PME Legend

PME Legend folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor PME Legend

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Suitable
Zeeman
Bristol
Zalando
H&M
Michael Kors
Ulla Popken
Norah
Mango
Topshop
Bonita
ABOUT YOU
Accessorize
Bonprix
ZARA
Wolford
Primark
C&A

Populaire folders

Tips voor PME Legend korting

Folder PME Legend

Als je er graag volgens de laatste mode bij loopt dan dien je daarvoor natuurlijk wel regelmatig een nieuwe outfit aan te schaffen. Dit kun je op veel plekken doen, zowel online als in een fysieke winkel. Dit geldt ook voor kledingmerk PME Legend. Voor trendy herenkleding voor alle gelegenheden ben jij bij dit merk zeker aan het juiste adres.

Koop een complete outfit van PME Legend

Als je een kijkje neemt op de site van PME Legend dan kun je zien dat het aanbod is onderverdeeld in verschillende categorieën. Zo kun jij snel iets vinden van je gading en dit bestellen in de webshop. Naast herenkleding vind je bij PME Legend schoenen en accessoires zodat je je hele outfit in één keer compleet kunt maken. Altijd handig want zo vind je meteen alles dat netjes bij elkaar past.

Voordeel vind je bij de Weekdeals

PME Legend brengt regelmatig een reclamefolder met aanbiedingen uit. Deze is altijd te vinden op Aanbiedingenfolders.nl. Daarnaast vind je verschillende aanbiedingen gewoon op de site van PME Legend. Zo vind je er de Weekdeals waarmee je de nodige korting kunt vergaren. Zoals de naam al doet vermoeden zijn deze deals een week geldig en komen er daarna andere voor in de plaats. Is er de ene deal nu net even niks voor je bij dan heb je best kans dat dit de volgende week wel zo is en kun je profiteren van aanbiedingen.

Neem ook een kijkje voor afgeprijsde artikelen in de Sale

Naast de Weekdeals vind je op de website van PME Legend een speciale Sale. Hierin staan allerlei verschillende artikelen die je met de nodige korting kunt kopen. In de modewereld gaan ontwikkelingen snel en verandert het aanbod al per seizoen. Dit betekent dat de oude collectie snel plaatsmaakt voor de nieuwe. Daar kun jij als klant wel van profiteren want de oudere artikelen worden dan doorgaans met korting aangeboden. Zo haal jij daar ook het weer het nodige voordeel uit.

Doe inspiratie op met Stories

Wil je eerst wat meer weten over PME Legend voordat je er een bestelling doet? Kijk dan op de site eens onder Stories. Hier vind je verschillende artikelen over het merk en het ontstaan ervan. Als je de nodige inspiratie wilt opdoen voor je garderobe dan is het aan te raden naar het aanbod in de webshop te kijken. Bij elk artikel is informatie beschikbaar die jij kunt raadplegen zodat je weet wat je in huis haalt.

PME Legend wordt ook in fysieke winkels aangeboden

Veel mensen vinden het geen probleem om online kleding uit te zoeken en te bestellen en zeker als je niet zo van winkelen houdt kan dat reuze handig zijn. Wil je echter liever de kleding of schoenen eerst in het echt zien en passen? Dan kun je de artikelen van PME Legend ook in tal van winkels bewonderen en kopen. Als je op de site je postcode invoert dan wordt er voor je gezocht naar de dichtstbijzijnde verkooppunten van het kledingmerk.

Online assortiment is completer

Het merk heeft geen fysieke winkels onder de eigen naam maar wordt wel bij tal van kledingzaken verkocht en zit daar dus in het assortiment. Heb je eenmaal een vestiging gevonden waar het merk in de collectie zit dan kun je daar altijd even gaan kijken. Houd er wel rekening mee dat het assortiment op de site en in de webshop groter is en dat daar doorgaans meer te kiezen valt maar dan wordt het uiteraard wel online bestellen.

Zorg dat je de juiste maat bestelt

Bestel je online een kledingstuk? Maak dan gebruik van de maattabellen op de site om de juiste maat te bestellen. Zo heb je namelijk de meeste kans dat je bestelling goed past en hoef je deze niet te retourneren. Je vindt voor elk kledingstuk een maattabel. Er staat ook bij elk artikel of het op voorraad is en wat de levertijd is. Zo heb je meteen een idee wanneer je het in huis kunt hebben. Als er geen extra verzendkosten bij komen, staat dit er ook bij. Scheelt jou uiteraard weer mooi in de kosten van je aanschaf.

Zo mis je nooit meer wat over PME Legend

Om geen enkel nieuwtje van PME Legend te missen kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief van het kledingmerk. Hiervoor hoef je slechts je emailadres door te geven en ontvang je de nieuwsbrief automatisch in je mailbox. Helemaal niks meer missen doe je als je PME Legend volgt op social media. Het herenkledingmerk is actief op Facebook, Instagram, Twitter en YouTube.

Over PME Legend

Het Nederlandse kledingmerk PME Legend werd in 1992 opgericht. In eerste instantie heette dit bedrijf echter Pall Mall; dat is een bekend sigarettenmerk dat zich ook bezig ging houden met het fabriceren van kleding. Pall Mall liep echter in bepaalde landen tegen beperkingen op; conform de wet is het niet in alle landen mogelijk om kleding onder de naam van een sigarettenmerk te verkopen. In 2008 werd de naam daarom naar PME Legend aangepast, waarbij de afkorting PME staat voor ‘Pall Mall Export’.

Door de jaren heen heeft dit kledingmerk een gigantische naam op weten te bouwen. Dat is onder meer te danken aan de sterke marketing van het merk. Bij de reclamespotjes maakt het bedrijf altijd gebruik van Amerikaanse elementen; de kleding is namelijk ook grotendeels gebaseerd op de kleding van Amerikaanse piloten van vrachtvliegtuigen.

Voor het kopen van de kleding kan je in Nederland bij veel verschillende wederverkopers terecht. Vul op de website van PME Legend jouw woonplaats in en achterhaal direct waar de dichtstbijzijnde vestigingen te vinden zijn.

Het is echter ook mogelijk om de producten via de officiële webshop te kopen. In deze webshop kan je kiezen tussen ‘Jeans’, ‘Tops’, ‘Jassen’, ‘Broeken’, ‘Schoenen’ en ‘Gear’. Onder de laatstgenoemde categorie vind je onder meer sokken, ondergoed en riemen terug. Het gehele assortiment van PME Legend heeft eigenlijk dezelfde stijl en richt zich volledig op mannen.

Indien je online de artikelen gaat bestellen, hoef je géén verzendkosten te betalen. Ook is de retournering volledig gratis. De voorwaarde die daarbij wel gesteld wordt, is dat je binnen 30 dagen na ontvangst terugstuurt naar PME Legend. Voor het retourneren kan je de retourbon gebruiken die meegeleverd wordt bij de verzending van de bestelde artikelen.

Mocht je hulp nodig hebben, kan je 7 dagen per week contact opnemen op telefoonnummer 088 05 30 555. Ook kan je mailen naar [email protected]. De klantenservice is op werkdagen van 08.00 tot 22.00 uur bereikbaar en in het weekend van 09.00 tot 18.00 uur!