Hairworldshop

www.hairworldshop.nl

Drogist

Hairworldshop folder

Ontvang nu korting bij Hairworldshop met folder aanbiedingen

Hairworldshop folders

advertentie
advertentie

Meer drogist folders

Kruidvat Black Friday Folder

Geldig van 24-11-2020 t/m 06-12-2020

> Folder bekijken

Etos Folder Week 47

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 16-11-2020 t/m 29-11-2020

> Folder bekijken

Etos Black Friday Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 23-11-2020 t/m 29-11-2020

> Folder bekijken

Trekpleister Folder Week 48

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 17-11-2020 t/m 29-11-2020

> Folder bekijken

Trekpleister Black Friday Mega Deals Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 24-11-2020 t/m 29-11-2020

> Folder bekijken

DA Folder Week 47

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 16-11-2020 t/m 29-11-2020

> Folder bekijken

Meer drogist winkels

Populaire folders

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Hairworldshop folder?

Helaas is er nu geen geldige Hairworldshop folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de Hairworldshop folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Hairworldshop folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve Hairworldshop folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Hairworldshop folder?

Blader nu snel door de Hairworldshop folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Over Hairworldshop

Ben je op zoek naar producten voor een professionele haarverzorging? Dan ben je bij Hairworldshop zeker aan het juiste adres; deze onderneming heeft zich gespecialiseerd in het aanbieden van professionele haarverzorging. Hiervoor werkt het bedrijf samen met allerlei gerenommeerde merken. Merken die de best mogelijke producten op het gebied van haarverzorging fabriceren.

In de webshop van Hairworldshop heb je de keuze uit allerlei verschillende categorieën. Je kunt in de webshop kiezen tussen: Merken, Haar, Anti haaruitval, Tools, Body & Beauty, Mannen, Travel- & Giftsets, Uitverkoop en Kappersproducten. Zowel particulieren als echte professionals kunnen dankzij deze productcategorieën naar hartenlust shoppen bij Hairworldshop.

Als je voor bijvoorbeeld de categorie ‘Haar’ kiest, krijg je de volgende haarproducten te zien: Shampoo, Conditioner, Masker, Finishing, Kleuringen en Overig. Met dank aan deze producten kan je jouw haar de best mogelijke verzorging en bescherming bieden!

Bestel je voor meer dan 35 euro bij Hairworldshop? Dan hoef je geen rekening te houden met verzendkosten; de bestelling wordt in dat geval kosteloos verstuurd. Bij kleinere orders dien je rekening te houden met 4,50 euro aan verzendkosten. De bestelde artikelen worden binnen enkele dagen op het gewenste adres geleverd. Ben je vervolgens niet tevreden met de artikelen? Dan heb je binnen 14 dagen de tijd om deze te retourneren.

Voordat je de producten kunt retourneren, dien je contact met de klantenservice op te nemen. Je kunt daarvoor bellen naar 033 462 41 40 of mailen naar klantenservice@hairworldshop.nl. Deze gegevens kan je ook gebruiken voor alle andere vragen die je hebt. Mocht je de retournering in gang willen zetten, volstaat een mailtje naar het bovengenoemde adres met daarin het bestelnummer, het product en de reden waarom je het product terug wilt sturen. Je bent in ieder geval wel zelf verantwoordelijk voor de kosten van de retourzending.