Electro World

www.electroworld.nl

Elektronica

Electro World

Ontvang nu korting bij Electro World met folder aanbiedingen

Electro World folders

advertentie
advertentie

Meer elektronica folders

Expert Folder Week 13

Nog 1 dag geldig
Geldig van 21-03-2020 t/m 29-03-2020

> Folder bekijken

BCC Voorjaarsweken Folder

Geldig van 23-03-2020 t/m 05-04-2020

> Folder bekijken

Apple iPad

Geldig van 17-01-2020 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

Coolblue Folder Aanbiedingen

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 01-02-2020 t/m 31-03-2020

> Folder bekijken

Informatique Folder

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 09-03-2020 t/m 30-03-2020

> Folder bekijken

Nieuws & Innovaties

Geldig van 31-12-2019 t/m 30-06-2020

> Folder bekijken

Meer elektronica winkels

Populaire folders

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Electro World folder?

Helaas is er nu geen geldige Electro World folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de Electro World folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Electro World folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve Electro World folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Electro World folder?

Blader nu snel door de Electro World folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Over Electro World

Electro World is de grootste Nederlandse franchiseformule binnen de consumentenelektronica branche. Het bedrijf heeft momenteel ruim 150 winkels in ons land en heeft 240 vak monteurs in dienst. Deze monteurs onderhouden en repareren allerlei verschillende soorten elektronische apparaten.

Voor het kopen van elektronica producten kan je terecht in één van de winkels van Electro World. Je kunt echter ook de producten in de online webshop bestellen. Je hebt in de webshop de keus uit een onwijs uitgebreid assortiment. Om het overzichtelijk te houden, heeft Electro World de volgende categorieën opgesteld: Beeld en Geluid, Huishouden, Keuken, Computers en elektronica en Persoonlijke verzorging. Per categorie vind je behoorlijk veel verschillende producten terug.

Bij het bestellen van de goederen heb je de keus uit meerdere bezorgingsmogelijkheden. Je kunt kiezen voor bezorging aan huis. Als je voor meer dan 25 euro een bestelling plaatst, krijg je de spullen gratis thuis bezorgd. Als je voor minder dan 25 euro een bestelling plaatst, dien je 5 euro aan verzendkosten te betalen. Je kunt ook gebruik maken van de installatieservice van Electro World. In dat geval komen twee bezorgers de aankoop afleveren en direct installeren. De aankoop wordt direct op de juiste plek neergezet en naar wens geïnstalleerd/ingesteld.

Als je niet tevreden over de artikelen bent, kan je deze binnen 14 dagen retourneren. Je kunt er ook voor kiezen om het artikel om te ruilen. Dit kan in de vestiging van Electro World waar je het product gekocht hebt. De vestigingen zijn door het gehele land te vinden en worden gerund door zelfstandige ondernemers.

Wil je graag in contact komen met de klantenservice van Electro World? Dan kan je hiervoor een online contactformulier invullen. Electro World raadt echter aan om rechtstreeks contact op te nemen met de winkel bij jou in de buurt.