Van Cranenbroek

www.vancranenbroek.nl

Tuin & Dier

Van Cranenbroek folders

Ontvang nu korting bij Van Cranenbroek met folder aanbiedingen

Van Cranenbroek folders

advertentie

Van Cranenbroek Folder

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 17-10-2021 t/m 24-10-2021

> Folder bekijken

Van Cranenbroek Folder

Geldig van 11-10-2021 t/m 01-11-2021

> Folder bekijken

Van Cranenbroek Folder

Geldig van 19-09-2021 t/m 07-11-2021

> Folder bekijken

Van Cranenbroek Folder

Geldig van 29-08-2021 t/m 31-10-2021

> Folder bekijken

advertentie

Meer tuin & dier folders

Pets Place Folder

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 11-10-2021 t/m 24-10-2021

> Folder bekijken

Boerenbond Folder

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 11-10-2021 t/m 24-10-2021

> Folder bekijken

Welkoop Folder

Geldig van 18-10-2021 t/m 31-10-2021

> Folder bekijken

Ranzijn Tuin & Dier Folder

Geldig van 17-10-2021 t/m 30-10-2021

> Folder bekijken

Ranzijn Tuin & Dier Folder

Geldig van 17-10-2021 t/m 30-10-2021

> Folder bekijken

GroenRijk Folder

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 20-10-2021 t/m 26-10-2021

> Folder bekijken

Dierspecialist Folder

Geldig van 18-10-2021 t/m 31-10-2021

> Folder bekijken

Intratuin Folder

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 18-10-2021 t/m 24-10-2021

> Folder bekijken

Meer tuin & dier winkels

Verlopen Van Cranenbroek folders

Populaire folders

Van Cranenbroek folders

TitelStartdatumEinddatum
Van Cranenbroek Folder19-09-202107-11-2021
Van Cranenbroek Folder11-10-202101-11-2021
Van Cranenbroek Folder29-08-202131-10-2021
Van Cranenbroek Folder17-10-202124-10-2021
Van Cranenbroek Folder27-09-202116-10-2021

Openingstijden van Van Cranenbroek winkels bij jou in de buurt

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Van Cranenbroek folder?

Ja, er zijn op dit moment 4 actieve Van Cranenbroek folders.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Van Cranenbroek folder van deze week geldig?

De nieuwe Van Cranenbroek folder van deze week is geldig van 17-10-2021 t/m 24-10-2021.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Van Cranenbroek folder?

De meest populaire aanbiedingen van deze week uit de nieuwste Van Cranenbroek folder zijn Kerstkleding Kersttrui Heren Of Dames, Kerstsweater Kinderen en Kerstboom Viborg Smalle Uitvoering.

Tips voor Van Cranenbroek korting

Van Cranenbroek folder

Het familiebedrijf Van Cranenbroek is een megastore die is opgericht in 2010 en is onderhand uitgegroeid naar een bedrijf met 5 filialen. Van de filialen zijn er 4 gevestigd in Nederland 1 in België. van Cranenbroek heeft megastores in Budel, Dongen, Landgraaf en Schijndel en de megastore in België is gevestigd in Opglabbeek. Het bedrijf wordt vandaag de dag gerund door de twee broers Henk en Marc van Cranenbroek en is van vader op de twee zonen overgegaan. De firma heeft om en nabij de 600 werknemers in dienst die allemaal jou als klant de best mogelijke service en ervaringen willen geven.

Alles in eigen beheer

De 2 distributiecentrums van de firma zijn gevestigd in België. Aangezien Van Cranenbroek alles in eigen beheer heeft, kan het bedrijf direct inspelen op de behoeften van de winkels. Het bedrijf regelt de logistiek zelf en kan snel en direct voorraden aanvullen. Zo kan de firma haar klanten altijd de beste en snelste service leveren, met de meerdere vrachtwagens en trailers die het bedrijf in haar bezit heeft, is dit allemaal mogelijk. Daarnaast heeft Van Cranenbroek een eigen wereldwijde import en realiseert het bedrijf altijd de laagste prijs voor de producten die de firma in haar winkels heeft liggen.

Huis, tuin en dier

Het bedrijf verkoopt voornamelijk producten voor huis, tuin en dier. Je moet hierbij denken aan gereedschap, dierenvoeding en tuinmeubelen. Ook hebben de winkels een ruim assortiment in werkkleding, werkschoenen en zelfs seizoensproducten als carnavalskleding. In de wintermaanden kun je bij Van Cranenbroek ook terecht voor kerstspullen. Of je nu op zoek bent naar een kerstboom, kerstversiering of lampjes, bij van Cranenbroek kun je dit allemaal vinden. Waar de winkelketen vooral bekend om staat, is haar mooie lage prijzen. Je kunt machines goedkoop in de winkels aanschaffen en zo heb je voor enkele tientjes al een prima apparaat tot je beschikking.

Service en advies

Aangezien het een familiebedrijf is, staan goede service en passend advies hoog in het vaandel voor het bedrijf. De winkels zijn megastores en dus groot opgezet. De winkels zijn makkelijk verdeeld en dit maakt het makkelijk om snel te vinden wat je zoekt. De vriendelijke en professionele medewerkers van de winkels kunnen je ook goed helpen bij je zoektocht. Als je een nieuwe machine nodig hebt, kan een medewerker je demonstreren hoe deze werkt. Zo weet je altijd precies wat je koopt en hoe je ermee om moet gaan. Dit is een goede extra service die het bedrijf biedt, waardoor jij als klant altijd weer terug zal komen.

Onderhoud

Ook voor het onderhoud van je aangekochte tuinmachines kun je bij het bedrijf terecht. Alle locaties hebben een technisch service centre waar je naartoe kunt. Het wordt aangeraden om jaarlijkse deze machines van onderhoud te voorzien in de winter, zodat je in de lente en zomer optimaal gebruik kunt maken. Het bedrijf biedt jou als klant en breed scala aan services aan. Zo kunnen ze de olie verversen, luchtfilters schoonmaken, de machine zelf schoonmaken en ook de messen slijpen en afstellen. Zo hoef je niet voor elke machine naar een ander bedrijf en kun je alles in 1 keer bij Van Cranenbroek laten doen. Dit scheelt veel kosten en tijd.

Carnavalskleding

De firma staat alom ook bekend om haar grote aanbod in carnavalskleding. Op de website van het bedrijf is de gehele collectie te bekijken en deze bestaat elk jaar weer uit kleding voor zowel dames, heren, jongens en meisjes. Om de outfits helemaal af te maken, verkoopt het bedrijf ook verschillende accessoires. Kiest je zoontje bijvoorbeeld voor een brandweerman pak, dan heeft Van Cranenbroek er een bijpassende helm en andere accessoires bij. Dit gehele assortiment is niet online te bestellen, als je carnavalskleding nodig bent, kun je gewoon naar de winkel. Zo kun je ook de kostuums gelijk passen, zodat je direct weet of het ook echt wat is.

Handige website

Zoals eerder gezegd je kunt de artikelen van Van Cranenbroek niet online kopen. Het bedrijf heeft geen webshop en daarom zul je dus altijd naar de winkel moeten om er inkopen te doen. De firma kan zo de kosten laag houden en jou als klant producten voor de laagste prijs aanbieden. Op de webpagina kun je wel het aanbod zien dat het bedrijf in de winkel heeft liggen. Om op de hoogte te blijven van al het nieuws rondom Van Cranenbroek kun je je gemakkelijk inschrijven voor de nieuwsbrief. Zo krijg je altijd alle acties, kortingen en nieuws over koopzondagen direct in je inbox. Daarnaast staat ook de folder met actuele aanbiedingen op de site van het bedrijf.

Over Van Cranenbroek

Een kleine partij in tuinproducten of onderhoud is Van Cranenbroek, met maar 3 filialen in het zuiden van Nederland en twee anderen bij de Belgische buren. Onderscheidend aan Van Cranenbroek is dat ze ook niets doen met e-commerce, dus alles verloopt nog lekker fysiek in de filialen.

Ze hebben echter een verrassend breed assortiment en hun vlaggenschip qua merk is Bois Le Duc. Een merk voor vooral tuinmeubelen, schuttingen of beter gezegd al het houtwerk dat je in een tuin zou kunnen vinden. Van Cranenbroek verzorgt ook producten van hetzelfde merk die je kunnen helpen met het onderhouden van het kwalitatieve en duurzaam materiaal van Bois Le Duc.

Van Cranenbroek heeft ook een groot assortiment aan gereedschap en tuinmachines. Denk bij dat laatste aan grasmaaiers en zijn in veel filialen ruim aanwezig van klein tot groot. Je kunt er dus terecht voor nieuw meubilair van je tuin, maar ook van alles vinden om te helpen bij het onderhouden en opknappen van je al bestaande tuin.

Er lopen ook genoeg medewerkers rond in de specifieke afdelingen die je met vragen kunnen helpen en je desnoods adviseren. Ook bij interesse in een nieuwe grasmaaier draaien ze hun niet om, ze geven je desnoods een demonstratie en uitgebreid uitleg over het product.

×