Prenatal

Gratis verzending vanaf € 30.00
www.prenatal.nl

Kinderen

Prénatal

Ontvang nu korting bij Prénatal met folder aanbiedingen

 » 
 » 
 » 

Prénatal folders

advertentie

Prénatal folder week 03

Geldig van 13-01-2020 t/m 26-01-2020

> Folder bekijken

advertentie

Meer kinderen folders

Babydump Super Opruiming

Geldig van 30-12-2019 t/m 25-01-2020

> Folder bekijken

Winter Essentials

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 17-12-2019 t/m 20-01-2020

> Folder bekijken

Baby & Tiener folder

Geldig van 06-01-2020 t/m 25-01-2020

> Folder bekijken

Meer kinderen winkels

Verlopen Prénatal folders

Populaire folders

Openingstijden van Prénatal winkels bij jou in de buurt

Verlopen Prénatal aanbiedingen

Over Prénatal

Prénatal is Nederlands specialist in alles wat te maken heeft met babyartikelen. Van zwangerschapskleding tot baby’s eerste speen en van kinderwagens tot stoere schoentjes, de collectie is eindeloos. Met meer dan 50 winkels door heel Nederland is Prénatal altijd dichtbij, en de keten heeft als doel om voor iedereen toegankelijk te zijn.

De uitstekende klantenservice is iets waar de keten zich mee onderscheidt: van kundige telefonistes tot winkelmedewerkers met kennis van de producten, het is de bedoeling dat jij vindt wat je nodig hebt. Zo kun je winkelen op afspraak met je eigen personal shopper in de megastores! En wie kent er niet de Blije Doos? Een gratis pakket vol met babybenodigdheden voor de aanstaande moeder.

Ook is er een korting van 15% op ieder tweede identiek product (alleen in de winkels): de tweelingkorting! De webshop van Prénatal bevat ook een uitgebreid assortiment, en artikelen worden binnen 3 werkdagen bij je thuis bezorgd. Hiernaast haal je je bestelling ook gratis af in de winkel, en kun je hier eventueel ook gratis retourneren.

Als babyspecialist heeft Prénatal ook vele acties in samenwerking met andere bedrijven: zo kun je korting scoren op een fotoshoot voor jou en je baby, of een afspraak maken voor een pretecho! Op zoek naar een antwoord wat je niet op de website vindt?

De klantenservice is van maandag tot en met zondag telefonisch bereikbaar via telefoon en email. Vergeet je ook niet aan te melden voor de nieuwsbrief om zo geen nieuwtje of korting te missen!