Six

Six folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Six

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

KAYA sieraden
Lucardi
Siebel Juweliers
123Gold
Anijss Juwelier
Pandora
Zinzi
Swarovski
Schoonenberg
Rolex
Six
Swatch
Claire’s
Van Os Tassen en Koffers
Bijou Brigitte
Eastpak
MY iMenso
Max ICT

Populaire folders

Tips voor Six korting

Six folder

Als sinds dat het bedrijf het levenslicht zag, wil Six je de mogelijkheid bieden je eigen stijl te vinden. Ook wil Six dat je je persoonlijke karakter en daarmee persoonlijkheid kan laten zien door middel van het toepassen van accessoires. Elk mens is anders en dat beseft Six ook, daarom is het zo belangrijk voor het bedrijf dat je je eigen ik kan laten zien. Dat is dan ook wat mode zo mooi maakt. Ieder kan zich kleden zoals hij of zij wil en op die manier zijn of haar eigen persoonlijke stijl uitdragen. Het is voor Six belangrijk dat iedereen toegang heeft tot mooie accessoires en modieuze sieraden. Dat is dan ook waarom ze betaalbare artikelen aanbieden die meegaan met de laatste mode.

Winkels op de beste locaties

De firma Six is een Duits bedrijf dat in 1998 is opgericht. In Keulen was destijds de allereerste winkel gevestigd. Al snel groeide het bedrijf uit en werd het een ontzettend populaire shop. Dit is vooral omdat de sieraden en accessoires van Six goed betaalbaar zijn. Zo heeft iedereen toegang tot leuke artikelen die een trendy outfit helemaal af kunnen maken. In Duitsland breidde Six al snel uit en volgden er meerdere winkels in de grotere steden in het land. Vervolgens was ook de rest van Europa aan de beurt. De winkels van Six zijn altijd gevestigd op de beste locaties en het bedrijf houdt constant in de gaten wat er in de modewereld gebeurt.

Nieuwste trends

Tegenwoordig zijn er van Six bijna 140 winkels te vinden en daarnaast zijn er ook nog eens 2.787 verkooppunten te vinden in 19 verschillende landen. Het leuke aan het merk is dat Six constant de nieuwste trends toepast op haar accessoires en sieraden lijnen. Zo heb je de beschikking over wekelijks wisselende thema’s. Deze thema’s worden op een creatieve manier toegepast op de accessoires en sieraden van Six. De producten die de firma in de schappen heeft liggen is van goede kwaliteit en dat is dan ook waarom veel modieuze klanten al jaren gebruik maken van de artikelen die het bedrijf aanbiedt.

Je outfit compleet maken

Om constant voor te blijven en jou als klant leuke artikelen te kunnen bieden, zorgt Six ervoor dat ze steeds op zoek zijn naar leuke unieke designs, toekomstige trends en de leukste stijlen. Of je nu van een klassieke stijl houdt of je voorkeur uitgaat naar het moderne, bij Six kun je het allemaal vinden. Zo proberen ze jou steeds weer opnieuw te inspireren en je te helpen van een simpele outfit iets speciaals te maken. Accessoires maken de outfit compleet en dat is ook precies waar Six op inspeelt.

Elke winkel heeft dezelfde sfeer

Het maakt niet uit in welk land je bent, in elke grote stad is wel een Six te vinden. Ze zijn onder andere te vinden in Kopenhagen, Barcelona en Parijs. Six is overal waar mode nadrukkelijk aanwezig is en een belangrijke rol speelt. Overal waar nieuwe trends ontstaan en uitgedragen worden, is Six aanwezig om dit op de voet te volgen. Het mooie aan de winkels van Six is dat je waar je ook komt, hetzelfde gevoel krijgt. Elke winkel is hetzelfde opgezet volgens het Visual Merchandising-concept. Of je nu in Europa, Amerika of Azië bent, de winkels zijn allen zo opgezet dat je je als klant altijd echt welkom voelt. De indeling van de shop zorgt ervoor dat je echt uitgenodigd wordt om lekker door de winkel rond te struinen.

Website

Op de website van Six is het mogelijk om een gedeelte van de nieuwste collectie van het bedrijf te bekijken. Het is helaas nog niet mogelijk om de complete collectie te bekijken of deze online te bestellen. Hiervoor moet je dus echt wel naar een fysieke winkel toe. Welke winkel het dichtst bij je in de buurt zit, kun je wel zien op de website van Six. Via de winkelzoeker kun je de dichtstbijzijnde Six shop vinden door je postcode, stad of straat in te voeren. Zo komt de winkel bij jou in de buurt op de kaart tevoorschijn. Hier staat dan ook het adres van de vestiging bij.

Aanbiedingen en folder

Al zijn de producten van Six al zeer voordelig geprijsd, kun je hier en daar nog wat extra geld besparen op je sieraden en accessoires. Hiervoor kun je even in de winkel zelf kijken. Zo zie je gelijk welke producten in de aanbieding zijn. Je zou ook online op Aanbiedingenfolders.nl kunnen kijken naar de laatste folder van Six. Hierin staan de sieraden en accessoires die in de aanbieding zijn en ook kun je een deel van de nieuwe collectie hierin bekijken.

Over Six

Bij Six ben je aan het juiste adres voor het kopen van sieraden en accessoires. Het merk richt zich volledig op de moderne en stijlvolle vrouw. De sieraden en accessoires vormen een prachtige aanvulling op je stijlvolle outfit.

Op de website van Six kun je het assortiment vinden. Je kunt hierbij kiezen voor ‘Sieraden’ of ‘Accessoires’. Onder de categorie sieraden vallen onder meer oorsieraden, kettingen, armsieraden, ringen en piercings. Onder de categorie accessoires zijn zonnebrillen, horloges, tassen, telefoonhoesjes, sjaals en haaraccessoires te vinden. Alle producten zijn van een hoge kwaliteit, hebben een fraai design en zijn keurig afgewerkt.

Heb je interesse om de producten van Six te kopen? Dan kan je helaas niet in de webshop terecht; Six heeft namelijk nog geen Nederlandse webshop. Je kunt echter wél terecht in één van de Six winkels in ons land. Deze winkels zijn te vinden in Leeuwarden, Groningen, Eindhoven, Emmen, Enschede, Nijmegen, Middelburg, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Leiden, Amsterdam en Hoorn. In deze winkels vind je het uitgebreide assortiment terug en kan je uiteraard de sieraden en accessoires passen. Hierbij is het wel belangrijk om te weten dat niet elke winkel hetzelfde assortiment heeft. De verschillende Six winkels zijn namelijk vrij om zelf te bepalen welke sieraden en accessoires ze aanbieden.

Voor uiteenlopende vragen kan je contact opnemen met de klantenservice van Six. Je kunt hiervoor een mail sturen naar [email protected]. Het advies hierbij is om de mail in het Engels op te stellen. Via Facebook, Pinterest en Instagram kan je het bedrijf volgen en op de hoogte blijven van nieuwe aanbiedingen en de nieuwste collecties.