Supermarkt

Bofrost

Ontvang nu korting bij Bofrost met folder aanbiedingen

Bofrost folders

advertentie
advertentie

Meer supermarkt folders

Lidl-Shop.nl Folder

Geldig van 16-01-2020 t/m 29-02-2020

> Folder bekijken

Albert Heijn Folder Week 08

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 17-02-2020 t/m 23-02-2020

> Folder bekijken

Dirk Folder Week 08

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 16-02-2020 t/m 22-02-2020

> Folder bekijken

Aldi Folder Week 08

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 17-02-2020 t/m 23-02-2020

> Folder bekijken

Jumbo Gebak & Banket

Geldig van 11-10-2019 t/m 29-02-2020

> Folder bekijken

Dekamarkt Folder Week 08

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 16-02-2020 t/m 22-02-2020

> Folder bekijken

Meer supermarkt winkels

Populaire folders

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Bofrost folder?

Helaas is er nu geen geldige Bofrost folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de Bofrost folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Bofrost folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve Bofrost folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Bofrost folder?

Blader nu snel door de Bofrost folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Over Bofrost

Wil je allerlei soorten diepvriesproducten aanschaffen? Dan ben je bij Bofrost aan het juiste adres. Dit bedrijf is reeds in 1966 opgericht door Josef Boquoi. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot één van de grootste leveranciers van diepvriesspecialiteiten.

In Nederland zijn meerdere vestigingen van Bofrost te vinden. Deze vestigingen bevinden zich in Woudenberg, in Beringe en in Breda. IN deze vestigingen kan je de meest uiteenlopende diepvriesproducten bestellen. Dat geldt ook voor de webshop. De online webshop van Bofrost is onwijs uitgebreid te noemen. Als je daar een kijkje neemt, kan je de volgende productcategorieën bekijken: IJs & Sorbet, Vruchten & Groenten, Aardappelen, Vis & zeevruchten, Gevogelte & vlees & sauzen, Kant-en-klaar gerechten, Pasta & Pizza, Snacks, Brood & Gebak en Keukenhulpjes & Wijnen. Dankzij het uitgebreide assortiment kan je altijd de beste diepvriesspecialiteiten bij Bofrost aanschaffen. Bovendien kan je afspraken maken over standaardleveringen van bepaalde producten; uitermate handig voor restaurants, hotels en dergelijke.

Via de webshop is het mogelijk om alle producten te bestellen. Je profiteert daarbij van kosteloze levering. Bovendien hoef je pas te betalen bij de levering, indien jouw voorkeur daar naar uit gaat. Als laatste voordeel biedt het bedrijf ook nog een omruilgarantie. Het bestellen van de producten gaat snel en veilig via je Mijn Bofrost Account.

Via het Facebook- en Instagram account van Bofrost kan je meer ontdekken van dit interessante bedrijf. Op deze accounts komen de vijf pijlers van het merk continue naar voren: versheid, kwaliteit, service, smaak en diepvrieswaren. Wil je graag in contact komen met dit bedrijf? Dan kan je rechtstreeks contact opnemen met één van de drie vestigingen. Daarnaast is het ook mogelijk om een online contactformulier in te vullen. Als je inzicht in het gehele assortiment wilt krijgen, kan je online ook een catalogus bestellen. Deze catalogus is tevens online in te zien.