Délifrance

Délifrance folders

Délifrance Folder

Délifrance Folder

Geldig van 01-03 t/m 31-12

Profiteer nog 29 dagen van deze Délifrance Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Délifrance aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Groupon
Sligro
Makro
Gall & Gall
HANOS
Kwalitaria
Burger King
McDonald's
KFC
Subway
Starbucks
Domino's Pizza
Dunkin’ Donuts
Loetje
La Place
La Cubanita
Shabu Shabu
Douwe Egberts

Populaire folders

Populaire Délifrance winkels

Tips voor Délifrance korting

Folder Delifrance

Delifrance is een bakkersbedrijf dat is ontstaan uit de grootste meelfabriek in Frankrijk die in 1919 geopend werd. In 1987 werd de diepvries-baguette uitgevonden en niet lang daarna, in 1983, werd Delifrance als bedrijf opgericht. Het bedrijf richt zich vanaf de start op de productie en verkoop van producten zoals stokbrood, bladerdeegproducten, hartige producten en gebak. Wereldwijd is Delifrance actief in meer dan 100 landen en kunnen de producten van de organisatie gekocht worden bij onder andere bakkers, supermarkten en horecagelegenheden. Wereldwijd werken er bijna 3.500 mensen voor het bedrijf en worden de producten bereid in 14 verschillende fabrieken.

Geschiedenis

De naam Delifrance is aan het bedrijf gegeven in 1983. De geschiedenis begint echter al eerder in 1919 met de oprichting van de grootste meelfabriek ter wereld. Als in 1978 een manier gevonden wordt voor het invriezen van stokbroden zodat deze vervolgens afgebakken kunnen worden, wordt er vervolgens in 1983 een bedrijf opgericht dat zich richt op de verkoop van deze producten en andere broodsoorten. In de loop der jaren is Delifrance uitgegroeid tot een wereldwijd opererend bedrijf en zijn er verschillende overnames geweest door het bedrijf. Naast de verkoop in bakkerijen, winkels, supermarkten en in de horeca, kunnen klanten ook online bestellingen doen bij het bedrijf.

Producten

Het assortiment dat door Delifrance geproduceerd wordt bestaat voornamelijk uit Franse producten. Zo heeft het bedrijf een zeer breed aanbod van verschillende soorten koeken die op Franse wijze gemaakt worden. Dit zijn koeken zoals rozijnenkoeken, gevulde croissants, koffiebroodjes en andere versnaperingen die voornamelijk bij de koffie gegeten worden. Het product waar het allemaal mee begon in 1983 is uiteraard ook verkrijgbaar: stokbrood. Daarnaast worden er diverse soorten Franse broden, snacks en broodjes verkocht via de website en in de winkels van het bedrijf. De artikelen zijn allemaal vers bereid en worden vervolgens ingevroren. Op die manier kunnen de producten ook vers worden afgebakken in de bakkerijen en op andere locaties waar deze verkocht worden.

Zoet en hartig

Naast de gebruikelijke bakkersproducten zoals koeken en broden, zijn er ook veel zoete en hartige producten opgenomen in het assortiment. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld kaasbroodjes die op verschillende wijzen en met verschillende soorten kaas bereid zijn, pizzabroodjes, saucijzenbroodjes en nog veel meer. Uiteraard mogen ook de zoete producten niet ontbreken die je normaal gesproken in elke Franse patisserie kunt vinden. Delifrance verkoopt daarom veel verschillende soorten taarten, soezen en andere producten op het gebied van taart en gebak. Deze producten zijn voor het grootste deel ook bereid op een traditionele wijze zoals dat gebruikelijk is in Frankrijk.

Kwaliteit

Kwaliteit staat hoog aangeschreven op de agenda van Delifrance. De producten die door het bedrijf geproduceerd worden moeten daarom aan verschillende eisen voldoen voordat ze over de toonbank kunnen gaan. Zo worden de ingrediënten voor alle producten die gemaakt worden zorgvuldig uitgezocht en wordt er gebruik gemaakt van ingrediënten die veilig zijn. Tijdens de productie is veiligheid ook belangrijk. Zo dragen werknemers in de fabrieken de nodige beschermende kleding en wordt er met schone apparatuur gewerkt. De broodjes, gebakjes en andere producten die door Delifrance gemaakt worden, worden tijdens het productieproduct voortdurend getest en gecontroleerd. Dat is nodig om ervoor te zorgen dat de producten van de beste kwaliteit zijn en ook veilig zijn om te eten.

Transport en verkoop

Na het produceren van alle broden en gebak, kunnen de artikelen op transport gedaan worden. De producten die door Delifrance gemaakt worden zijn na de productie ingevroren en moeten worden vervoerd bij temperaturen van -18 graden Celsius of lager. Het voordeel hiervan is dat de artikelen lang houdbaar zijn en als het ware vers bereid kunnen worden bij de bedrijven die de producten verkopen. De verkoop van deze producten vindt onder andere plaats in bakkerijen en horecagelegenheden door heel het land. Ook zijn de artikelen van Delifrance verkrijgbaar bij veel verschillende winkels. Daarnaast zijn er zaken waar je de producten van Delifrance vers kunt kopen. Dit zijn restaurants en broodjeszaken die onder de naam van Delifrance in het straatbeeld te vinden zijn.

Nieuwsbrief en folder

De producten die door het bedrijf verkocht worden beslaan een zeer breed assortiment. Er zijn meer dan 1000 artikelen te bestellen in de webshop en in de winkels. De artikelen van Delifrance worden ook regelmatig voorzien van een nieuw recept of er worden nieuwe producten toegevoegd aan het bestaand assortiment. Om hiervan op de hoogte te blijven kun je een bezoek brengen aan Aanbiedingenfolders.nl. Op deze website vind je actuele folders met aanbiedingen en ontwikkelingen die betrekking hebben op de producten van Delifrance en de organisatie op zich.

Over Délifrance

In 1983 werd het bedrijf Delifrance in Frankrijk opgericht. In de afgelopen jaren is dit van origine bakkersbedrijf uitgegroeid tot een multinational. Het bedrijf is actief in meer dan 50 landen en heeft 12 dochterondernemingen in het Midden-Oosten en Europa. Bij de restaurants van Delifrance kan je onder andere terecht voor chocoladebroodjes, baguettes, croissants en overigens typische Franse gerechten. in sommige van de restaurants kan je ook terecht voor koffie, pasta en overige drankjes.

Op de website van Delifrance is meer informatie over het assortiment te vinden. Het gehele assortiment is onderverdeeld in vier categorieën: Viennoiserie, Brood, Patisserie en Traiteur. Onder de categorie Viennoiserie zijn croissants, koffieboordjes, chocoladeboordjes en overige specialiteiten te vinden. In de top 10 van producten zijn onder andere een cheesecake, macrons en tarwevrije broodjes te vinden.

Voor zakelijke klanten is het ook mogelijk om een deel van deze producten via de webshop te bestellen. Je kunt in deze webshop allerlei soorten diepvriesproducten bestellen, waarbij je bij een afname van meer dan 6 dozen geen verzendkosten hoeft te betalen. In andere gevallen variëren de verzendkosten van € 4,64 tot € 23,75 (afhankelijk van de afnamehoeveelheid en de regio waarin het afleveradres valt).

Wil je graag in contact komen met de klantenservice? Heb je bijvoorbeeld vragen over het assortiment van Delifrance? De klantenservice is tijdens kantooruren bereikbaar op telefoonnummer 06-27654104. Het is daarnaast ook mogelijk om een mail te sturen naar [email protected]. Ook is het mogelijk om naar het hoofdkantoor van de Delifrance restaurants te bellen en te mailen. Het hoofdkantoor is bereikbaar op nummer 088 044 60 00 en via mailadres [email protected]

De restaurants van Delifrance zijn met name in het oosten, midden, westen en het Zuidwesten te vinden. Onder andere rondom Utrecht, Arnhem, Rotterdam, Amsterdam en Zwolle zijn meerdere restaurants van Delifrance te vinden. Deze restaurants voeren het uitgebreide assortiment van Delifrance en zorgen dagelijks voor de meest lekkere hapjes, broodjes en overige lekkernijen.