Warenhuis

Amazon folder

Ontvang nu korting bij Amazon met folder aanbiedingen

Amazon folders

advertentie
advertentie

Meer warenhuis folders

Action Folder Week 27

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 01-07-2020 t/m 07-07-2020

> Folder bekijken

Big Bazar Back To School Folder

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 22-06-2020 t/m 05-07-2020

> Folder bekijken

Hema Folder Week 26

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 22-06-2020 t/m 05-07-2020

> Folder bekijken

Big Bazar Folder Week 27

Nog 7 dagen geldig
Geldig van 29-06-2020 t/m 12-07-2020

> Folder bekijken

Wehkamp Folder

Nog 7 dagen geldig
Geldig van 28-06-2020 t/m 12-07-2020

> Folder bekijken

Meer warenhuis winkels

Populaire folders

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Amazon folder?

Helaas is er nu geen geldige Amazon folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de Amazon folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Amazon folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve Amazon folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Amazon folder?

Blader nu snel door de Amazon folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Over Amazon

In 1994 werd in Amerika door Jeff Bezos het bedrijf Amazon opgericht. Amazon groeide uit tot één van de eerste bedrijven die goederen over het internet ging verkopen. De focus lag hierbij met name op boeken, maar al snel werden ook andere producten en online diensten via Amazon verkocht. Momenteel is Amazon ook één van de grootste aanbieders op het gebied van clouddiensten. Het is een understatement om te zeggen dat Amazon een behoorlijk bedrijf geworden is. Nee, dit bedrijf heeft er zelfs voor gezorgd dat de oprichter (Jeff Bezos) de rijkste man ter wereld geworden is.

In 2020 maakte Amazon ook de overstap naar Nederland. Je bent daardoor in staat om in eigen land de producten van Amazon te bestellen. Wat vind je zoal in het assortiment terug? Onder meer elektronica, woonaccessoires, boeken, beautyproducten, kleding, speelgoed, videogames, klusartikelen, kantoorartikelen, eten en drinken, sportartikelen en babyartikelen. Kortom: werkelijk waar alles is verkrijgbaar bij Amazon.

Als je op de website van Amazon komt, krijg je allerlei categorieën voorgeschoteld. Kies voor één van de categorieën en vergaap je aan het uitgebreide assortiment. Dit assortiment wordt niet alleen door Amazon aangeboden, maar ook door wederverkopers. Als bedrijf kan je namelijk óók producten op Amazon verkopen; dit is vergelijkbaar met Bol.com.

Bestel je bij Amazon voor meer dan 20 euro? Dan betaal je geen verzendkosten. Als je een order van minder dan 20 euro plaatst, dien je 2,49 euro aan verzendkosten te betalen. Als je niet tevreden over de ontvangen artikelen bent, heb je 30 dagen de tijd om dit kenbaar te maken en de artikelen terug te sturen. Voor het retourneren dien je in te loggen op je Amazon account; via dat account heb je ook de artikelen besteld.

Als je op jouw Amazon account inlogt, kan je ook rechtstreeks contact opnemen met de klantenservice. Daarnaast vind je op de website ook een uitgebreide FAQ sectie; daar staan de antwoorden op de veelgestelde vragen.