IGarden

igarden.nl

Tuin & Dier

IGarden folder

Ontvang nu korting bij IGarden met folder aanbiedingen

IGarden folders

advertentie
advertentie

Meer tuin & dier folders

DekaTuin Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 13-09-2020 t/m 26-09-2020

> Folder bekijken

Intratuin Folder Week 39

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 21-09-2020 t/m 27-09-2020

> Folder bekijken

Pets Place Folder Week 39

Geldig van 21-09-2020 t/m 04-10-2020

> Folder bekijken

Boerenbond Folder Week 39

Geldig van 21-09-2020 t/m 04-10-2020

> Folder bekijken

Welkoop Folder Week 39

Geldig van 21-09-2020 t/m 04-10-2020

> Folder bekijken

GroenRijk Folder Week 38

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 16-09-2020 t/m 22-09-2020

> Folder bekijken

Meer tuin & dier winkels

Populaire folders

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve IGarden folder?

Helaas is er nu geen geldige IGarden folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de IGarden folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe IGarden folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve IGarden folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de IGarden folder?

Blader nu snel door de IGarden folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Over IGarden

Wil je graag nieuwe artikelen voor in de tuin aanschaffen? Dan is de kans onwijs groot dat je bij iGarden kunt slagen. Dit bedrijf heeft een vestiging in Helmond, maar heeft ook een uitgebreide webshop. In deze webshop vind je eigenlijk het gehele assortiment van het bedrijf terug.

Als je een kijkje in de webshop neemt, zie je direct dat je bij iGarden voor allerlei tuinartikelen terecht kunt. In de webshop zijn alle producten in de volgende categorieën onderverdeeld: Blokhutten, Terras overkappingen, Biohort, Tuin & terras, Lemax en Natuurlijke tuinafscheiding. Hieruit blijkt duidelijk dat iGarden zich meer op de grote tuinartikelen richt in plaats van op bijvoorbeeld tuinplanten en tuinmeubelen. Voor de echt grote objecten, zoals een blokhut of een terras overkapping, ben je in ieder geval wél aan het juiste adres bij iGarden.

Heb je online jouw gewenste artikelen gevonden? Dan kan je deze online bestellen en thuis laten bezorgen. De bezorgkosten zijn afhankelijk van het soort product dat je aanschaft. Op het moment dat je bijvoorbeeld een blokhut of een terras overkapping in je digitale winkelmandje doet, kan je direct aflezen wat de verzendkosten zijn. Deze verzendkosten variëren in ieder geval van enkele euro’s tot enkele tientallen euro’s.

Als je niet tevreden met de ontvangen producten bent, heb je 14 dagen de tijd om dit kenbaar te maken. In overleg met de klantenservice kan je vervolgens de te nemen stappen zetten om de producten te retourneren. Deze producten kan je overigens ook terugbrengen in de showroom in Helmond.

De uitgebreide showroom van iGarden is zes dagen in de week geopend. In deze showroom vind je een uitgebreid assortiment van hoogwaardige producten terug. Zo vind je hier tientallen modellen van blokhutten, tuinbergingen en overkappingen terug. Voor meer informatie kan je contact opnemen met de klantenservice van iGarden: mailen naar info@igarden.nl of bellen naar 0492 345 540.