Disney+

Disney+ folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Disney+

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Bax Shop
Game Mania
Christine le Duc
Squla
Zavvi
Disney+
Netflix
Magix
Pathé
Nedgame
Eurojackpot
Royal Talens
Vuurwerkbestelling.nl
Rubro Fireworks
Bankgiroloterij
Boxum vuurwerk
Bunte vuurwerk
Cafferata

Populaire folders

Tips voor Disney+ korting

Folder Disney+

Gek op alles wat met Disney te maken heeft en kun je niet genoeg krijgen van alle films en series die ze hebben uitgebracht? Dan wil je natuurlijk niet alleen zoveel mogelijk kijken maar ook graag wanneer dit jou uitkomt. Hiervoor neem je dan het beste een abonnement op Disney+, een streamingdienst met alles van Disney wat je maar kunt wensen.

Keuze uit verschillende abonnementen op Disney+

Disney+ is te vinden via disneyplus.com. Je kunt je per maand abonneren op de streamingdienst maar meteen voor een jaar een contract afsluiten is ook mogelijk. Dit kost uiteraard meer maar is verhoudingsgewijs wel voordeliger omdat de prijs voor een jaarabonnement niet twaalf keer zo veel is als die voor een maandabonnement. Als je nog niet eerder een abonnement op Disney+ gehad hebt en het graag eens wilt uitproberen, is het zeker aan te raden voor een maandabonnement te kiezen. Mocht het niets voor je zijn of niet echt bevallen, dan zit je niet meteen een langere tijd aan vast en heeft het je ook niet zoveel gekost. Kijk altijd even of er wellicht een speciale actie loopt waarmee je korting krijgt of dat jouw provider het kanaal ook voordelig aanbiedt.

Abonnement voor elk apparaat geschikt

Een abonnement op Disney+ kan genomen worden voor verschillende apparaten. Jij kunt zelf bepalen waar je naar alles van Disney wilt kijken. Dit kan dus op de televisie zijn, maar ook op je computer, smartphone of tablet of via je gameconsole. Op meer dan één apparaat beschikbaar behoort uiteraard tot de mogelijkheden zodat je kunt kijken waar en wanneer jij maar wilt. Zo kun je ook met meer mensen tegelijk naar iets anders kijken, maar dan op een ander apparaat.

Alleen streamen of samen met anderen

Bij Disney+ kun je alleen streamen maar dit ook samen met vrienden doen. Die hoeven dan niet op dezelfde plek te zijn als jij terwijl je dan toch naar hetzelfde kunt kijken. Zo wordt het ook een gebeuren dat je gezellig samen met anderen kunt doen terwijl je niet bij elkaar hoeft te zijn of op hetzelfde device hoeft te kijken. Zo kun je met maximaal zes personen een leuk filmavondje organiseren op afstand. Je blijft thuis maar bent toch samen want je kunt allemaal pauzeren, spoelen of het programma bespreken als je dat leuk vindt.

Downloaden is ook mogelijk

Heb je nu wel interesse in een bepaalde film of serie van Disney+ maar kun of wil je deze niet streamen en meteen live kijken? Dan is downloaden ook mogelijk. Dan kun je de film of serie volledig downloaden en gewoon kijken wanneer dat jou het beste uitkomt. Of dat nu in één keer is of in delen en op welk device maakt daarbij niets uit.

Echt niet alleen voor kinderen

Denk je nu: Disney is alleen voor kinderen? Niets is minder waar want Disney brengt ook veel films en series voor volwassenen uit. En er is overigens ook helemaal niks mis mee als je als volwassene houdt van tekenfilms. Op de site van Disney+ kun je precies zien wat er wordt aangeboden zodat je een idee hebt wat dit allemaal is en of er ook wat voor jou bijzit. Als ware fan zal dat uiteraard geen probleem zijn.

Zorg dat kinderen niet alles te zien krijgen

Omdat er ook series en films van Disney te streamen of te downloaden zijn die niet voor jeugdige kijkers geschikt zijn, kun je deze blokkeren zodat ze deze niet kunnen zien. Dit doe je met behulp van het zogenaamde Kinderprofiel. Zo hoef je je zeker niet ongerust te maken dat ze iets te zien krijgen dat niet voor hun leeftijd bestemd is. Dit profiel instellen doe je eenvoudig zelf en als je er niet uitkomt kun je je laten assisteren door de live helpdesk.

Met vragen en voor ondersteuning kun je terecht bij de live helpdesk

Heb je vragen over Disney+, bijvoorbeeld over het aanbod, de beschikbaarheid of de systeemeisen waaraan je apparatuur dient te voldoen? Of heb je andere vragen? Kijk dan altijd eerst of je vraag tussen de veelgestelde vragen op de site van Disney+ staat. Dit kun je zien door op Help te klikken. Staat je vraag er niet bij of heb je hulp nodig bij het streamen of iets anders? Dan kun je gebruikmaken van de live ondersteuning van Disney+. Deze is zeven dagen per week beschikbaar tussen 9 en 21 uur en je kunt er gebruik van maken via de telefoon of chat.

Over Disney+

In de afgelopen jaren bleken onder meer Netflix en Amazon Prime behoorlijk populair. Als reactie daarop kwam het welbekende merk Disney met haar eigen streamingdienst; Disney+. Via deze streamingsdienst krijg je, voor een bepaald bedrag, onbeperkte toegang tot de films en televisiecontent van Walt Disney. Enkele maanden na de lancering had deze streamingsdienst al meer dan 30 miljoen actieve gebruikers.

Via Disney+ is het mogelijk om onder meer naar Disney, Pixar, National Geographic, Star Wars en Marvel te kijken. Je kunt genieten van de allernieuwste films, maar je kunt uiteraard ook films uit het verleden terug kijken. Dankzij het uitgebreide aanbod van Disney+ kan je altijd wel nieuwe films of series ontdekken. Als je een abonnement op Disney+ neemt, kan je het account koppelen aan maar liefst 4 verschillende apparaten. Dit betekent dat je ook met 4 apparaten tegelijkertijd naar films en series kunt kijken. Daarbij maakt het ook niet uit waar je bent; vanuit Disney+ is het mogelijk om de films (tijdelijk) te downloaden, zodat je ook op reis naar al je favoriete films kunt kijken.

Wil je Disney+ graag uitproberen? Dat is mogelijk; de streamingsdienst biedt namelijk een gratis proefperiode van 7 dagen aan. Na deze 6 dagen kan je voor slechts 6,99 euro per maand alle films en series op Disney+ blijven streamen. Je kunt zodoende voor een relatief laag maandbedrag genieten van alle films die op Disney+ te vinden zijn. Je kunt er overigens ook voor kiezen om een jaarcontract af te sluiten, waar je slechts 69,99 euro per jaar voor gebruikt. Het is dus nóg voordeliger om een jaar abonnement af te sluiten.

Heb je vragen over Disney+? Je kunt op verschillende manieren in contact komen met de klantenservice. Daarvoor kan je bellen naar 0800 0221 476 of gebruik maken van de online helpdesk van Disney+. Ook is het mogelijk om via Twitter een berichtje te sturen naar de klantenservice van de streamingsdienst.