Dekbeddengoed

www.dekbeddengoed.nl

Wonen

Dekbeddengoed folder

Ontvang nu korting bij Dekbeddengoed met folder aanbiedingen

Dekbeddengoed folders

advertentie
advertentie

Meer wonen folders

Leen Bakker Folder Week 44

Geldig van 26-10-2020 t/m 08-11-2020

> Folder bekijken

Xenos Folder Week 43

Nog 1 dag geldig
Geldig van 19-10-2020 t/m 01-11-2020

> Folder bekijken

Kwantum Folder Week 44

Geldig van 26-10-2020 t/m 08-11-2020

> Folder bekijken

Blokker Folder Week 44

Geldig van 26-10-2020 t/m 08-11-2020

> Folder bekijken

Jysk Folder Week 43

Nog 1 dag geldig
Geldig van 19-10-2020 t/m 01-11-2020

> Folder bekijken

Jysk Folder Week 44

Geldig van 26-10-2020 t/m 08-11-2020

> Folder bekijken

Meer wonen winkels

Populaire folders

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Dekbeddengoed folder?

Helaas is er nu geen geldige Dekbeddengoed folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de Dekbeddengoed folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Dekbeddengoed folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve Dekbeddengoed folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Dekbeddengoed folder?

Blader nu snel door de Dekbeddengoed folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Over Dekbeddengoed

Het bedrijf dekbeddengoed heeft wellicht de meest duidelijke bedrijfsnaam in Nederland. Als je deze naam ziet, weet je immers direct welke producten het bedrijf aanbiedt; beddengoed. Dat is echter niet het enige wat je via dit bedrijf kunt kopen.

Het bedrijf heeft een tamelijk unieke bedrijfsvoering, aangezien ze zelf geen voorraad in beheer hebben. Ze werken samen met externe partners. Deze externe partners zijn bijvoorbeeld ook verantwoordelijk voor de verzending en de retournering. In het verlengde hiervan; het bedrijf Dekbeddengoed heeft zelf ook geen showroom of magazijn.

Op de website van het bedrijf is het complete assortiment te vinden. dit assortiment is echt onwijs uitgebreid te noemen. Je kunt hierbij kiezen tussen de volgende categorieën: Babykamer, Kinderkamer, Slaapkamer, Woonkamer, Badkamer, Schoolspullen en Boxspring. Per categorie vind je onwijs veel soorten producen terug. dat varieert van slaapkussens tot aan hoeslakens en van vloerlampen tot aan muurstickers. Werkelijk waar alles voor in jouw huis kan je bij Dekbeddengoed aanschaffen. Dat had je hoogstwaarschijnlijk niet gedacht toen je deze bedrijfsnaam voor het eerst zag.

Bij het bestellen van de producten moet je rekening houden met verzend- en behandelingskosten. Als je de producten in je winkelmandje hebt gedaan, zie je direct het bijbehorende bedrag aan verzend- en behandelingskosten staan. Ben je uiteindelijk niet tevreden met de ontvangen artikelen? Dan is het in sommige situaties mogelijk om deze producten te retourneren. De kosten hiervoor komen wel voor eigen rekening. Voor alle retourvoorwaarden kan je het beste de website van Dekbeddengoed raadplegen.

Voor vragen kan je bellen naar 085 060 7825, een mail sturen naar info@dekbeddengoed.nl of via Facebook Messenger een bericht sturen. Via Facebook en de online nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het assortiment en de aanbiedingen van het bedrijf.