Just A Joke

www.justajoke.nl

Mode

Just A Joke folder

Ontvang nu korting bij Just A Joke met folder aanbiedingen

Just A Joke folders

advertentie
advertentie

Meer mode folders

VanHaren Folder Week 44

Geldig van 26-10-2020 t/m 08-11-2020

> Folder bekijken

Scapino Folder Week 44

Geldig van 26-10-2020 t/m 08-11-2020

> Folder bekijken

Suitable Folder Week 44

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 22-10-2020 t/m 31-10-2020

> Folder bekijken

Mango Folder

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 20-10-2020 t/m 02-11-2020

> Folder bekijken

Shoetime Folder Week 43

Nog 1 dag geldig
Geldig van 19-10-2020 t/m 01-11-2020

> Folder bekijken

TerStal Folder Week 45

Geldig van 27-10-2020 t/m 08-11-2020

> Folder bekijken

Meer mode winkels

Populaire folders

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Just A Joke folder?

Helaas is er nu geen geldige Just A Joke folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de Just A Joke folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Just A Joke folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve Just A Joke folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Just A Joke folder?

Blader nu snel door de Just A Joke folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Over Just A Joke

Waar denk jij aan als je de naam ‘Just a Joke’ ziet staan? De kans is niet zo groot dat je direct aan een kledingbedrijf denkt, maar dat is dus wel het geval. naar eigen zeggen is Just a Joke dé plaats waar je voor elke gelegenheid de gewenste kleding kunt kopen. Het bedrijf richt zich daarbij op de trendy vrouw, waarbij leeftijd en maat van ondergeschikt belang zijn. De artikelen van Just a Joke worden bijvoorbeeld in allerlei maten aangeboden.

Door de jaren heen heeft het bedrijf meerdere winkels weten te openen. Deze winkels bevinden zich in Almere, Amersfoort, Apeldoorn, Baarn, Deventer, Haarlem, Hilversum en Huizen. Voor meer informatie over deze winkels kan je de website van het bedrijf raadplegen.

Op de website van het bedrijf zie je ook een button met de tekst ‘Online shop’ staan. Als je op die button klikt, krijg je toegang tot de online webshop van Just a Joke. In deze webshop kan je naar hartenlust shoppen. Je hebt de keus tussen allerlei trendy artikelen, waarbij de meeste artikelen in uiteenlopende maten verkrijgbaar zijn.

Heb je online de gewenste producten gevonden? Dan kan je deze direct bestellen, waarna de artikelen binnen 1 tot 4 dagen werkdagen op het gewenste adres bezorgd worden. Voor deze bezorging hoef je bij Just a Joke nóóit verzendkosten te betalen. Mocht je niet tevreden met de ontvangen artikelen zijn, heb je 10 dagen de tijd om deze te retourneren.

Voor het aanmelden van de retournering dien je een bericht te sturen naar info@justajoke.nl. Het is hierbij goed om te weten dat de kosten voor de retournering altijd voor eigen rekening komen. Wil je een personal shopping afspraak maken? Ook dat is mogelijk; daarvoor mail je ook naar het e-mailadres info@justajoke.nl. Voor alle overige vragen kan je ook naar dat mailadres een mail sturen of een bericht via Facebook/Twitter sturen!