Supermarkt

Bofrost folder

Ontvang nu korting bij Bofrost met folder aanbiedingen

Bofrost folders

advertentie

Bofrost Folder

Geldig van 17-01-2021 t/m 28-03-2021

> Folder bekijken

advertentie

Meer supermarkt folders

Lidl Folder Week 03

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 18-01-2021 t/m 24-01-2021

> Folder bekijken

ALDI Folder Week 03

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 18-01-2021 t/m 24-01-2021

> Folder bekijken

Albert Heijn Folder Week 03

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 18-01-2021 t/m 24-01-2021

> Folder bekijken

PLUS Folder Week 03

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 17-01-2021 t/m 23-01-2021

> Folder bekijken

Dirk Folder Week 03

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 17-01-2021 t/m 23-01-2021

> Folder bekijken

Lidl Shop Folder

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 15-01-2021 t/m 22-01-2021

> Folder bekijken

Hoogvliet Folder Week 03

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 20-01-2021 t/m 26-01-2021

> Folder bekijken

Coop Folder Week 03

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 18-01-2021 t/m 24-01-2021

> Folder bekijken

Meer supermarkt winkels

Verlopen Bofrost folders

Populaire folders

Bofrost folders

TitelStartdatumEinddatum
Bofrost Folder17-01-202128-03-2021
Bofrost Zomer Catalogus30-03-202027-09-2020

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Bofrost folder?

Ja, er is op dit moment 1 actieve Bofrost folder.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Bofrost folder van deze week geldig?

De nieuwe Bofrost folder van deze week is geldig van 17-01-2021 t/m 28-03-2021.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Bofrost folder?

Blader nu snel door de Bofrost folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Tips voor Bofrost korting

Bofrost folder

Het Duitse Bofrost zag in 1966 het levenslicht toen de firma met 3 medewerkers in Issum begonnen. Vanaf de oprichting stond kwaliteit hoog in het vandaag en wilde hoogwaardige voedingsmiddelen leveren zodat iedereen een goede basis had voor gezonde voeding. Hiermee kwam het idee naar voren om diepvriesproducten direct bij de klant af te leveren zonder dat er kans was dat de producten zouden ontdooien. Dit was voor Bofrost dé manier om kwaliteitsverlies te voorkomen. Zo blijven de voedingsmiddelen van hoogwaardige kwaliteit en verliezen ze hun vitamines en mineralen niet. Toen al was dit een zeer vooruitstrevende gedachte en tegenwoordig is dit nog steeds de grootste drijfveer achter het bedrijf.

Hoogwaardige kwaliteit

Door ervoor te zorgen dat de diepvriesketen zoals Bofrost dat noemt niet onderbroken wordt, behoudt alle voeding de kwaliteit. Direct na het oogsten, slachten of vangen van de producten worden deze direct verwerkt en ingevroren. Op deze manier blijven de producten zo vers mogelijk en verliezen zo in het proces geen mineralen en vitamines. Dit kun je ook echt aan de producten proeven na de bereiding. Om dit hele onafgebroken diepvries proces te realiseren werden in 1969 speciale bestelwagens gebouwd die als diepvries fungeerden. Toen in 1971 de naam Bofrost ontdekt werd door verschillende klanten, groeide het klantenbestand explosief en begon het bedrijf te groeien.

Speciale bestelbussen

Door de explosieve groei, werden al snel nieuwe vestigingen van Bofrost in heel Duitsland geopend en werd het een zeer succesvolle onderneming. Vandaag de dag is de onderneming uitgegroeid tot een firma met maar liefst 9.600 werknemers die werkzaam zijn in 12 landen in Europa. In totaal heeft het bedrijf in de 12 landen 5.000 de speciale bestelbussen rondrijden om alle producten van Bofrost naar de trouwe klanten te brengen. Ook in Nederland brengt het bedrijf de diepvriesproducten rond. Je kunt er allerlei soorten ijs en diepvriesspecialiteiten bij bestellen.

Website

Op de website van Bofrost is het gehele assortiment te vinden en hier kun je alles dan ook eenvoudig online bestellen. Door op producten te klikken, krijg je alle artikelen in het assortiment te zien. Als je dan een keuze maakt voor een categorie krijg je alles uit deze categorie te zien. Je kunt dan weer een selectie maken op basis van allergenen, speciale ingrediënten, nutri-score en bereidingswijze. Zo komen enkel de producten naar voren, die jij zoekt. Door een product aan te klikken krijg je een kleine omschrijving te zien en kun je het artikel of op je verlanglijstje zetten of in je winkelmandje doen.

Afrekenen bij aflevering

Zodra je besteld hebt, wordt je bestelling bevestigd en kun je ook een afspraak maken welk tijdstip Bofrost langs komt. Wanneer je je bestelling thuis hebt, hoef je pas af te rekenen bij de bezorger. Voor de bezorging zelf hoef je niets te betalen, ongeacht voor hoeveel je besteld hebt. 2 dagen voordat de Bofrost verkoper bij je langskomt krijg je een SMS met de precieze datum en tijd dat je je bestelling kunt verwachten. Dit is wel zo makkelijk, dan weet je ook zeker dat je thuis bent. Ze komen op werkdagen bij je langs tussen 11.00-20.00uur dus ook als je overdag werkt, kan je gewoon bij Bofrost bestellen en het na het werk laten bezorgen.

Informatie op de site

Op de website van Bofrost vind je allerlei handige informatie. Zo staat het hele assortiment er natuurlijk op, maar kun je ook voedingsinformatie vinden. Als je bijvoorbeeld een bepaalde intolerantie hebt, dan kun je op de website meer informatie hierover vinden hoe je er bijvoorbeeld mee om kunt gaan. Je kunt ze ook gewoon even bellen voor voedingsadvies als je dat makkelijker vindt. Op de webpagina kun je precies vinden hoe je contact met ze op kunt nemen. Tevens staan er hele leuke recepten op die makkelijk te maken zijn, ook als je geen keukenprins of prinses bent. Er staat precies bij wat je nodig bent, wat de voedingswaarden van het gerecht zijn en hoe je het moet maken.

Nieuwsbrief en folder

Mocht je graag op de hoogte gehouden willen worden van alles omtrent Bofrost, dan kun je je op de site eenvoudig aanmelden voor de nieuwsbrief. Zo krijg je altijd het laatste nieuws, de leukste aanbiedingen en nieuwe artikelen als eerste in je inbox. Voor de folder van Bofrost kun je even naar Aanbiedingenfolders.nl gaan en kun je de laatste acties bekijken. Het bedrijf heeft vaak hele leuke acties lopen waar je mooi wat geld mee kunt besparen. Bekijk dus even de folder voor je gaat bestellen. Ook op de site staan de meest actuele acties die je kunt gebruiken.

Over Bofrost

Wil je allerlei soorten diepvriesproducten aanschaffen? Dan ben je bij Bofrost aan het juiste adres. Dit bedrijf is reeds in 1966 opgericht door Josef Boquoi. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot één van de grootste leveranciers van diepvriesspecialiteiten.

In Nederland zijn meerdere vestigingen van Bofrost te vinden. Deze vestigingen bevinden zich in Woudenberg, in Beringe en in Breda. IN deze vestigingen kan je de meest uiteenlopende diepvriesproducten bestellen. Dat geldt ook voor de webshop. De online webshop van Bofrost is onwijs uitgebreid te noemen. Als je daar een kijkje neemt, kan je de volgende productcategorieën bekijken: IJs & Sorbet, Vruchten & Groenten, Aardappelen, Vis & zeevruchten, Gevogelte & vlees & sauzen, Kant-en-klaar gerechten, Pasta & Pizza, Snacks, Brood & Gebak en Keukenhulpjes & Wijnen. Dankzij het uitgebreide assortiment kan je altijd de beste diepvriesspecialiteiten bij Bofrost aanschaffen. Bovendien kan je afspraken maken over standaardleveringen van bepaalde producten; uitermate handig voor restaurants, hotels en dergelijke.

Via de webshop is het mogelijk om alle producten te bestellen. Je profiteert daarbij van kosteloze levering. Bovendien hoef je pas te betalen bij de levering, indien jouw voorkeur daar naar uit gaat. Als laatste voordeel biedt het bedrijf ook nog een omruilgarantie. Het bestellen van de producten gaat snel en veilig via je Mijn Bofrost Account.

Via het Facebook- en Instagram account van Bofrost kan je meer ontdekken van dit interessante bedrijf. Op deze accounts komen de vijf pijlers van het merk continue naar voren: versheid, kwaliteit, service, smaak en diepvrieswaren. Wil je graag in contact komen met dit bedrijf? Dan kan je rechtstreeks contact opnemen met één van de drie vestigingen. Daarnaast is het ook mogelijk om een online contactformulier in te vullen. Als je inzicht in het gehele assortiment wilt krijgen, kan je online ook een catalogus bestellen. Deze catalogus is tevens online in te zien.