Vapiano

Vapiano folders

Vapiano Folder

Vapiano Folder

Geldig van 15-01 t/m 31-12

Profiteer nog 27 dagen van deze Vapiano Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Vapiano aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Groupon
Sligro
Makro
Gall & Gall
HANOS
Kwalitaria
Burger King
McDonald's
KFC
Subway
Starbucks
Domino's Pizza
Dunkin’ Donuts
Loetje
La Place
La Cubanita
Shabu Shabu
Douwe Egberts

Populaire folders

Tips voor Vapiano korting

Folder Vapiano

Dol op pasta? Dan kun je dit natuurlijk zelf maken maar een keertje buiten de deur eten of pasta afhalen is dan natuurlijk ook lang geen gek idee. Dit kun je ook doen bij pastarestaurant Vapiano. Deze keten heeft verschillende restaurants door heel Nederland waar je terecht kunt voor een lekkere pastamaaltijd te eten of deze afhaalt om thuis te verorberen. Zo kun jij genieten van een lekker bord pasta met alles erop en eraan.

Kijk waar je terecht kunt bij Vapiano

Vapiano heeft negen vestigingen in Nederland waar je pasta kunt eten en afhalen. Waar deze zich precies bevinden en wanneer ze geopend zijn kun je op de site van Vapiano vinden. Kijk eerst even goed of er een vestiging bij jou in de buurt zit en wanneer je er terecht kunt. Zo weet je ook zeker dat je niet voor niets gaat. Als je tafeltje reserveert of een bestelling plaatst worden deze tijden uiteraard ook meteen duidelijk.

Waar kun je het laatste nieuws over en van Vapiano vinden?

Vapiano werkte tot voor kort met het zogenaamde Vapiano People programma maar daar zijn ze mee gestopt. Er wordt echter al weer druk gewerkt aan een nieuw loyaliteitsprogramma. Wil je weten hoe het daarmee staat en geen enkel nieuwtje meer missen van de pasta-aanbieder? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Zo krijg je automatisch alle nieuws over programma, acties en menu’s in je mailbox en hoef je daar zelf niets meer voor te doen om het te vinden. Vapiano kun je ook volgen op social media zoals Facebook, Twitter, Instagram en op hun eigen online kanaal. Dan weet je zeker dat je echt altijd als eerste op de hoogte wordt gebracht van alle nieuwtjes.

Kijk of de bestelling thuisbezorgd kan worden bij jou

Heb je wel zin in een lekkere pastamaaltijd om af te halen of te laten bezorgen? Dan is dat bij Vapiano zo geregeld. Je gaat hiervoor op de website naar Takeaway en vult daar je postcode in. Zo wordt gecheckt of er op jouw adres ook thuisbezorgd wordt. Zo niet, dan is er nog geen probleem want je kunt je bestelling uiteraard altijd zelf afhalen bij een van de vestigingen. Als je precies wilt weten hoe het werkt met bestellen, afhalen of laten bezorgen, dan lees je het beste even de voorwaarden door van Vapiano die je op de site vindt. Bellen met een van de vestigingen als je meer wilt weten kan uiteraard altijd als ze geopend zijn.

Bestellen is zo geregeld

Kijk wat je lekker vindt en bestel dit van de menukaart. Je hebt hierbij de keuze uit een uitgebreide menukaart dus er is voor iedereen wel iets te vinden dat hij of zij lekker vindt. Maak je bestelling compleet met een salade en drankje en ga over tot bestellen. Betalen doe je via iDeal dus dat is altijd snel gepiept en ook nog eens veilig. Is bezorgen bij je thuis mogelijk? Dan kun je daarvoor kiezen en anders haal je het gewoon zelf even op. Kun jij meteen lekker smullen van een goede pastamaaltijd.

Kijk online hoever je bestelling is

Heb je wat lekkers besteld en vraag je je af wanneer de maaltijd bezorgd wordt? Dan heb je bij Vapiano de mogelijkheid om via de site op de Orderchecker te kijken. Hiermee kun je precies zien wat de status van je bestelling is en of deze bijvoorbeeld nog bereid wordt of dat de bezorger al onderweg naar jou is. Altijd handig natuurlijk om te weten wanneer je de maaltijd kunt verwachten. Als je een bestelling doet is het makkelijk daarvoor een account aan te maken bij Vapiano. Als je dan op een later tijdstip nog eens iets bestelt, hoef je alleen maar in te loggen en niet opnieuw alle gegevens in te vullen. Bestellen gaat zo nog sneller en makkelijker.

Kijk altijd of je korting kunt krijgen

Vapiano verspreidt geen reclamefolders maar je kunt er natuurlijk wel gebruik maken van bepaalde acties, als deze geldig zijn. Zijn er acties of aanbiedingen? Dan vind je deze altijd op de website en staat erbij hoe lang ze gelden. Zo weet jij ook direct of en wanneer je er gebruik van kunt maken. En zeg nu zelf: wie is er nu eigenlijk niet gek op korting? Het maakt daarbij ook niet uit wat je bestelt of wilt hebben, korting is immers altijd meegenomen, op alles wat je aanschaft. Of je dit nu opeet, draagt of wat er dan ook mee doet is niet echt belangrijk.

Over Vapiano

In het jaar 2002 werd in de Duitse plaats Hamburg het eerste Vapiano restaurant geopend. Dat bleek al snel de voorbode voor een Europese expansie te zijn; de restaurants van Vapiano schoten namelijk als paddenstoelen uit de grond. In onder meer Nederland, Zweden, Engeland, Mexico, Brazilië, China, Chili, Qatar, Estland, Finland, Duitsland, Oostenrijk en Noorwegen zijn de vestigingen van dit merk te vinden.
De benaming Vapiano is overigens een samensmelting van de Italiaanse woorden ‘Va’ en ‘Piano’. Deze woorden betekenen vrij vertaald respectievelijk ‘gaan’ en ‘langzaam’. Deze naam laat direct zien waar Vapiano voor staat; een ware eetbelevenis aanbieden in de vorm van lekker eten, terwijl je geniet van een gezellige en sfeervolle ambiance.

In Nederland heeft Vapiano meerdere vestigingen; in Utrecht, Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Almere, Tilburg, Eindhoven en Groningen zijn de vestigingen te vinden. Op het moment van schrijven heeft Vapiano uitstel van betaling moeten aanvragen voor deze vestigingen; de restaurants van Vapiano gaan door zware tijden en het is maar de vraag of de restaurants in Nederland blijven bestaan.

Bij Vapiano ben je aan het juiste adres voor heerlijke pasta’s en pizza’s. In de restaurants vind je eigenlijk alleen maar Italiaanse gerechten, waarbij je ook kunt kiezen voor vegetarische gerechten. Je vindt niet alleen heerlijke pizza’s en verschillende pasta’s, maar ook nog heerlijke desserts. Ook kinderen kunnen hun geluk bij Vapiano niet op dankzij een speciaal samengesteld kindermenu.

Heb je vragen over Vapiano? Dan kan je een online contactformulier invullen; daarmee bereik je het hoofdkantoor van Vapiano. Via die weg is het ook mogelijk om meer informatie aan te vragen omtrent de franchiseformule. Als ondernemer kan je namelijk ook een vestiging van Vapiano gaan openen. Voor alle overige vragen kan je ook terecht in één van de restaurants van Vapiano. Via verschillende social media kanalen én de online nieuwsbrief kan je op de hoogte blijven van het reilen en zeilen van deze van origine Duitse restaurantketen.