Christine Le Duc

www.christineleduc.nl

Mode

Christine Le Duc folder

Ontvang nu korting bij Christine Le Duc met folder aanbiedingen

Christine Le Duc folders

advertentie

Christine Le Duc Folder

Geldig van 16-12-2020 t/m 15-03-2021

> Folder bekijken

advertentie

Meer mode folders

Zeeman Folder

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 09-01-2021 t/m 22-01-2021

> Folder bekijken

VanHaren Folder Week 03

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 18-01-2021 t/m 24-01-2021

> Folder bekijken

Scapino Folder Week 03

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 18-01-2021 t/m 24-01-2021

> Folder bekijken

Mylène Folder

Geldig van 17-01-2021 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

KiK Folder Week 04

Geldig van 20-01-2021 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

Scapino Folder Week 03

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 20-01-2021 t/m 24-01-2021

> Folder bekijken

Suitable Sale Folder

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 15-01-2021 t/m 24-01-2021

> Folder bekijken

Jola Mode Folder Week 03

Nog 1 dag geldig
Geldig van 20-01-2021 t/m 23-01-2021

> Folder bekijken

Meer mode winkels

Verlopen Christine Le Duc folders

Populaire folders

Christine Le Duc folders

TitelStartdatumEinddatum
Christine Le Duc Folder16-12-202015-03-2021
Christine Le Duc Folder20-08-202010-09-2020
Christine Le Duc Folder06-06-202031-07-2020

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Christine Le Duc folder?

Ja, er is op dit moment 1 actieve Christine Le Duc folder.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Christine Le Duc folder van deze week geldig?

De nieuwe Christine Le Duc folder van deze week is geldig van 16-12-2020 t/m 15-03-2021.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Christine Le Duc folder?

Blader nu snel door de Christine Le Duc folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Tips voor Christine Le Duc korting

Folder Christine le Duc

Christine le Duc is een Nederlands bedrijf dat gericht is op de verkoop van erotische artikelen in winkels verspreid over het land. Het bedrijf is opgericht in 1968 op de Wallen in Amsterdam. De producten die door het bedrijf verkocht worden zijn vandaag de dag te koop in meer dan 10 winkels verspreid over het land en uiteraard via de webshop van het bedrijf. Het assortiment bestaat onder andere uit kleding, lingerie en artikelen op het gebied van erotiek. De producten zijn gemaakt om op een veilige manier plezier te kunnen hebben met elkaar.

Assortiment

In de winkels en via de webwinkel van Christine le Duc heb je de keuze uit een breed aanbod van artikelen. Deze artikelen bestaan voornamelijk uit zogenaamde Love Toys voor vrouwen en ook voor manen. De producten hebben een gebruiksvriendelijk karakter en zijn ontworpen om op een fijne manier plezier met elkaar te kunnen hebben. Daarnaast wordt er ook lingerie verkocht voor dames en ondergoed voor heren. Hierbij loopt het assortiment uiteen van standaard kledingstukken op het vlak van onderkleding tot en met pikante lingerie en andere kleding. Om veilig de liefde te kunnen bedrijven worden er ook verschillende drogisterijwaren verkocht voor bescherming en bijvoorbeeld om elkaar te kunnen masseren.

Veganistisch

Een deel van de drogisterijwaren die in het assortiment van de webshop en de winkels is opgenomen, is veganistisch. Deze producten worden door Christine le Duc verkocht om aan ieders behoefte te kunnen voldoen. De artikelen zijn voor 100 procent gemaakt van plantaardige materialen en voor de productie zijn er bijvoorbeeld geen testen uitgevoerd op dieren. Ook zitten er geen ingrediënten in als Glycerine dat uit dierlijk vet gewonnen wordt. De producten zijn daardoor geschikt voor vegetariërs en veganisten die naast een dieet zonder dierlijke producten, uiteraard ook andere producten zonder dierlijke ingrediënten willen kunnen gebruiken.

Eigen merk

De winkels en webwinkel verkopen producten van verschillende merken. Naast deze merken van andere bedrijven, heeft Christine le Duc ook een groot aanbod van artikelen die onder de eigen naam verkocht worden. Hierdoor verwerft het bedrijf ook naamsbekendheid op het gebied van de producten die het verkoopt. Dit merk kan gezien worden als het ‘huismerk’ van Christine le Duc en is net als alle andere producten te koop in de winkels van het bedrijf. In tegenstelling tot veel andere bedrijven, worden de producten van Christine le Duc die onder dezelfde naam verkocht worden, niet verkocht via andere websites of winkels van andere ketens.

Bijzonderheden

Christine le Duc was als keten vanaf de oprichting populair en gevreesd. Dat laatste voornamelijk doordat de handel van bepaalde artikelen die in de winkels verkocht werden verboden was tot en met 1986. Hierdoor is het meerdere malen voorgekomen dat de voorraad van de eerste winkels in beslag werd genomen. Later groeide het bedrijf uit tot een organisatie met tientallen vestigingen verspreid over Nederland. Omdat er door de oprichter en eigenaar geen geschikte opvolger gevonden werd, nam het Duitse Beate Uhse Christine le Duc over in 2003. Doordat deze eigenaar in de problemen kwam op financieel gebied, werd Christine le Duc in 2017 weer verkocht. De kopers waren een groep Nederlandse investeerders die sinds dat moment het bedrijf weer als zelfstandige organisatie op de kaart hebben gezet.

Verkooppunten

In het verleden heeft Christine le Duc verspreid over Nederland meer dan 30 filialen gehad. Door de verkoop van het bedrijf en de sluiting van bepaalde winkels, zijn er vandaag de dag nog ongeveer 10 winkels te vinden in onder andere Rotterdam, Groningen, Den Haag, Haarlem, Tilburg, Breda, Delft, Amersfoort en Amsterdam. Het volledige assortiment van Christine le Duc is uiteraard ook online te vinden in de webwinkel van het bedrijf. Aankopen doen via de webshop kan gemakkelijk en snel zonder dat de koper hiervoor de deur uit hoeft. De bestellingen worden vervolgens anoniem bezorgd waardoor de drempel voor het kopen van erotische artikelen voor veel mensen een stuk lager en aantrekkelijker is geworden omdat ze hiervoor niet zelf op pad hoeven.

Nieuwsbrief en folder

Christine le Duc verkoop artikelen van verschillende merken op het gebied van erotiek en lingerie. Een deel van het assortiment bestaat ook uit producten die onder de naam Christine le Duc verkocht worden en die alleen in de winkels en via de website van het bedrijf verkrijgbaar zijn. Omdat er regelmatig nieuwe artikelen uitgebracht worden is het prettig om hiervan op de hoogte te kunnen blijven. Op Aanbiedingenfolders.nl kun je alle actuele folders en magazines van Christine le Duc vinden waarin je de nieuwste collecties, aanbiedingen en ontwikkelingen rondom het bedrijf kunt vinden.

Over Christine Le Duc

In het jaar 1968 kost de ondernemer Hans Hartog een souvenirwinkeltje vlakbij de Wallen in Amsterdam. In dit winkeltje verkocht hij, illegaal, onder andere erotische bladen, boekjes en films. Al snel verhuisde Hartog het bedrijf naar een andere straat in Amsterdam én veranderde hij de naam van het bedrijf. Op dat moment was het merk ‘Christine le Duc’ geboren; deze naam is overigens gebaseerd op de vrouw van Hans; Christine Hartog.

Rond het jaar 2000 had Christine le Duc meerdere vestigingen in Nederland. Vanuit deze vestigingen werden erotische- en seksartikelen verkocht. In het jaar 2003 verkocht Hartog de gehele onderneming aan de Duitse onderneemster Beate Uhse. Deze overname zorgde voor een flinke verandering in het assortiment; het merk Christine le Duc ging zich steeds meer op vrouwen richten.

Tegenwoordig heeft het merk een uitgebreid assortiment van lingerie, seksspeeltjes en seksueel getinte mode. In Nederland zijn in Amsterdam, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Delft, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Rotterdam, Tilburg en Zwolle winkels van het merk te vinden. Het is ook mogelijk om de artikelen in de webshop te bestellen.

De webshop van Christine le Duc is op een overzichtelijke manier opgesteld. Je kunt hierbij kiezen tussen onder meer de categorieën Lingerie, Mode, Love Toys, Drogist, Workshops en Inspiratie. Andere categorieën zijn New Arrivals, Voordeelshop en het Club le Duc Blog. Elke vrouw kan in ieder geval bij Christine le Duc terecht voor het kopen van spannende lingerie, modeartikelen en seksspeeltjes.

De verzendkosten voor een order bedragen € 3,95. De artikelen worden op een discrete manier afgeleverd bij het gewenste adres. Niet tevreden met de artikelen? Meld jouw retour aan op de website van het bedrijf en volg de instructies op.

Voor meer informatie staat de klantenservice op werkdagen van 10.00 tot 17.00 uur klaar. Je kunt hen bereiken via 085 999 00 00 of via klantenservice@christine-le-duc.nl.