Anijss Juwelier

www.anijss.nl

Sieraden

Anijss Juwelier folders

Ontvang nu korting bij Anijss Juwelier met folder aanbiedingen

Anijss Juwelier folders

advertentie
advertentie

Meer sieraden folders

Zinzi Folder

Geldig van 01-04-2021 t/m 31-08-2021

> Folder bekijken

Siebel Juweliers Folder

Geldig van 14-07-2021 t/m 31-08-2021

> Folder bekijken

Pandora Folder

Geldig van 04-06-2021 t/m 31-08-2021

> Folder bekijken

Schaap En Citroen Folder

Geldig van 21-07-2021 t/m 15-08-2021

> Folder bekijken

Lucardi Folder

Geldig van 26-07-2021 t/m 15-08-2021

> Folder bekijken

TI SENTO Folder

Geldig van 18-07-2021 t/m 15-08-2021

> Folder bekijken

Swatch Folder

Geldig van 31-07-2021 t/m 31-08-2021

> Folder bekijken

Meer sieraden winkels

Populaire folders

Openingstijden van Anijss Juwelier winkels bij jou in de buurt

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Anijss Juwelier folder?

Helaas is er nu geen geldige Anijss Juwelier folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de Anijss Juwelier folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Anijss Juwelier folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve Anijss Juwelier folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Anijss Juwelier folder?

Blader nu snel door de Anijss Juwelier folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Tips voor Anijss Juwelier korting

Anijss Juwelier folder

Het juweliersbedrijf Anijss Juwelier is een familiebedrijf en de familie van Anijss is bijna 200 jaar lang werkzaam in deze sector. Het bedrijf is steeds overgegeven van vader op zoon en weer op kleinzoon en heeft sinds 2018 twee vestigingen in Hoofddorp. De juwelier werkt samen met de grootste distributiebedrijven uit Dubai, Hong Kong, Thailand, België, Italië en Nederland waar de grootste sieraden firma’s werkzaam zijn. Anijss Juwelier maakt bij de aankoop van sieraden en materialen geen gebruik van tussenpersonen en daardoor kan de firma de prijzen laag houden. Zo kun jij ook met de mooiste sieraden rondlopen zonder daar een godsvermogen voor neer te hoeven tellen.

Goed opgeleid personeel

Je kunt bij Anijss Juwelier terecht voor allerlei mooie sieraden. Of je nu op zoek bent naar een mooi horloge of de perfect armband, Anijss Juwelier heeft je verschillende merken te bieden en bied je de best mogelijke kwaliteit. Naast de verkoop van horloges en sieraden kun je bij de winkel ook terecht voor reparaties. De medewerkers van de winkel zijn goed opgeleid om al jouw sieraden en horloges weer zo goed als nieuw te maken. De juwelier heeft ook eigen nieuwe ontwerpen en creaties te bieden aan jou als klant. Zo loop je echt met unieke sieraden rond die je nergens anders dan bij Anijss kunt krijgen.

Veelzijdige juwelier

Je kunt er bij Anijss Juwelier van op aan dat je weggaat met goede kwaliteit producten die in de winkel zelf gemaakt zijn of gerepareerd worden op zeer professionele wijze. In sommige gevallen kun je zelfs wachten op je reparatie en kun je even een kop koffie of thee nemen in de tussentijd. De te repareren sieraden worden weer in de originele staat teruggebracht met de grootst mogelijke zorg en zijn weer zo goed als nieuw. Het repareren, ontwerpen en realiseren van creaties maakt Anijss tot een zeer veelzijdige en professionele juwelier.

Op maat gemaakt

Als edelsmid ontwerpt en maakt het bedrijf sieraden in opdracht van jou. Dit kan bijvoorbeeld een verlovingsring of trouwring gaan, maar ook armbanden en kettingen vallen hieronder. Alle sieraden kunnen op maat gemaakt worden door de winkel en dit wordt gedaan met de grootste precisie. Als je graag iets op maat gemaakt wilt hebben, dan is het het makkelijkst om even langs te gaan in 1 van de 2 winkels. Hier kan het vakkundige personeel je goed op weg helpen om een sieraad samen te stellen wat helemaal voldoet aan jouw wensen.

Contact opnemen

Op de website van de juwelier zijn alle contactgegevens van beide winkels te vinden. Ook staan hier de openingstijden vermeld. Wanneer je contact op wilt nemen met het bedrijf zijn ze telefonisch bereikbaar, maar voor vragen kun je ook een contactformulier invullen. Anijss Juwelier zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen om je vragen te beantwoorden. De adresgegevens van beide winkels staan ook op de website. De tweede winkel is genaamd Diamantair & Goudsmid Atelier, maar is ook onderdeel van Anijss Juwelier. Naast edelsmid is Anijss Juwelier ook gespecialiseerd in het inkopen van goud en ook voor zilver, munten, baren, diamant en luxe horloges kun je bij de winkel terecht.

Juwelen verkopen

Als je je juwelen wilt verkopen, kun je bij Anijss Juwelier ook terecht. De juwelier voert geheel vrijblijvend een taxatie uit van je gouden sieraden, zodat je de precieze waarde ervan weet. Terwijl jij een kopje koffie of thee drinkt, zullen de goed opgeleide medewerkers jouw goud testen, wegen en wordt de waarde berekend met de dagprijs. Mocht je overgaan tot verkoop, dan zal het personeel je ook uitleggen hoe dit werkt. De firma accepteert zeer veel verschillende soorten goud. Je kunt bijvoorbeeld bij Anijss Juwelier terecht voor oud goud, sloopgoud, gouden ringen, horloges, armbanden, hangers, kettingen, broches, oorbellen en colliers. Daarnaast koopt het bedrijf zelfs complete erfenissen, familie juwelen en zilveren en antieke sieraden.

Betrouwbare juwelier

Anijss Juwelier is ook actief op Social Media. De juwelier is te vinden op Facebook en Instagram en post daar foto’s van de sieraden van merken die ze verkopen. Op Instagram plaatst Anijss de mooiste foto’s van prachtige horloges en mooie combinaties van armbanden en ringen. Als je snel antwoord wilt op je vragen dan kun je deze ook via Facebook Messenger aan Anijss Juwelier vragen. De winkel antwoordt gewoonlijk binnen een paar uur. Anijss Juwelier is een goede betrouwbare juwelier en heeft jarenlange ervaring opgedaan Door het steeds overdragen van het bedrijf binnen de familie wordt de kennis ook steeds doorgegeven op de volgende generatie. In de winkels staan ze altijd voor je klaar om je goed van dienst te zijn.

Over Anijss Juwelier

Bij Anijss Juwelier in Hoofddorp kun je terecht voor al je sieraden. Ze hebben er bijvoorbeeld horloges, kettingen, armbanden in alle soorten materialen die je maar wenst. Ook zijn ze edelsmid en kunnen elk sieraad voor jou op maat maken. Er zijn 2 anijss filialen. Je vindt de eerste in het overdekte winkelcentrum. Het andere filiaal op het marktplein in het winkelcentrum. Ga eens langs voor de uitstekende service en scherpe prijzen.

×