Aveve

Aveve folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Aveve

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

GAMMA
Karwei
Praxis
DekaTuin
Ranzijn
Hornbach
Hubo
Intratuin
Bouwmaat
Multimate
Formido
KlusWijs
BAUHAUS
GroenRijk
Boer Staphorst
Van Cranenbroek
Heuts
Life & Garden

Populaire folders

Tips voor Aveve korting

Folder Aveve

Als je producten nodig hebt voor in de tuin, voor je dieren of om zelf thuis te bakken dan kun je daarvoor prima bij een aanbieder zoals Aveve terecht. Ze hebben een uitgebreid assortiment op dit gebied waaruit jij een keuze kunt maken. Je kunt daarvoor terecht bij diverse winkelfilialen in België. Online bestellen is niet mogelijk maar je kunt wel op de site kijken wat er zoal te koop is in de winkels en je kunt er zeker ook terecht voor het nodige advies en voor magazines van de winkel.

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Aveve

Als je graag op de hoogte wilt blijven van alle nieuwtjes en informatie over producten wilt ontvangen, meld je je het beste aan voor de nieuwbrief van Aveve. Dit doe je eenvoudig door op de site je emailadres door te geven en door aan te geven of je informatie in je mailbox wilt krijgen over Dier, Tuin of Thuisbakken. Je vinkt dit gewoon per onderwerp aan maar voor alles kan uiteraard ook.

Kijk ook eens bij de Promo van Aveve

Wil je wel graag iets aanschaffen maar ben je op zoek naar leuke aanbiedingen? Dan kun je daarvoor op de website van Aveve altijd kijken naar leuke acties. Deze staan onder het kopje Promo vermeld. Nu kan het natuurlijk zijn dat er op een bepaald moment geen acties lopen maar als deze er wel zijn, dan staan ze altijd op de site vermeld. Er staat dan duidelijk bij wanneer deze geldig zijn zodat je altijd weet wanneer je er gebruik van kunt maken.

Stel je vragen op social media of aan de klantenservice

Wil je geen enkel nieuwtje missen van Aveve of heb je een vraag? Dan kun je ook op social media kijken. Aveve is actief op Facebook, Twitter, Pinterest en YouTube. Met vragen kun je uiteraard ook altijd terecht in een van de winkels van Aveve of je belt of chat even met de klantenservice. Op de site vind je ook veelgestelde vragen. Kijk altijd eerst even voordat je contact legt of jouw vraag daar misschien bij staat. Zo krijg jij meteen antwoord en is het probleem snel opgelost.

Neem deel aan een workshop

Bij Aveve kun je veel informatie op de site vinden maar ze hebben geen webshop. Wil je een bepaald product aldaar aanschaffen dan zul je er echt een bezoekje voor aan de winkel dienen te brengen. Er worden ook regelmatig workshops georganiseerd waaraan jij kunt deelnemen. Zo kun je iets leren en zeker ook de nodige inspiratie opdoen. Welke workshops dit zijn en waar en wanneer ze gegeven worden vind je online.

Punten sparen voor de nodige korting

Bij Aveve kun je voor punten sparen als je er iets koopt. Bij iedere aankoop ontvang je Aveve-punten. Heb je 250 punten gespaard dan krijg je bij een volgende aankoop €2,50 korting dus dat is leuk meegenomen. Indien je je registreert bij Aveve kun je altijd bekijken hoeveel punten je gespaard hebt en krijg je op je verjaardag een leuke attentie. Daarnaast ontvang je in je mailbox advies en kortingen op maat. Inloggen op je account doe je met een gebruikersnaam en wachtwoord, dus dat is handig, snel en safe.

Kijk waar je terecht kunt bij Aveve?

Zoek je een filiaal van Aveve? Kijk dan op de website waar deze zijn. Je kunt je postcode of de gemeente waar je woont invoeren en dan wordt er voor jou naar de dichtstbijzijnde winkel gezocht. Op de plattegrond kun je ook meteen zien waar de filialen allemaal zijn. Er zijn diverse types te onderscheiden als het op de winkels aankomt. Zo bestaat de ‘normale’ Aveve winkel. Hier kun je terecht voor advies over en producten voor de verzorging van je tuin, voeding en verzorging van dieren, potten en planten en alles wat je maar nodig hebt om thuis te kunnen bakken.

Kijk goed wat waar verkocht wordt

In de Aveve plus winkels is het assortiment groter, want deze winkels zijn ook letterlijk groter. Naast de reeds genoemde artikelen vind je er ook tuinmeubels, barbecues en grasmaaiers. Je kunt zelfs in Antwerpen terecht voor een Aveve winkel want er is een city-winkel aldaar. Kijk altijd goed wat je hebben wilt want dan weet je of je daarvoor in de winkel naar jouw keuze terecht kunt. Op de website van iedere winkel vind je de adresgegevens en openingstijden. Zo kom je niet voor een gesloten deur te staan en weet je ook meteen waar je dient te zijn.

Over Aveve

Bij Aveve vind je een uitgebreid assortiment voor verschillende agrarische doeleinden. Eén van de doeleinden is bijvoorbeeld het verzorgen van de gazon en het tuin. Met de producten uit het assortiment van Aveve ben je ook in staat om thuis allerlei dingen te bakken, dieren de juiste voeding en verzorging te geven en om aan de slag te gaan met potterie.

Dit van origine Belgische merk richt zicht op twee doelgroepen: de professionele sector en de particulieren. Aan de professionele sector levert Aveve verschillende soorten goederen en diensten. Dat geldt ook voor de particulieren, waarover je hierboven meer hebt kunnen lezen. In België heeft Aveve meerdere fabrieken waarin de verschillende producten ontwikkeld worden. Daarnaast heeft Aveve ook meerdere winkels in heel België.

Binnen de winkels wordt onderscheid gemaakt tussen Aveve winkels en Aveve Plus winkels. Bij Aveve Plus zijn ook producten zoals barbecues, gazonmaaiers en tuinmeubelen aan te schaffen. Tot slot is het ook mogelijk om in grote steden een Aveve city winkel te vinden. Onder meer in het centrum van Antwerpen is een winkel van Aveve te vinden. Via de website van Aveve kan je inzien waar de dichtstbijzijnde vestiging zit en wat de openingstijden zijn.

Via de website is het mogelijk om je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Daarnaast vind je ook meer informatie op de website terug, waaronder het assortiment. Je kunt kiezen uit de categorieën Tuin, Dier, Thuisbakken, Andere, Promo en Workshops. In de categorie Tuin vind je bijvoorbeeld allerlei soorten planten, producten voor een moestuin en accessoires terug.

Via een live chat is het mogelijk om met de klantenservice in contact te komen. Daarnaast kan je ook bellen naar 0032 0800 18 380. Ook is het mogelijk om via Twitter of Facebook jouw vraag aan de klantenservice te stellen.