Profile de Fietsspecialist

Profile De Fietsspecialist folders

Profile De Fietsspecialist Folder

Profile De Fietsspecialist Folder

Geldig van 03-12 t/m 31-12

Profiteer nog 26 dagen van deze Profile De Fietsspecialist Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Profile de Fietsspecialist aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken

Profile De Fietsspecialist aanbiedingen

Cortina E-U4 Fiets

Geldig t/m 31-12-2023

Cortina E-U4 Fiets

Geldig t/m 31-12-2023

Sparta D-Rule Energy Fiets

Geldig t/m 31-12-2023

Sparta D-Rule Energy Fiets

Geldig t/m 31-12-2023

Gazelle Avignon C8 HMB Fiets

Geldig t/m 31-12-2023

Gazelle Avignon C8 HMB Fiets

Geldig t/m 31-12-2023

Dutch Id Wave 40 Fiets

Geldig t/m 31-12-2023

Dutch Id Wave 40 Fiets

Geldig t/m 31-12-2023

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Bike Totaal
ANWB
Halfords
Tango
Renault
Profile Tyrecenter
Stella Fietsen
Jase & Joy
Slager Automaterialen
Fietsvoordeelshop.nl
Gazelle
AutoWeek
Kwik-Fit
Sparta
Volkswagen
Flyer
BMW
Hyundai

Populaire folders

Tips voor Profile De Fietsspecialist korting

Folder Profile de Fietsspecialist

Toe aan een nieuwe fiets? Dan kun je daarvoor bij veel fietsenhandelaren terecht en het aanbod is vaak groot. Het is daarbij dan wel belangrijk dat je een fiets kiest die bij je past en waarvan jij veel plezier hebt. Een goede fiets, zeker een elektrische, kost wat maar als je dan de juiste kiest, heb je er echt wat aan. Voor een goede fiets kun je ook terecht bij Profile de Fietsspecialist.

Fietsen in alle soorten en maten

Als je op de site van Profile de Fietsspecialist wilt kijken, zorg dan dat je de juiste kiest. Er is namelijk ook een Profile waar je terecht kunt voor autobanden maar daar moet je niet zijn voor een nieuwe fiets. Bij Profile de Fietsspecialist vind je op de website een uitgebreid aanbod aan fietsen voor elke leeftijd en in allerlei soorten. Je kunt kiezen voor nieuwe fietsen, zowel ‘gewone’ als elektrische exemplaren, maar er worden ook tweedehands fietsen aangeboden die je tegen een lagere prijs kunt aanschaffen.

Bespaar door te kiezen voor een tweedehands fiets

Als je wel een fiets nodig hebt maar met een wat kleiner budget te maken hebt, kan een tweedehands fiets een prima oplossing zijn. Bij Profile worden tweedehands fietsen volledig nagekeken en in orde gemaakt zodat jij er zeker van kunt zijn dat je een goede fiets koopt maar er wel minder voor betaalt dan voor een nieuw exemplaar. Je krijgt er vaak ook nog garantie op dus mocht er iets niet goed zijn, dan kun je er altijd mee naar de fietsendealer. Er worden tweedehands fietsen aangeboden in allerlei soorten en maten dus het is verstandig regelmatig het aanbod te bekijken. Zo weet je meteen of er iets voor jou tussen zit. De prijs staat erbij vermeld zodat je weet wat de fiets in kwestie je gaat kosten.

Kijk wat er voor acties lopen

Bij Profile de Fietsspecialist kun je ook gebruikmaken van acties waarmee je korting krijgt op nieuwe fietsen. Profile brengt met regelmaat een folder uit, zowel op papier als online, waarin je aanbiedingen vindt op fietsgebied. Dit kan zowel voor fietsen als voor tal van accessoires zijn. De folder vind je op de site van Profile zelf maar ook op sites waarop folders van meerdere aanbieders bij elkaar verzameld staan. Er staat altijd duidelijk bij vermeld hoe lang een bepaalde aanbieding of actie geldig is zodat jij weet wanneer je er gebruik van kunt maken.

Neem eens een kijkje in de Outlet

Nu is het altijd slim om eerst een proefritje te maken als je een fiets wilt aanschaffen. Dit kun je doen bij een van de vele Profile de Fietsspecialist handelaren. Wil je nu liever eerst even rustig kijken wat er allemaal te koop is en thuis eens bekijken wat de mogelijkheden zijn met een fiets? Neem dan altijd eerst een kijkje op de website. Je vindt er een totaalaanbod en als je net even wat minder te besteden hebt is het ook verstandig even te kijken binnen de Outlet. Hierin vind je fietsen en accessoires tegen lagere prijzen. Er is niks mis mee maar meestal gaat het om net even wat oudere modellen die plaatsmaken voor de nieuwe collectie. Jij betaalt er dan wel minder voor dus dat is mooi meegenomen.

Kijk of leasen wat voor jou is

Wil je nu wel een fiets kopen maar heb je er niet direct het volledige bedrag voor beschikbaar? Dan kun je er ook voor kiezen een fiets te leasen. Soms kan dit via de werkgever geregeld worden maar als dat niet mogelijk is, kun je ook voor Private Lease kiezen. Je betaalt dan iedere maand een vast bedrag en krijgt daarbij de beschikking over een elektrische fiets en de service is uiteraard ook inbegrepen.

Doe leuke ideeën op met de blogs

Als je ideeën op wilt doen over fietsen en alles wat ermee te maken heeft, kijk dan eens op de site van Profile de Fietsspecialist bij de blogs. Deze handelen over tal van onderwerpen zodat er altijd wel interessants voor je bij zit om te lezen. Zo kun je kijken wat er allemaal mogelijk is en voor jezelf bepalen wat jij van een fiets verlangt. Je leest er alles over elektrische fietsen zodat je weet wat daarmee kan en je de beste kans hebt een fiets te kiezen die perfect bij je past. Kom je er zelf niet goed uit? Neem dan contact op met de klantenservice van Profile of ga naar een van de erkende fietsendealers. Daar kunnen ze je namelijk ook alles haarfijn uitleggen.

Over Profile De Fietsspecialist

Profile de Fietsspecialist is onderdeel van de Dynamo Retail Group B.V. en is uitgegroeid tot één van de grootste rijwielspeciaalzaken in Europa. Bij de winkels van deze keten kan je terecht voor alles wat met fietsen te maken heeft. Het aanschaffen van een nieuwe fiets, het onderhouden van je huidige fiets en het aanschaffen van fietsaccessoires; het is allemaal mogelijk.

De winkels van Profile de Fietsspecialist zijn door het gehele land te vinden. Met ongeveer 100 winkels heeft de keten een behoorlijk groot aandeel in de Nederlandse markt. Via de website van Profile de Fietsspecialist kan je de dichtstbijzijnde winkel vinden; bij deze winkel kan je vervolgens dus terecht voor alles wat met je fiets te maken heeft.

Via de website is het ook mogelijk om bepaalde producten aan te schaffen. Je kunt onder meer tweedehands fietsen, kleding, onderdelen, accessoires en fietsonderdelen bestellen. Deze producten kan je vervolgens in één van de winkels laten bezorgen en daar vervolgens ophalen, maar je kunt de producten ook thuis laten bezorgen. De bezorgkosten verschillen per product; bij een tweedehands fiets moet je rekening houden met ongeveer 30 euro aan verzendkosten.
Als je kleine producten, bijvoorbeeld accessoires, besteld, moet je rekening houden met 4,95 euro aan verzendkosten. Als je voor meer dan 50 euro een bestelling plaatst, geniet je van gratis verzending.

Na het ontvangen van de producten heb je 14 dagen omruilgarantie. De kosten die hierbij om de hoek komen kijken, zijn wel voor eigen rekening. Het is overigens ook mogelijk om de producten in één van de winkels van Profile de Fietsspecialist te retourneren.

Vragen, suggesties of opmerkingen? De klantenservice is te bereiken via een online contactformulier. Je kunt ook in één van de vele winkels terecht voor het stellen van je vragen.