KLM

KLM folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor KLM

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Bike Totaal
ANWB
Halfords
Tango
Renault
Profile Tyrecenter
Stella Fietsen
Jase & Joy
Slager Automaterialen
Fietsvoordeelshop.nl
Gazelle
AutoWeek
Kwik-Fit
Sparta
Volkswagen
Flyer
BMW
Hyundai

Populaire folders

Tips voor KLM korting

Folder KLM

Vliegen is iets dat de meeste mensen in hun leven al eens gedaan hebben. Zeker als je naar een verre bestemming gaat is deze manier van reizen het snelste en ideaal om te doen. Tegenwoordig is vliegen naar dichtbij gelegen oorden ook erg in trek omdat het niet eens duurder is dan andere manieren van vervoer en er veel bestemmingen mogelijk zijn. Als je op reis gaat en daarvoor dient te vliegen, kun je ook bij onze nationale vliegtuigmaatschappij KLM terecht.

Kijk of je een folder van KLM kunt vinden

Veel aanbieders van allerlei producten brengen regelmatig een folder uit. Mocht dit nu voor KLM ook het geval zijn, kijk dan altijd even hier op Aanbiedingenfolders.nl want als er een folder is, dan staat deze er gegarandeerd bij. Zo niet, kijk dan op de site van KLM zelf als je meer informatie wilt hebben over de vliegtuigmaatschappij. De website is namelijk zeer uitgebreid als het om informatie over KLM, over reizen en bestemmingen en over wat je zelf online kunt regelen gaat.

Aanbiedingen op de site van KLM

Geen folder beschikbaar? Kijk dan bij KLM zelf naar aanbiedingen. Je vindt alle aanbiedingen zoals voordelige stedentrips, Package Deals en Flying Blue Discounts op de website. Er staat altijd precies bij wat dit inhoudt en wat de voorwaarden zijn. Zo weet je niet alleen wanneer je er gebruik van kunt maken, maar ook waarvoor de aanbiedingen gelden zodat jij voordeel kunt behalen. Vliegen is tegenwoordig lang niet meer zo duur als eerst en zeker voor bestemmingen waar je snel bent is het een prettige en comfortabele manier van reizen.

Wat kun je allemaal zelf regelen?

Op de site van KLM vind je allerlei informatie over vliegreizen. Heb je een reis geboekt bij KLM? Dan kun je op de site terecht voor informatie over je reis. Dit doe je met behulp van het nummer dat je daarvoor gekregen hebt bij het boeken. Als je iets wilt wijzigen aan je vlucht dan kun je dat ook via de site doen. Inchecken doe je natuurlijk normaal gesproken op het vliegveld als je daar eenmaal bent. Je kunt dit echter vanaf 30 uur van tevoren ook online doen via de site van KLM zodat dit alvast geregeld is. Scheelt je meteen werk en stress op het vliegveld want vliegen blijft voor de meeste mensen toch wel spannend.

Bereid je reis zelf goed voor

Als je op de site van KLM onder het kopje Informatie kijkt, dan vind je daar van alles over het plannen en boeken van een vlucht en kun je er tevens terecht voor de voorbereiding van je reis zodat je niks belangrijks vergeet voordat je vertrekt. Doe er ook de nodige inspiratie op zodat je binnen het aanbod van KLM een fijne bestemming vindt die bij je past of waar je altijd al naartoe wilde. KLM vliegt op veel landen dus grote kans dat jouw ideale of gewenste bestemming er ook tussen zit.

Volg KLM via de nieuwsbrief of op social media

Wil je geen enkel nieuwtje van KLM meer missen en profiteren van leuke aanbiedingen en alles als eerste weten als er wat te melden is? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van KLM. Je geeft hiervoor je gegevens door via de website en ontvangt de nieuwsbrief dan automatisch in je mailbox. Echt helemaal niks meer missen doe je als je KLM volgt op social media. De vliegtuigmaatschappij is actief op Facebook, Twitter en LinkedIn. Stel er je vragen en lees ook de recensies die andere reizigers die je reeds voorgingen hebben achtergelaten. Zo kom je meteen te weten wat hun ervaringen zijn en kun je daar je voordeel mee doen.

Raadpleeg de blogs en magazines op de site

Wil je nu wel graag een vliegreis maken maar wil je eerst meer weten over de mogelijke bestemmingen, over prijzen, over KLM zelf of misschien wel iets heel anders? Raadpleeg dan op de site de KLM-blogs en het iFly Magazine om zo ideeën op te doen en veel te lezen over KLM. Kom je er dan nog niet helemaal goed uit of heb je een vraag aan KLM? Dan kun je het beste contact opnemen met de vliegtuigmaatschappij via de klantenservice. Je kunt deze bellen en een berichtje sturen via WhatsApp of Messenger is zelfs 24/7 mogelijk. Omdat de vluchten nu eenmaal dag en nacht doorgaan is die laatste manier van service wel handig, want stel dat je vlak voor vertrek nog net even iets moet weten kun je toch altijd iemand bereiken bij KLM.

Over KLM

In Den Haag werd op 7 oktober 1919 de luchtvaartmaatschappij KLM opgericht. De letters KLM staan hierbij voor Koninklijke Luchtvaart Maatschappij; bij de officiële benaming stond hierachter nog ‘Voor Nederland en Koloniën’. Deze luchtvaartmaatschappij wist in ons land uit te groeien tot de grootste luchtvaartmaatschappij. Wereldwijd is het bedrijf ook bijzonder goed vertegenwoordigd. Dat komt deels ook door de fusie tussen KLM en Air France in 2004 Door die fusie wist het bedrijf het marktaandeel verder te vergroten.

Mocht je een vlucht willen boeken, is de kans groot dat je bij KLM een geschikt ticket kunt vinden. Deze Nederlandse luchtvaartmaatschappij vliegt namelijk op onwijs veel bestemmingen over de gehele wereld. Bij sommige bestemmingen heeft KLM zelfs het alleenrecht. Dit betekent dat je alleen op deze bestemming kunt komen met een vlucht van KLM; andere luchtvaartmaatschappijen vliegen vanuit Nederland níet naar die bestemmingen toe.

Via de website van KLM kan je razendsnel de gewenste vliegtickets vinden en boeken. Je kunt hierbij de bestemming opgeven, de datum van de heenreis, de datum van de terugreis en het aantal passagiers. De website van KLM toont vervolgens de beschikbare vluchten en de beschikbare stoelen. Bij het boeken van de vlucht kan je vervolgens uit allerlei extra’s kiezen. Denk hierbij aan specifieke stoelen, aan de bagage en aan extra diensten.

Let bij het boeken van de vlucht goed op de voorwaarden die gelden. Zo hanteert KLM expliciete voorwaarden voor het annuleren/wijzigen van een boeking of voor het wijzigen van bijvoorbeeld de naam van één van de passagiers. Nadat je de vlucht geboekt hebt, kan je inloggen via jouw KLM account. In dat account zie je direct alle persoonlijke gegevens staan en kan je ook – indien gewenst – een wijziging doorvoeren.

Heb je vragen over een bepaalde vlucht of over bijvoorbeeld de algemene voorwaarden? In dat geval kan je bellen naar 020 4747 747, een Whatsapp bericht sturen naar +31206490787, een bericht via Facebook sturen of een bericht via Twitter sturen. De klantenservice van KLM is 24 uur per dag bereikbaar; ook in het weekend.