Sanitair & Badkamer

Six folder

Ontvang nu korting bij Six met folder aanbiedingen

Six folders

advertentie
advertentie

Meer sanitair & badkamer folders

Sanitairwinkel Folder Week 28

Geldig van 06-07-2020 t/m 19-07-2020

> Folder bekijken

Meer sanitair & badkamer winkels

Populaire folders

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Six folder?

Helaas is er nu geen geldige Six folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de Six folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Six folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve Six folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Six folder?

Blader nu snel door de Six folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Over Six

Bij Six ben je aan het juiste adres voor het kopen van sieraden en accessoires. Het merk richt zich volledig op de moderne en stijlvolle vrouw. De sieraden en accessoires vormen een prachtige aanvulling op je stijlvolle outfit.

Op de website van Six kun je het assortiment vinden. Je kunt hierbij kiezen voor ‘Sieraden’ of ‘Accessoires’. Onder de categorie sieraden vallen onder meer oorsieraden, kettingen, armsieraden, ringen en piercings. Onder de categorie accessoires zijn zonnebrillen, horloges, tassen, telefoonhoesjes, sjaals en haaraccessoires te vinden. Alle producten zijn van een hoge kwaliteit, hebben een fraai design en zijn keurig afgewerkt.

Heb je interesse om de producten van Six te kopen? Dan kan je helaas niet in de webshop terecht; Six heeft namelijk nog geen Nederlandse webshop. Je kunt echter wél terecht in één van de Six winkels in ons land. Deze winkels zijn te vinden in Leeuwarden, Groningen, Eindhoven, Emmen, Enschede, Nijmegen, Middelburg, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Leiden, Amsterdam en Hoorn. In deze winkels vind je het uitgebreide assortiment terug en kan je uiteraard de sieraden en accessoires passen. Hierbij is het wel belangrijk om te weten dat niet elke winkel hetzelfde assortiment heeft. De verschillende Six winkels zijn namelijk vrij om zelf te bepalen welke sieraden en accessoires ze aanbieden.

Voor uiteenlopende vragen kan je contact opnemen met de klantenservice van Six. Je kunt hiervoor een mail sturen naar customer.care@beeline-group.com. Het advies hierbij is om de mail in het Engels op te stellen. Via Facebook, Pinterest en Instagram kan je het bedrijf volgen en op de hoogte blijven van nieuwe aanbiedingen en de nieuwste collecties.