Sanitair & Badkamer

BADEN+ folder

Ontvang nu korting bij BADEN+ met folder aanbiedingen

BADEN+ folders

advertentie
advertentie

Meer sanitair & badkamer folders

Natuzzi Folder

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 01-11-2020 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

Wave Folder

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 11-12-2020 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

Keukenconcurrent Magazine

Geldig van 01-03-2020 t/m 31-03-2021

> Folder bekijken

Sanitairkamer Aanbiedingen Folder

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 15-01-2021 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

Saniweb Folder

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 15-01-2021 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

Badkamerxxl Januari Folder Aanbiedingen

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 14-01-2021 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

Meer sanitair & badkamer winkels

Populaire folders

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve BADEN folder?

Helaas is er nu geen geldige BADEN folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de BADEN folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe BADEN folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve BADEN folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de BADEN folder?

Blader nu snel door de BADEN folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Over BADEN+

Een badkamer voor iedereen. Dat is het doel waar het bedrijf BADEN+ dagelijks alles voor in het werk stelt. Deze firma heeft zich, vanaf het allereerste moment, gericht op het aanbieden van fraaie en hoogwaardige badkamers. Door het hedendaagse uitgebreide assortiment kun je ongetwijfeld de gewenste badkamer bij BADEN+ vinden.

In de afgelopen jaren heeft BADEN+ vrij veel winkels in ons land weten te openen. Sterker nog: het bedrijf heeft méér dan 40 winkels geopend. Kijk, dat is nog eens een voorbeeld van een sublieme groei. Op de website van deze firma kun je de dichtstbijzijnde winkel bij jou in de buurt vinden. Vul daarvoor jouw postcode in en de tool toont direct aan waar de dichtstbijzijnde winkel gevestigd is.

Op de website van BADEN+ vind je meer informatie over het uitgebreide aanbod. Zo kun je in de menubalk klikken op ‘Badkamers’, waarna je tussen allerlei badkamerstijlen en badkamersoorten kunt kiezen. Ook kun je losse baden, losse douches, losse badkamermeubels, losse toiletten en losse badkamertegels kiezen. Bij BADEN+ kun je dus een complete badkamer kopen, maar je kunt ook zelf een badkamer samen gaan stellen.

Wil je graag zelf jouw badkamer samenstellen? Je kunt hiervoor gebruik maken van de online software van BADEN+. Wil je graag jouw idee door een professional uit laten werken? Dan is het advies om hier direct online een afspraak voor in te plannen. Op het afgesproken tijdstip kun je in de BADEN+ winkel terecht bij één van de verkopers; zij zijn in staat om jouw perfect te helpen, te adviseren en te informeren.

Als je vragen hebt, kun je daarvoor terecht bij de klantenservice van BADEN+. De klantenservice is bereikbaar via de mail (info@baden-plus.nl) of op telefoonnummer 0344 200 103. Uiteraard is het ook mogelijk om rechtstreeks met één van de winkels contact op te nemen.