Leapp

Leapp folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Leapp

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Coolblue
Expert
MediaMarkt
Kijkshop
BCC
Handyman
Alternate
MyCom
EP
Informatique
Philips
Paradigit
Amac
Charles Vögele
Shoeby
American Apparel
50five
Babista

Populaire folders

Tips voor Leapp korting

Folder Leapp

Als je een product van Apple wilt aanschaffen, dan haal je zeker iets goeds in huis maar je betaalt er ook aardig wat voor. Gaat dit boven het budget maar wil je wel graag een iPhone, iPad, MacBook of aan ander Apple product kopen? Kijk dan ook eens bij de refurbished apparaten. Ook hierbinnen is het aanbod groot te noemen en vind je prima apparaten. In de webshop van Leapp vind je een groot aanbod aan refurbished Apple producten, in allerlei verschillende prijsklassen.

Kijk wat er zoal wordt aangeboden als refurbished product

Bij Leapp kun je rustig thuis een kijkje nemen in de webshop. Kijk eens op je gemak op de site van Leapp om te zien wat er zoal wordt aangeboden op het gebied van gebruikte apparatuur. Het aanbod is groot dus de kans dat jij iets vindt naar je zin en dat ook nog eens binnen het budget past, is aanzienlijk. Het gaat hierbij om devices die door een ander eerder gebruikt zijn en geretourneerd worden. De apparaten worden allemaal nagekeken als ze binnenkomen zodat je zeker weet dat je iets goed aanschaft.

Toch een volwaardig en goed product tot je beschikking

Een refurbished apparaat is weliswaar eerder door iemand anders gebruikt en kan dus wat gebruikerssporen vertonen maar het wordt technisch gezien volledig in orde gemaakt zodat jij een prima Apple product tot je beschikking krijgt. Zijn er onderdelen aan het apparaat kapot? Dan worden deze vervangen met originele onderdelen zodat je een volwaardig product krijgt. Je betaalt er minder voor dan wanneer je voor een nieuw product zou kiezen en denkt daarbij ook nog eens aan het milieu door een apparaat een tweede leven te gunnen.

Voordeel kan flink oplopen

Een refurbished Apple product koop je bij Leapp zonder risico en kun je gewoon bestellen via de webshop. Op de site van Leapp kun je lezen wat het inhoudt als een apparaat in een refurbished versie wordt aangeboden en krijg je er ook nog eens twee jaar garantie op. De korting die je erop krijgt is aanzienlijk en kan soms wel oplopen tot 60% zodat ook jij de kans krijgt een Apple aan te schaffen. Mocht er een folder van Leapp beschikbaar zijn met aanbiedingen, dan vind je deze altijd online.

Ga voor de thuiswerkdeals

Als je veel thuiswerkt is het hebben van een goed functionerend apparaat wel zo handig. Leapp heeft daarom tal van thuiswerkdeals waar je als consument gebruik van kunt maken. Kijk goed op de site wat deze inhouden. Zo kun je meteen zien wat voor apparaat je aanschaft en wat je daarmee allemaal kunt. Alsmede wat je er dan nog voor betaalt. Zo weet je meteen waar je aan toe bent als je een aankoop doet bij Leapp.

Apple apparatuur inruilen is mogelijk voor bedrijven

Heb je als bedrijf je personeel voorzien van de nodige apparatuur zoals een laptop of smartphone? Dan kun je deze ook inruilen bij Leapp. Voorwaarde is uiteraard wel dat het een Apple is en er minimaal vijf stuks worden ingeruild. Zo kun je deze ook nog een nieuw leven gunnen en het levert je als bedrijf korting op bij de aanschaf van andere apparatuur. Alle voorwaarden hiervoor staan op de site van Leapp dus lees die altijd even door voordat je wat aanbiedt om in te ruilen.

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Leapp

Wil je steeds op hoogte blijven van alle acties, weten wat er wordt aangeboden en geen enkel nieuwtje van Leapp meer missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Hiervoor hoef je alleen maar je mailadres door te geven via de website van Leapp en krijg je de nieuwsbrief automatisch in je mailbox. Heb je een algemene vraag aan Leapp? Kijk dan altijd of deze wellicht tussen de veelgestelde vragen op de website staat. Zo heb je namelijk het snelste een antwoord.

Waar kun je terecht voor meer ideeën?

Staat je vraag er nu niet tussen of heb je een meer specifieke vraag aan Leapp? Dan neem je het beste contact op met de klantenservice. Je kunt de klantenservice tijdens kantooruren bellen en een mailtje sturen kan uiteraard altijd. Dan krijg je ook zo snel mogelijk een antwoord. Wil je meer inspiratie opdoen? Kijk dan eens bij de blogs die je op de website van Leapp vindt. Er zijn er veel en de onderwerpen zijn heel verschillend dus grote kans dat er wat tussen staat dat voor jou interessant is en waar je de nodige ideeën, tips en tricks mee opdoet.

Over Leapp

Wil je graag producten van Apple kopen? Ligt de aanschafprijs van deze producten echter iets te hoog voor jou? Dan is het mogelijk interessant om eens naar Leapp te kijken. Bij Leapp vind je namelijk een uitgebreid aanbod van refurbished Apple producten. Refurbished betekent dat de apparaten eerder in gebruik zijn geweest, maar dat deze door een volledige opknapbeurt weer in nieuwstaat terug gebracht te zijn. Door bijvoorbeeld een MacBook of iPhone bij Leapp te kopen, kan je een flinke som geld besparen. Je hoeft immers niet de hoofdprijs voor een nieuwe telefoon of laptop te betalen, maar je betaalt een veel lagere prijs voor een refurbished apparaat.

Het kopen van de producten van Leapp is mogelijk in één van de winkels. Deze winkels bevinden zich in Groningen, Amersfoort, Amsterdam, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht en Zwolle. Het is daarnaast ook mogelijk om de producten via de webshop van Leapp te bestellen. Als je online voor meer dan 25 euro een bestelling plaatst, hoef je helemaal geen verzendkosten te betalen. In de andere gevallen betaal je slechts enkele euro aan de verzendkosten.

Ben je niet tevreden met de ontvangen artikelen? Dan kan je er voor kiezen om deze binnen 14 dagen te retourneren. Je dient hiervoor een mail naar de klantenservice te sturen; gebruik daarvoor [email protected]. Meld je retour aan en volg vervolgens de instructies op van de klantenservice van Leapp op. Bij het retourneren moet je er wel rekening mee houden dat je de verzendkosten voor de retournering zelf dient te betalen.

Wil je graag in contact komen met de klantenservice van Leapp? Dan kan je daarvoor bovenstaand e-mailadres voor gebruiken of een Whatsapp bericht naar 06 82 97 61 01 sturen. De klantenservice is op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur bereikbaar. Uiteraard kan je ook in één van de Leapp winkels je vragen stellen, producten bekijken en producten aanschaffen.