Auto & Fiets

Renault

Ontvang nu korting bij Renault met folder aanbiedingen

 » 
 » 
 » 

Renault folders

Meer auto & fiets folders

Bike Totaal folder

Geldig van 16-08-2019 t/m 15-09-2019

Folder bekijken

ANWB folder week 35

Geldig van 19-08-2019 t/m 01-09-2019

Folder bekijken

Openingstijden van Renault winkels bij jou in de buurt

Over Renault

Renault werd 1989 opgericht door drie broers en werd al snel één van de grootste autofabrikanten van Frankrijk. Renault staat bekend om het produceren van luxe en comfortabele personenauto’s. Maar ook bedrijfswagen, tractoren, trucks en zelfs vliegtuigmotoren worden door Renault geleverd. De focus ligt bij Renault altijd op luxe en comfort.

Hoewel het hoofdkantoor van Renault SA gevestigd is in Parijs, vind je ook een hoofdkantoor in Schiphol-Rijk voor Renault Nederland. Renault Nederland richt zich voornamelijk op het importeren distribueren en verkopen van Renault wagens binnen Nederland. Ook zijn zij verantwoordelijk voor de marketing en het aansturen en ondersteunen van de autodealers in Nederland.

Eén van de bekendste modellen van Renault is de Renault Twingo. Een innovatieve auto van klein formaat. Hoewel de Twingo erg compact is, heeft de auto wel nog veel binnenruimte. Ook de Clio is een compact model van Renault. De Renault Mégane is ander populair model, welke verkrijgbaar is in vijf verschillende varianten. De veiligste auto van Renault is de Laguna. Verder bestaat het aanbod van van Renault uit de
de Renault Kangoo, Renault Scénic, De Renault Espace en Grand Espace.

Renault richt zich de laatste jaren bovendien steeds meer op het ontwikkelen van duurzame wagens. Zo introduceerde Renault het model Zoe, een innovatieve elektrische auto.

In totaal vind je 178 Renault Dealers in Nederland.