Sanitair & Badkamer

Wave folders

Ontvang nu korting bij Wave met folder aanbiedingen

Wave folders

advertentie
advertentie

Meer sanitair & badkamer folders

Natuzzi Catalogus

Geldig van 09-02-2021 t/m 03-01-2022

> Folder bekijken

Six Folder

Geldig van 02-04-2021 t/m 20-05-2021

> Folder bekijken

Natuzzi Folder

Geldig van 01-11-2020 t/m 31-05-2021

> Folder bekijken

KeukenConcurrent Folder Week 15

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 08-04-2021 t/m 18-04-2021

> Folder bekijken

Brugman Folder

Geldig van 06-03-2021 t/m 30-04-2021

> Folder bekijken

Sanitairwinkel Folder

Geldig van 10-04-2021 t/m 30-04-2021

> Folder bekijken

Hudson Reed Folder

Nog 7 dagen geldig
Geldig van 10-04-2021 t/m 20-04-2021

> Folder bekijken

Sanidirect Badkamer Lookbook

Geldig van 26-03-2021 t/m 30-04-2021

> Folder bekijken

Meer sanitair & badkamer winkels

Verlopen Wave folders

Populaire folders

Wave folders

TitelStartdatumEinddatum
Wave Folder Week 1328-03-202104-04-2021
Wave Folder Week 1221-03-202128-03-2021
Wave Folder Week 1114-03-202121-03-2021
Wave Folder Week 1008-03-202114-03-2021
Wave Folder Week 0901-03-202107-03-2021

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Wave folder?

Helaas is er nu geen geldige Wave folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de Wave folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Wave folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve Wave folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Wave folder?

Blader nu snel door de Wave folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Tips voor Wave korting

Wave folder

In 1997 zag het bedrijf Wave Kitchen Products het levenslicht. Wave is een hoogwaardig kwaliteits merk en maakt afzuigkappen. Deze afzuigkappen lopen voor op de actuele trends en bieden jou als klant een afzuigkap waar je trots op kunt zijn. Dankzij het brede aanbod van verschillende designs passen de afzuigkappen van Wave in vrijwel elk keukenontwerp. De techniek is van topkwaliteit en zal je niet in de steek laten. De materialen die gebruikt worden zijn enkel en alleen van de beste kwaliteit. Als je een Wave koopt, weet je dat je een fluisterzachte afzuigkap hebt die je keuken goed vrijhoudt van geuren en dampen.

Afzuigkap

Voor een keuken is de afzuigkap natuurlijk onmisbaar. Het is belangrijk om goede keukenventilatie te hebben voor het behoud van jouw keuken en interieur. Zo voorkom je namelijk dat dampen je muren aantasten en geuren niet blijven hangen. Wave heeft zich compleet gespecialiseerd in afzuigkappen en daardoor weet je ook dat je een topkwaliteit product krijgt. Daarnaast kan je precies de afzuigkap die jij wilt hebben. Je kunt namelijk bij ze terecht voor een standaard afzuigkap, maar je kunt ook een afzuigkap op maat laten maken. Zo sluit deze helemaal aan bij je wensen en voorkeuren en daarmee bij je interieur. De firma ziet het als een uitdaging om dan het ontwerp met de techniek te laten kloppen.

Perfect

Elke afzuigkap die Wave produceert moet tot in het kleinste detail perfect zijn. Alles moet zorgvuldig afgewerkt zijn van het wegwerken van de schroeven tot het spuitwerk, bij alles moet naar perfectie gestreefd worden vindt het bedrijf. Juist door zo te werk te gaan, wordt de collectie steeds beter en meer uitgebouwd. Er worden verschillende materialen, ontwerpen en technieken gebruikt om de afzuigkappen te maken en elk product wat Wave maakt is uniek. Ze hebben zelfs een afzuigkap gemaakt met een lederen hoes. Alles om voorop te lopen op de mode en elke klant te geven wat hij of zij zoekt.

Showrooms

De showrooms van Wave bevinden zich in Zevenhuizen en Oosterhout. In Oosterhout is het een echte Wave Kitchen Product showroom en de DTC Showroom deelt het bedrijf met vier andere innovatie firma’s. In welke showroom je ook komt, de adviseurs weten waar ze over praten. Ze kennen de collecties als hun broekzak en kunnen je helpen om de juiste afzuigkap te vinden. Zoals gezegd kun je kiezen voor een standaard product, maar kun je ook voor maatwerk gaan. Door een rondje te lopen door de showroom en zo alle producten te bekijken, kom je erachter wat het beste voor jou is.

Maatwerk

Mocht je toch voor maatwerk gaan, dan kun je dit aangeven bij de medewerkers. Zij kunnen je helpen om de perfecte afzuigkap te maken welke perfect in je interieur past. Als je niet helemaal weet wat je zoekt, dan kun je ook de adviseurs om hulp vragen. Door je voorkeuren en wensen door te geven aan ze, kunnen ze een mooie passende en persoonlijke afzuigkap voor je creëren. Zo weet je zeker dat deze compleet gemaakt is naar jouw smaak en ook echt aansluit bij jouw woonstijl. Door te kiezen voor Wave weet je in ieder geval dat je een afzuigkap hebt van de hoogst mogelijke kwaliteit die met de grootste precisie is afgewerkt.

Website

Voordat je naar de winkel gaat, kun je op de website alvast wat inspiratie opdoen. Hier staan verschillende soorten afzuigkappen online en kun je alvast een selectie maken van wat je mooi vindt. Hetzelfde geldt voor als je niet goed weet wat je wilt. In dat geval kun je even op de impressie pagina kijken. Op deze pagina vind je de nieuwste collectie van het bedrijf en hoe deze is toegepast op verschillende soorten interieurs. Dit kan je helpen om een keuze te maken voor een afzuigkap. De brochure ook wel het Wave Fashion Boek genoemd, staat ook op de website. Hier staat de nieuwste collectie van dat jaar in. Deze folder is ook te vinden op Aanbiedingenfolders.nl.

Nieuws en folder

Om op de hoogte te blijven van Wave kun je het beste de webpagina van de firma in de gaten houden. Zodra er een nieuwe collectie is, komt deze als eerste op de site te staan. Ook op Facebook plaatst het bedrijf al het laatste nieuws en kun je hier ook inspiratie vandaan halen voor een gave afzuigkap of keukeninterieur. Voor de openingstijden, contactgegevens en adresgegevens van de showrooms, moet je ook even naar de website. Hierop vind je alles wat je nodig bent om bij de showrooms te komen en eventueel een afspraak te maken.

Over Wave

Voor veel mensen is de keuken een belangrijke plek. Het is een plek waar dagelijks tijd doorgebracht wordt en waar de heerlijkste gerechten klaargemaakt worden. Bij het koken heb je meerdere producten nodig, waaronder een afzuigkap. Wave is leverancier van een prachtige afzuigkap. Een afzuigkap die écht onderdeel uitmaakt van de gehele keuken. Op de website van Wave wordt dit als volgt treffend omschreven: “De afzuigkap: een meubelstuk”.

Naast de prachtige afzuigkap is Wave ook gespecialiseerd in keukenverlichting. Met de juiste verlichting breng je veel sfeer aan in je keuken én heb je te allen tijde perfect zicht op je kookgerei. Bij het ontwerpen van de keukenverlichting maakt Wave gebruik van duurzaam materiaal. Dat geldt ook voor de ontwikkeling van de afzuigkappen. In veel situaties worden de verlichting en de afzuigkap ook op elkaar afgestemd. Hierdoor creëer je een prachtige keuken inclusief de juiste verlichting.

Alle producten van Wave kunnen bekeken worden in de showroom in Zevenhuizen. De nieuwste afzuigkappen van het merk staan tentoongesteld bij Dekker Zevenhuizen: te vinden op de Nijverheidscentrum 2 te Zevenhuizen. Een andere mogelijkheid is om naar het hoofdkantoor van Wave te gaan. Op de Meidoornlaan 52d in Oosterhout vind je óók een showroom van Wave terug.

Wil je graag in contact komen met de klantenservice? Dan kan je bellen naar 0162 – 47 26 26 of een mailtje sturen naar support@wavekp.nl of orders@wavekp.nl. Ook via Facebook is Wave bereikbaar. De showroom in Oosterhout is overigens op maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur open.

Alle producten van Wave kunnen, onder bepaalde voorwaarden, geretourneerd worden. Hiervoor kan je via de website van Wave een retourformulier downloaden. Ook kan je bij dit retourformulier alle retourvoorwaarden vinden.