Matrasconcurrent

www.matrasconcurrent.nl

Wonen

Matrasconcurrent folder

Ontvang nu korting bij Matrasconcurrent met folder aanbiedingen

Matrasconcurrent folders

advertentie
advertentie

Meer wonen folders

Blokker Folder Week 48

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 23-11-2020 t/m 06-12-2020

> Folder bekijken

Leen Bakker Black Friday Super Weekend Deals Folder

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 04-12-2020 t/m 06-12-2020

> Folder bekijken

Kwantum Black Friday Folder

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 23-11-2020 t/m 06-12-2020

> Folder bekijken

Leen Bakker Folder Week 48

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 23-11-2020 t/m 06-12-2020

> Folder bekijken

Kwantum Folder Week 49

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 01-12-2020 t/m 06-12-2020

> Folder bekijken

Xenos Folder Week 49

Geldig van 30-11-2020 t/m 13-12-2020

> Folder bekijken

Meer wonen winkels

Populaire folders

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Matrasconcurrent folder?

Helaas is er nu geen geldige Matrasconcurrent folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de Matrasconcurrent folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Matrasconcurrent folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve Matrasconcurrent folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Matrasconcurrent folder?

Blader nu snel door de Matrasconcurrent folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Over Matrasconcurrent

Dé goedkoopste aanbidder van Nederland. Dat zijn de woorden waarmee de Nederlandse firma Matrasconcurrent zich omschrijft. Deze firma werd ruim 35 jaar geleden opgericht en richt zich sindsdien hoofdzakelijk op Noord-Nederland. Dat blijkt onder meer uit de vestigingsplaatsen van de drie winkels/showrooms van Matrasconcurrent. In de Noordelijke steden Rogat, Slagharen en Zwolle zijn de winkels van Matrasconcurrent te vinden.

Wil je graag in één van deze winkels shoppen? Op de website van de Matrasconcurrent vind je meer informatie over de adresgegevens en de openingstijden. Op deze website ben je overigens ook aan het juiste adres om het uitgebreide assortiment van de Matrasconcurrent in te zien. Daarvoor kan je op de website kiezen tussen de volgende categorieën: Matrassen, Boxsprings, Topmatrassen, Bedden, Beddengoed, Dekbedden, Hoofdkussens, Lattenbodems, Accessoires en Actie.

Per categorie vind je een behoorlijk divers aanbod van producten van gerenommeerde merken. De focus ligt daarbij, vanuit Matrasconcurrent, óók op het zo laag mogelijk houden van de prijzen. Mocht je graag van stuntprijzen willen genieten, ben je bij deze onderneming zeker aan het juiste adres.

Wil je online graag één van de producten van Matrasconcurrent bestellen? Ook dat is mogelijk. Indien je een bestelling van minder dan 35 euro plaatst, moet je rekening houden met 6,95 euro aan verzendkosten. Bij grotere orders is de verzending volledig gratis. Indien je een bestelling plaatst, kan je ook nog in het opmerkingenveld aangeven wanneer je graag de bestelde artikelen wilt ontvangen.

Niet tevreden met de ontvangen artikelen? In een termijn van 60 dagen kan je de producten retourneren. Voor alle retourinstructies en –voorwaarden kan je het beste de website raadplegen, aangezien Matrasconcurrent verschillende retourmogelijkheden aanbiedt.

Meer informatie over de retournering, en over alle producten, is op te vragen bij de klantenservice. Je kunt daarvoor mailen naar online@matrasconcurrent.com, een online contactformulier invullen of bellen naar 085 023 96 44.