Keuken Kampioen

www.keukenkampioen.nl

Wonen

Keuken Kampioen folder

Ontvang nu korting bij Keuken Kampioen met folder aanbiedingen

Keuken Kampioen folders

advertentie
advertentie

Meer wonen folders

Kwantum Folder Week 01

Nog 1 dag geldig
Geldig van 04-01-2021 t/m 17-01-2021

> Folder bekijken

Blokker Weekaanbiedingen Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 10-01-2021 t/m 17-01-2021

> Folder bekijken

Jysk Folder Week 01

Nog 1 dag geldig
Geldig van 04-01-2021 t/m 17-01-2021

> Folder bekijken

Jysk Folder Week 02

Geldig van 11-01-2021 t/m 24-01-2021

> Folder bekijken

Kwantum Folder Week 03

Geldig van 18-01-2021 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

Leen Bakker Folder Week 03

Geldig van 18-01-2021 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

TotaalBED Winter Sale Folder

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 10-01-2021 t/m 16-01-2021

> Folder bekijken

Superkeukens Folder Week 02

Nog 1 dag geldig
Geldig van 10-01-2021 t/m 17-01-2021

> Folder bekijken

Meer wonen winkels

Populaire folders

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Keuken Kampioen folder?

Helaas is er nu geen geldige Keuken Kampioen folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de Keuken Kampioen folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Keuken Kampioen folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve Keuken Kampioen folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Keuken Kampioen folder?

Blader nu snel door de Keuken Kampioen folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Tips voor Keuken Kampioen korting

Folder Keuken Kampioen

Wil je een nieuwe keuken hebben of ben je een huis aan het bouwen waarvoor nog een keuken uitgezocht moet worden? Dan kun je daarvoor bij verschillende keukenaanbieders terecht waarvan Keuken Kampioen er eentje is. Uiteraard zul je een keuken eerst in het echt gaan bekijken voordat je deze koopt maar het kan natuurlijk geen kwaad als je vooraf een kijkje neemt op de website.

Maak gebruik van de Budgetplanner op de site

Bij Keuken Kampioen vind je de gehele collectie online zodat je vast kunt bekijken wat je mooi vindt en wat er past in je woning. Je kunt daarnaast berekenen wat een keuken naar wens je gaat kosten. Dit doe je met behulp van de Budgetplanner die je op de site vindt. Altijd handig want als je aan een maximum gebonden bent, wil je immers toch een keuken hebben die naar je zin is en waar in zit wat jij nodig hebt.

Ontwerp je eigen keuken in 3D

Via de website van Keuken Kampioen kun je zelf een ontwerp voor je keuken maken. Deze kun je helemaal in 3D ontwerpen zodat je precies kunt zien hoe het eruit komt te zien als je de keuken zo zou laten maken. Dit ontwerp kun je uiteraard ook door Keuken Kampioen laten maken als je dat liever doet. Zij werken met professionals die kijken wat jouw wensen en budget zijn en daar een passende keuken bij creëren.

Doe eerst inspiratie op voor je nieuwe keuken

Wil je eerst wat inspiratie opdoen voordat je een keuken ontwerpt of aankoopt? Dan kun je daarvoor prima op de site van Keuken Kampioen terecht. Je vindt er alles wat te koop is maar kunt ook de blogs raadplegen voor meer informatie over allerlei zaken die met keukens te maken hebben. Bekijk en vergelijk goed wat er allemaal is zodat jij een keuken kiest waar je daadwerkelijk wat aan hebt en die bij de rest van de woning past.

Vraag een magazine op papier aan

Wil je wel graag inspiratie opdoen maar vind je dat niet zo makkelijk om online te doen? Dan kun je via de website van Keuken Kampioen een gratis magazine aanvragen. Geef hiervoor je naam en adres door en je ontvangt het magazine met de post zodat je wanneer je maar wilt door de papieren versie heen kunt bladeren. Heb je thuis genoeg ideeën opgedaan? Ga dan altijd naar een van de vestigingen van Keuken Kampioen om de verschillende keukens en opstellingen in het echt te bekijken.

Korting als je voor een showmodel kiest

Als je nu een keuken nodig hebt maar echt wel rekening dient te houden met het beschikbare budget, dan kun je daar dus de Budgetplanner bij gebruiken maar kijk ook eens in een van de vestigingen naar showroommodellen. Deze maken plaats voor de nieuwe collectie maar dat betekent wel dat jij er aanzienlijk minder voor betaalt en toch een keuken krijgt die naar je zin en smaak is.

Alle aanbiedingen en acties staan op de website

Als er bepaalde aanbiedingen gelden bij Keuken Kampioen dan kun je er zeker van zijn dat deze op de website staan. Er staat altijd bij waarvoor de aanbiedingen gelden en wanneer je er gebruik van kunt maken. Keuken Kampioen maakt regelmatig reclame op televisie dus grote kans dat je ze daar wel eens ziet. Bij acties kun je bijvoorbeeld denken aan gratis montage of gratis inbouwapparatuur dus het is altijd handig even goed te kijken wat op een bepaald moment geldt.

Volg Keuken Kampioen via de nieuwsbrief of op social media

Geen zin om zelf naar aanbiedingen te zoeken maar wil je wel goed op de hoogte zijn van het laatste nieuws van Keuken Kampioen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief door je emailadres door te geven via de website. Ontvang je het nieuws en de aanbiedingen liever via de post? Dan is dat ook mogelijk. Keuken Kampioen kun je op social media volgen want de keukenaanbieder is actief op Facebook, YouTube en Instagram.

Kijk waar de vestigingen van Keuken Kampioen zijn

De vestigingen van Keuken Kampioen vind je verspreid door het land. Wil je weten waar de dichtstbijzijnde winkel is? Dan kijk je daarvoor het beste even op de website. De adresgegevens en openingstijden staan erbij zodat je weet waar en wanneer je er terecht kunt. Je kunt natuurlijk altijd zo naar een van de vestigingen gaan maar als je echt een keuken wilt bestellen, dan is het slim eerst een afspraak te maken. Dan krijg je een rondleiding, persoonlijk advies en wordt er een keuken op maat voor jou ontworpen.

Over Keuken Kampioen

Een keuken is uiteraard onmisbaar in elk huis. Als je op nog op zoek naar een geschikte keuken bent, kan je langs gaan bij de Keuken Kampioen. Dit bedrijf is onderdeel van de Mandemakers Groep; een grote holding waarbij de focus ligt op het aanbieden van kwalitatieve keukens. Sinds enige tijd is het bedrijf ook de naamgever van de eerste divisie van het betaalde voetbal in Nederland. Mede daardoor heeft het bedrijf een nóg grotere naamsbekendheid op weten te bouwen.

De vestigingen van Keuken Kampioen zitten tegenwoordig door geheel Nederland verspreid. Bij deze vestigingen kan je alle keukens bekijken, maar kan je ook volledig zelf prachtige keukens ontwerpen in samenwerking met één van de verkopers. De keukens van Keuken Kampioen worden namelijk stuk voor stuk in de eigen fabriek vervaardigd. Als je op de website naar ‘Winkels’ gaat, krijg je een geheel overzicht met alle winkels van het bedrijf in Nederland.

Via de website van Keuken Kampioen kan je meer informatie vinden over de verschillende keukens. Je kunt de volledige keukencollectie in zien, je kunt een gratis magazine aanvragen en je kunt een afspraak inplannen. Ook is het mogelijk om met een 3d tool je eigen keuken volledig zelf te ontwerpen. Ideaal als je op zoek naar een unieke keuken voor in jouw huis bent! Behalve de keukens vind je ook nog allerlei verschillende apparatuur voor in de keuken terug; denk aan kookplaten, koffiemachines, ovens, magnetrons en afzuigkappen.

Heb je de gedroomde keuken gevonden? Dan dien je deze bij één van de vestigingen te bestellen. Het is niet mogelijk om de keuken via het internet te bestellen. In één van de vestigingen kan één van de medewerkers je bovendien perfect helpen en adviseren. Via de website van Keuken Kampioen is het mogelijk om direct een afspraak in te plannen bij één van de vestigingen.

Meer informatie? Daarvoor kan je bellen naar 0416 539 325 of een online contactformulier invullen. Uiteraard kan je ook in de vestigingen terecht voor al jouw vragen!