Kinderen

Disney+ folder

Ontvang nu korting bij Disney+ met folder aanbiedingen

Disney+ folders

advertentie
advertentie

Meer kinderen folders

Van Asten Folder

Geldig van 08-10-2020 t/m 07-11-2020

> Folder bekijken

Prénatal Folder Week 43

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 19-10-2020 t/m 01-11-2020

> Folder bekijken

Baby & Tiener Folder Week 44

Nog 1 dag geldig
Geldig van 25-10-2020 t/m 31-10-2020

> Folder bekijken

Baby-Dump Folder

Geldig van 26-10-2020 t/m 29-11-2020

> Folder bekijken

BabyPlanet Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 04-08-2020 t/m 31-10-2020

> Folder bekijken

Baby & Tiener Magazine

Geldig van 18-10-2020 t/m 05-12-2020

> Folder bekijken

Meer kinderen winkels

Populaire folders

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Disney folder?

Helaas is er nu geen geldige Disney folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de Disney folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Disney folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve Disney folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Disney folder?

Blader nu snel door de Disney folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Over Disney+

In de afgelopen jaren bleken onder meer Netflix en Amazon Prime behoorlijk populair. Als reactie daarop kwam het welbekende merk Disney met haar eigen streamingdienst; Disney+. Via deze streamingsdienst krijg je, voor een bepaald bedrag, onbeperkte toegang tot de films en televisiecontent van Walt Disney. Enkele maanden na de lancering had deze streamingsdienst al meer dan 30 miljoen actieve gebruikers.

Via Disney+ is het mogelijk om onder meer naar Disney, Pixar, National Geographic, Star Wars en Marvel te kijken. Je kunt genieten van de allernieuwste films, maar je kunt uiteraard ook films uit het verleden terug kijken. Dankzij het uitgebreide aanbod van Disney+ kan je altijd wel nieuwe films of series ontdekken. Als je een abonnement op Disney+ neemt, kan je het account koppelen aan maar liefst 4 verschillende apparaten. Dit betekent dat je ook met 4 apparaten tegelijkertijd naar films en series kunt kijken. Daarbij maakt het ook niet uit waar je bent; vanuit Disney+ is het mogelijk om de films (tijdelijk) te downloaden, zodat je ook op reis naar al je favoriete films kunt kijken.

Wil je Disney+ graag uitproberen? Dat is mogelijk; de streamingsdienst biedt namelijk een gratis proefperiode van 7 dagen aan. Na deze 6 dagen kan je voor slechts 6,99 euro per maand alle films en series op Disney+ blijven streamen. Je kunt zodoende voor een relatief laag maandbedrag genieten van alle films die op Disney+ te vinden zijn. Je kunt er overigens ook voor kiezen om een jaarcontract af te sluiten, waar je slechts 69,99 euro per jaar voor gebruikt. Het is dus nóg voordeliger om een jaar abonnement af te sluiten.

Heb je vragen over Disney+? Je kunt op verschillende manieren in contact komen met de klantenservice. Daarvoor kan je bellen naar 0800 0221 476 of gebruik maken van de online helpdesk van Disney+. Ook is het mogelijk om via Twitter een berichtje te sturen naar de klantenservice van de streamingsdienst.