BAUHAUS

nl.bauhaus

Bouwmarkt

BAUHAUS folders

Ontvang nu korting bij BAUHAUS met folder aanbiedingen

advertentie
advertentie

Meer bouwmarkt folders

Praxis Verf Special

Geldig van 08-10-2021 t/m 30-09-2022

> Folder bekijken

Gamma Verf Magazine

Geldig van 01-12-2021 t/m 31-10-2022

> Folder bekijken

Gamma Duurzaam Folder

Geldig van 11-10-2021 t/m 31-10-2022

> Folder bekijken

Gamma Tuinmagazine

Geldig van 01-03-2022 t/m 31-05-2022

> Folder bekijken

Toolspecial Folder

Geldig van 29-10-2021 t/m 31-07-2022

> Folder bekijken

Gamma Gereedschap Magazine

Geldig van 01-01-2022 t/m 31-12-2022

> Folder bekijken

Gamma Duurzaam Folder

Geldig van 01-02-2022 t/m 31-12-2022

> Folder bekijken

Karwei Folder

Geldig van 01-02-2022 t/m 31-12-2022

> Folder bekijken

Meer bouwmarkt winkels

Verlopen BAUHAUS folders

Populaire folders

BAUHAUS folders

TitelStartdatumEinddatum
BAUHAUS Folder06-05-202213-05-2022
BAUHAUS Folder02-05-202208-05-2022
BAUHAUS Folder24-04-202230-04-2022
BAUHAUS Folder11-04-202217-04-2022
BAUHAUS Folder04-04-202210-04-2022

Openingstijden van BAUHAUS winkels bij jou in de buurt

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Bauhaus folder?

Helaas is er nu geen geldige Bauhaus folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de Bauhaus folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Bauhaus folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve Bauhaus folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Bauhaus folder?

Blader nu snel door de Bauhaus folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Tips voor BAUHAUS korting

BAUHAUS folder

Sinds 2015 is BAUHAUS in Nederland gevestigd. Het is een bouwmarkt met een breed scala aan producten en gereedschap. Bij BAUHAUS vind je kwaliteitsproducten tegen fijne prijzen. Samen met de klant zet dit bedrijf zich in voor het beste resultaat voor elke klus. Alle medewerkers zijn kundig en willen jou als klant de beste service bieden. Doordat BAUHAUS groot inkoopt en veel kennis bezit vanuit de moederonderneming, kan het haar klanten zo goed mogelijk helpen en van voordeel laten profiteren. BAUHAUS wil de absolute marktleider binnen de bouwcentra worden, zowel voor vakmannen als voor doe-het-zelvers in Nederland. Daarbij zijn de kwaliteitsvisie en het laagste prijsbeleid leidend.

De folder van BAUHAUS

Op de homepagina van de website van BAUHAUS vind je een link naar de digitale folder. Daar kun je alle aanbiedingen, kortingsacties en nieuwtjes in vinden. De folder is vrij druk en bevat veel producten. De aanbiedingen en kortingsacties worden in het rood weergegeven, zodat deze goed opvallen en zichtbaar zijn voor de lezer. Ook staat er regelmatig uitleg in over bepaalde klussen en hoe je deze zelf uitvoert. De folder bevat producten, bouwmaterialen en gereedschappen voor binnenshuis, maar ook voor buitenshuis. Heb je een klus te verrichten in de achtertuin, zoals het bouwen van een tuinhuisje? Dan ben je bij BAUHAUS ook aan het juiste adres. In de folder vind je de allerlaagste prijzen.

Diverse categorieën op de website

Op de website van BAUHAUS zie je diverse categorieën terug: tuin & dier, badkamer & sanitair, keuken, ijzerwaren, gereedschap & werkplaats, elektra & verlichting, verwarmen, verkoelen & ventileren, vloeren, tegels, verf & behang, opbergen & schoonmaken, wonen & decoratie, ramen, deuren & trappen, bouwmaterialen, boot, auto & fiets. Er worden dagelijks nieuwe producten aan het assortiment op de website toegevoegd, zodat je het complete assortiment van BAUHAUS ook online terugvindt. Producten die in de aanbieding zijn worden online met een rode sticker weergegeven. Zo zie je direct op welke producten je kunt besparen.

Uitgebreide omschrijving bij elk product

In elke productgroep worden door BAUHAUS milieuvriendelijke alternatieven aangeboden. Deze herken je aan het Pro Planet symbool. Wanneer je op de website een categorie aanklikt, heb je eerst de keuze uit verschillende productgroepen, waarna alle bijbehorende producten worden weergegeven. Ieder product is voorzien van één of meerdere productfoto(‘s) en een uitgebreide productomschrijving. Ook kun je alle eigenschappen per product inzien. Dit geeft je als klant een goed beeld van het product dat je koopt en het zorgt ervoor dat je je nieuwe aanwinst zo goed mogelijk in je bestaande woning of tuin kunt plaatsen.

BAHAUS; meer dan een bouwmarkt

BAUHAUS is specialist in huis, tuin en werkplaats en heeft een enorm assortiment aan gereedschap, ijzerwaren en alles wat je verder nodig hebt als doe-het-zelver. Je kunt bij BAUHAUS terecht voor advies, tips en ideeën die jou verder helpen met die ene klus. Je kunt de producten gemakkelijk online bekijken, want daar wordt het assortiment zo volledig mogelijk weergegeven. Of kom gezellig langs bij een van de BAUHAUS-bouwcentra bij jou in de buurt. Het is bovendien mogelijk om daarvan online de voorraad te controleren. Zo weet je zeker dat je niet met lege handen naar huis gaat na je bezoek aan een BAUHAUS-vestiging.

Duurzaamheid bij BAUHAUS

Bij BAUHAUS staat duurzaamheid voorop. Het bedrijf is zich bewust van haar verantwoordelijkheid voor het behoud van onze planeet en zet zich daarom actief in voor een duurzame bedrijfsvoering. Zo worden duurzame bouwmaterialen gebruikt voor de vestigingen en worden overal installaties om water terug te winnen en regelbare ledverlichting geplaatst. BAUHAUS heeft een symbool ontwikkeld voor duurzame producten. Je herkent deze producten aan het Pro Planet symbool. Overigens gaan producten van BAUHAUS langer mee en zijn elektrische en motorisch aangedreven apparaten daarom voorzien van 5 jaar garantie. BAUHAUS vindt het ook belangrijk dat de producten in haar assortiment op een niet-milieubelastende manier gemaakt worden. Daarom maakt het alleen gebruik van gecertificeerd tropisch hout.

Neem contact op met de klantenservice

Heb je vragen over je bestelling in de webshop? Of kan je niet helemaal ontdekken welk product je moet kiezen voor je volgende klus? Wil je graag feedback delen met de klantenservice van deze bouwmarkt of wil je vanwege een andere reden contact opnemen? Op de BAUHAUS-website vind je alle contactgegevens. Het is natuurlijk ook mogelijk om langs te gaan in een van de vestigingen en je vraag, probleem of idee daar met een van de vakkundige medewerkers te bespreken. Zij staan tijdens openingstijden voor je klaar. Het is maar net waar jij de voorkeur aan geeft!

Over BAUHAUS

Vanuit onze oosterburen komen regelmatig bedrijven overwaaien. Dat is óók het geval bij BAUHAUS. Deze van oorsprong Duitse bouwmarkt heeft tegenwoordig enkele vestigingen in ons landje. Op 4 september 2015 werd de eerste Nederlandse vestiging van BAUHAUS geopend in Groningen. Sindsdien zijn ook vestigingen in Venlo en Hengelo geopend.

Om een aankoop bij BAUHAUS te doen, kan je dus naar één van deze vestigingen gaan. Sinds enige tijd heeft BAUHAUS echter ook een webshop geopend. Via de webshop kan je moeiteloos alle producten van BAUHAUS bestellen en thuis laten bezorgen. De exacte kosten voor het bezorgen van de producten hangt af van de bestemming en de te vervoeren producten. Voor meer informatie hierover kan je contact opnemen met de klantenservice.

De klantenservice van BAUHAUS is op werkdagen te bereiken via [email protected] of + 31 (0) 30 208 02 30. Daarnaast is BAUHAUS ook actief op Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en YouTube. Mocht je een specifieke vraag hebben, kan je ook kijken of deze vraag onder de noemer ‘veelgestelde vragen’ staat. De sectie veelgestelde vragen is behoorlijk uitgebreid op de website van BAUHAUS. Grote kans dus dat het antwoord op jouw vraag daar te vinden is.

Het assortiment van BAUHAUS is ontzettend uitgebreid te noemen. Enkele categorieën zijn onder andere Vloeren, Ramen, deuren & trappen, Kerst, Gereedschap & werkplaats, Tuin & dier en IJzerwaren. Kortom; alles voor het uitvoeren van klussen in en rondom huis kan je bij BAUHAUS vinden. De missie van BAUHAUS is dan ook duidelijk: wij zetten ons samen met de klant in voor het beste resultaat van elke klus. Wij dragen onze kennis over en stellen een optimaal assortiment kwaliteitsproducten en services beschikbaar, waarbij het een gegeven is dat deze nergens voordeliger verkrijgbaar zijn.