Mode

Dressesonly folder

Ontvang nu korting bij Dressesonly met folder aanbiedingen

Dressesonly folders

advertentie
advertentie

Dressesonly acties

€5,-
korting

Meld je nu aan voor de Dressesonly nieuwsbrief en ontvang €5,- korting

Toegevoegd op 29 september - Geldig tot en met 31 oktober

Meer mode folders

Zeeman Folder Week 43

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 17-10-2020 t/m 23-10-2020

> Folder bekijken

Scapino Folder Week 42

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 12-10-2020 t/m 25-10-2020

> Folder bekijken

VanHaren Folder

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 16-11-2020 t/m 25-10-2020

> Folder bekijken

Ziengs Folder Week 42

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 12-10-2020 t/m 25-10-2020

> Folder bekijken

Novy Folder

Geldig van 15-10-2020 t/m 28-10-2020

> Folder bekijken

Suitable Folder Week 43

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 17-10-2020 t/m 23-10-2020

> Folder bekijken

Meer mode winkels

Populaire folders

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Dressesonly folder?

Helaas is er nu geen geldige Dressesonly folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de Dressesonly folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Dressesonly folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve Dressesonly folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Dressesonly folder?

Blader nu snel door de Dressesonly folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Over Dressesonly

Ben je op zoek naar een nieuwe jurk? Dan kan je, zoals de naam al doet vermoeden, perfect terecht bij Dressesonly. Dit bedrijf heeft zich volledig toegelegd op- en gespecialiseerd in het aanbieden van prachtige jurken. het bedrijf werd in 2008 door twee zussen opgericht en had direct een duidelijk doel voor ogen; hoogwaardige jurken en bijbehorende accessoires aanbieden, zodat je altijd als de beste versie van jezelf naar buiten kan.

Door de jaren heen is het aanbod van Dressesonly behoorlijk uitgebreid; het bedrijf biedt namelijk tegenwoordig ook meerdere soorten kledingstukken aan. Als je een kijkje in de webshop neemt, kan je kiezen tussen de volgende categorieën: Jurken, Merken, Kleding, Zomerjurkjes en Sale. Als je voor de categorie Kleding kiest, krijg je een hele lijst met subcategorieën te zien; dat zijn allemaal verschillende kledingstukken die ook door Dressesonly aangeboden worden.

Heb je online in de webshop van Dressesonly de gewenste jurk gevonden? Dan kan je deze direct bestellen en naar elk gewenst adres laten bezorgen. Je betaalt hiervoor géén verzendkosten; Dressesonly biedt de verzending kosteloos aan. Ben je niet tevreden met de ontvangen artikelen? Dan heb je 14 dagen de tijd om deze artikelen te retourneren. Hoe je het pakketje exact dient te retourneren, is te vinden op de website van dit merk. Je dient in ieder geval het meegestuurde retourformulier te gebruiken. De kosten én het risico voor deze retournering komen wel voor eigen rekening.

Heb je vragen of wil je meer informatie over bijvoorbeeld een bepaald jurkje? Je kunt op meerdere manieren in contact komen met de klantenservice van Dressesonly. Je kunt via de webshop een live chat starten, je kunt mailen naar klantenservice@dressesonly.nl of je kunt bellen naar 0172 70 60 15. Via een online nieuwsbrief, Facebook, Twitter, Instagram en Pinterest blijf je op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen en producten van dit hippe merk.