout en ga zo maar door. Jij bent op deze afdeling aan het juiste adres wanneer jij spullen zoekt om zelf te klussen. Op de tuinafdeling vind jij alle benodigdheden voor jouw tuin. Niet alleen voor onderhoud, maar bijvoorbeeld ook loungesets, zwembaden, barbecues en zonwering. Op de dierenafdeling ben jij aan het juiste adres wanneer jij iets zoekt voor jouw (huis)dieren. Er worden hier onder meer dierenverblijven aangeboden, maar bijvoorbeeld ook voeding en speelgoed.

Ondanks dat Hornbach veertien vestigingen in ons land heeft ,wil dit natuurlijk nog niet zeggen dat er eentje bij jou in de buurt zit. Dit is echter geen probleem. Jij kunt via de website van Hornbach namelijk ook alles bestellen wat aangeboden wordt in de winkels. Bang dat jij hier niet profiteert van aanbiedingen en acties? Dat is nergens voor nodig. Online gelden namelijk nagenoeg altijd dezelfde acties en aanbiedingen als in de bouwmarkt zelf. Wil jij nog meer geld besparen op jouw aankopen bij deze bouwmarkt? Maak dan gebruik van kortingscodes. Deze worden ook met regelmaat vergeven door Hornbach.