Opticien

Sightful folders

Sightful folders

Bekijk de nieuwe Sightful folder aanbiedingen van deze week

advertentie
advertentie

Meer opticien folders

Specsavers Folder

Nog 6 dagen geldig

Geldig van 16-01-2023 t/m 07-02-2023

> Folder bekijken

Hans Anders Folder

Geldig van 05-01-2023 t/m 31-03-2023

> Folder bekijken

Schoonenberg Folder

Geldig van 02-01-2023 t/m 28-02-2023

> Folder bekijken

Eyes And More Folder

Geldig van 25-01-2023 t/m 21-02-2023

> Folder bekijken

Schoonenberg Folder

Geldig van 02-01-2023 t/m 28-02-2023

> Folder bekijken

Schoonenberg Folder

Geldig van 30-11-2022 t/m 28-02-2023

> Folder bekijken

Pearle Folder

Geldig van 06-11-2022 t/m 15-02-2023

> Folder bekijken

Schoonenberg Folder

Geldig van 29-01-2023 t/m 19-02-2023

> Folder bekijken

advertentie

Meer opticien winkels

Verlopen Sightful folders

Populaire folders

Veel gestelde vragen

Welke aanbiedingen staan er deze week in de Sightful folder?

Blader nu snel door de Sightful folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Is er op dit moment een actieve Sightful folder?

Helaas is er nu geen geldige Sightful folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de Sightful folder te ontvangen.

Tot wanneer is de nieuwe Sightful folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve Sightful folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

Tips voor Sightful korting

Folder Sightful

Veel mensen hebben een hulpmiddel nodig om beter te kunnen zien. Al is het maar om televisie te kijken, of als je met de auto rijdt of wanneer je aan het werk bent. In bepaalde gevallen zie je dan niet voldoende en om je zicht beter te maken en ervoor te zorgen dat je alles ziet en veilig bezig bent, is een bril of lenzen nodig. Voor contactlenzen kun je dan ook online terecht bij aanbieder Sightful.

Online lenzen en toebehoren vind je bij Sightful

Op de website van Sightful kun je zien wat ze allemaal in het assortiment hebben. Dit zijn bijvoorbeeld allerlei verschillende soorten lenzen maar ook lenzenvloeistof en producten om je ogen mee te verzorgen. Heb je altijd lenzen van hetzelfde merk? Dan kun je bij Sightful ook kijken of dit merk in het assortiment zit. Als je lenzen online bestelt dan breng je eerst diverse filters aan zodat je de juiste lenzen voor jou vindt.

Opnieuw bestellen snel geregeld

De lenzen die je dan wilt hebben kun je in het winkelmandje doen en vervolgens bestellen en betalen. Niet vergeten natuurlijk om het voorschrift dat je bij de opticien of oogarts gekregen hebt in te vullen, zodat je de juiste lenzen bestelt die voor jou geschikt zijn en waar je ook goed mee kunt zien. Heb je al eerder lenzen besteld bij Sightful en heb je dezelfde nodig? Dan kun je deze snel en eenvoudig nog eens bestellen. Die doe je via de Snel herbestellen knop op de site en als je bang bent dat je het zelf vergeet om op tijd te doen, kan Sightful je ook een mailtje sturen als het tijd wordt. Zo kun je het ook nooit meer vergeten en heb je altijd je nieuwe lenzen op tijd in huis.

Goede lenzen voor een redelijke prijs

Als je bij Sightful een nieuwe bestelling doet (voor de eerste keer dus) kun je daar ook korting op krijgen. Daarnaast kun je op de website kijken of er bepaalde acties lopen als je lenzen wilt aanschaffen. Kijk altijd even wat voor aanbieding er geldt zodat je weet of je wat kunt besparen. Besparen op je aankoop betekent niet dat je geen goed product in huis haalt want Sightful levert altijd kwalitatief goede en veilige lenzen.

Doe mee aan het loyaliteitsprogramma

Als je regelmatig lenzen nabestelt, krijg je korting en je kunt er tevens voor kiezen deel te nemen aan het loyaliteitsprogramma van Sightful. Afhankelijk van het aantal bestellingen dat je doet krijg je een lidmaatschap van Brons, Zilver of Goud dat je steeds meer korting oplevert op je aankopen. Na de eerste bestelling ben je al bronzen lid en krijg je ook meteen weer korting op de volgende bestelling.

Zo mis je geen enkel nieuwtje meer

Meld je je aan voor de nieuwsbrief van Sightful dan gaat er geen enkele aanbieding of nieuwtje omtrent de online lenzenaanbieder meer aan je voorbij. Je hoeft hiervoor enkel je emailadres door te geven via de website en je ontvangt automatisch de nieuwsbrief in je mailbox. Je kunt Sightful ook volgen op social media want de lenzenspecialist is actief op Facebook, Twitter, YouTube en Instagram. Je kunt er terecht met je vragen en tevens de recensies lezen die andere mensen die je reeds voorgingen hebben achtergelaten. Zo weet je meteen wat hun ervaringen met Sightful zijn en wat zij van bepaalde producten vinden.

Als je advies nodig hebt

Heb je wel interesse in lenzen maar heb je ze nog niet eerder gehad of wil je er gewoon meer over weten voordat je deze aanschaft? Neem dan contact op met de opticien van Sightful via het contactformulier dat je op de site vindt. Zo krijg je advies en kun je de lenzen kiezen die bij jou passen. Wel belangrijk natuurlijk want je hebt maar twee ogen waar je zuinig op moet zijn en waarmee je goed wilt zien. Niet voor iedereen zijn lenzen even geschikt maar er is veel mogelijk dus vraag altijd wat er kan.

Zo stel je je vragen aan Sightful

Heb je vragen over het gebruik van de lenzen, zoals over inzetten, uitdoen en schoonmaken? Dan vind je hiervoor op de website bruikbare instructies zodat jij het op de juiste manier aanpakt en zo lang mogelijk plezier hebt van je lenzen. Heb je een andere vraag? Kijk dan altijd eerst even of deze tussen de veelgestelde vragen op de website staat. Zo heb je immers het snelste je antwoord gevonden en hoef je niet verder om contact te leggen.

Over Sightful

Ga je liever niet naar de opticien voor het bestellen van je lenzen, maar bestel je jouw lenzen liever online? Dan ben je bij Sightful aan het juiste adres. De website van deze onderneming is – naar eigen zeggen – de ideale website voor het bestellen van contactlenzen. Scherpe prijzen, persoonlijke service en een snelle bezorging zijn hierbij de termen die hoog in het vaandel staan.

In de webshop van Sightful kan je eigenlijk alles met betrekking tot contactlenzen kopen. Je kunt de contactlenzen zelf kopen, maar ook lenzenvloeistof en overige producten ten behoeve van oogverzorging zijn in het assortiment te vinden. Als je nieuwe contactlenzen gaat bestellen, heb je de keus uit behoorlijk veel verschillende soorten en varianten. Sightful werkt namelijk samen met verschillende merken, waardoor de kans groot is dat de door jou gebruikte lenzen ook in de webshop aangeboden worden.

Aangezien je dagelijks, wekelijks of maandelijks van lenzen moet verwisselen, is dit een veelvoorkomende aanschaf. Sightful maakt het daarom mogelijk om de bestelling regelmatig te laten herhalen, zodat je nooit zonder de juiste contactlenzen komt te zitten.

Heb je de juiste lenzen in het assortiment van Sightful gevonden? Dan kan je deze direct bestellen en thuis laten bezorgen. Als deze bestelling een waarde van meer dan 50 euro heeft, hoef je bovendien geen verzendkosten te betalen. In andere gevallen betaal je een bedrag van 2,99 euro aan verzendkosten.

Als je de verkeerde lenzen hebt ontvangen (of beschadigde lenzen) is uiteraard mogelijk om deze te retourneren. Dat is ook het geval als je niet tevreden bent over datgene wat je ontvangen hebt. Sightful vraagt hiervoor om contact met de klantenservice op te nemen. Je kunt deze klantenservice bereiken op telefoonnummer 085 2250 208 en via e-mailadres [email protected] Op het genoemde telefoonnummer kan je tussen 10.00 en 17.00 uur op werkdagen bellen én Whatsappen.