Avantage Supermarkt

www.facebook.com

Supermarkt

Avantage supermarkt folders

Ontvang nu korting bij Avantage Supermarkt met folder aanbiedingen

advertentie
advertentie

Meer supermarkt folders

Lidl Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 16-05-2022 t/m 22-05-2022

> Folder bekijken

ALDI Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 16-05-2022 t/m 22-05-2022

> Folder bekijken

Dirk Folder

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 18-05-2022 t/m 24-05-2022

> Folder bekijken

PLUS Folder

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 15-05-2022 t/m 21-05-2022

> Folder bekijken

Nettorama Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 16-05-2022 t/m 22-05-2022

> Folder bekijken

Coop Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 16-05-2022 t/m 22-05-2022

> Folder bekijken

DekaMarkt Folder

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 15-05-2022 t/m 21-05-2022

> Folder bekijken

Albert Heijn Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 16-05-2022 t/m 22-05-2022

> Folder bekijken

Meer supermarkt winkels

Populaire folders

Openingstijden van Avantage Supermarkt winkels bij jou in de buurt

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Avantage Supermarkt folder?

Helaas is er nu geen geldige Avantage Supermarkt folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de Avantage Supermarkt folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Avantage Supermarkt folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve Avantage Supermarkt folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Avantage Supermarkt folder?

Blader nu snel door de Avantage Supermarkt folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Tips voor Avantage Supermarkt korting

Avantage Supermarkt folder

De gebroeders Yalniz brachten de supermarkt Avantage in de wereld. Abdurrahman Yalniz begon zijn “carrière” in 2009 in een G-Ka supermarkt. Hij begon daar als bakker en werkte zich uiteindelijk op tot bedrijfsleider. In 2012 ging hij in gesprek met de eigenaar van de G-Ka supermarkt die er mee wilde stoppen. Yalniz nam de supermarkt over en doopte hem om tot Avantage Supermarkt. Eerst begon het met enkel de supermarkt en bakkerij in 1 en later kwam daar ook nog een Avantage Döner bij in een apart pand. Zijn broer Òmer Farut leidt een tweede vestiging van de Avantage Supermarkt.

Supermarkten gevestigd in Dordrecht

Er bestaan dus tot nu toe 2 locaties van de Avantage Supermarkt sinds 2016. Deze supermarkten zijn beiden gevestigd in Dordrecht. De ene is in de stadswijk Wielwijk en de andere op het Rivierenplein. De Avantage Supermarkt Wielwijk is eind 2018 verbouwd en begin 2019 opende het nieuwe pand met zowel de Avantage bakkerij als de Avantage Döner samen in 1 pand. Hierdoor kwam er meer ruimte vrij in het oude pand om de supermarkt en werd alles ruimer opgezet. Dit puur om jou als klant een goede winkelervaring te geven zodat je graag weer teruggaat naar de winkel voor je boodschappen.

Zeer complete supermarkt

De Avantage Supermarkt is een Turkse supermarkt, maar is niet zoals elke Turkse supermarkt ietwat beperkt in het aanbod. Deze supermarkt is een zeer complete winkel met alle versgroepen die de grote supermarkten ook hebben. Zo heeft Avantage een bakkerij en slagerij zodat je heerlijk vers brood en vers en mals vlees kunt kopen. Daarnaast heeft de supermarkt ook een aardappelen-, groente- en fruitafdeling. Dit wordt elke dag vers aangevuld zodat er voor jou als klant een ruim aanbod aanwezig is. Ook heeft Avantage een ruim assortiment kruidenierswaren. Zo kun je naast alle boodschappen ook de juiste smaakmakers die je voor jouw gerechten nodig hebt, kopen bij Avantage.

Groot assortiment, voor ieder wat wils

Daarnaast heeft de Avantage Supermarkt ook een heel groot aanbod van zuivel- en verpakkingsproducten. Deze zijn allemaal overzichtelijk bij elkaar geplaatst in de grote wandkoeling. Zo kun je dus echt voor alle boodschappen bij de Avantage terecht. Deze supermarkt heeft dan wel geen pinautomaat in de winkel staan of de mogelijkheid om je pakketjes of brieven te versturen, maar het is wel een winkel waar je eenvoudig en snel al je dagelijkse boodschappen kunt halen. De winkel heeft zo’n groot assortiment dat je nooit met lege handen de winkel zult verlaten.

Acties en nieuws via Facebook

Deze supermarkt heeft helaas nog geen website, maar ze brengen wel folders uit met alle nieuwe aanbiedingen. Daarnaast heeft de supermarkt van beide locaties een Facebook pagina. Zo kun je ook via Social Media alle acties bij houden. Op Facebook vind je alle informatie over de supermarkten. De adresgegevens van beide locaties zijn er te vinden en ook welke openingstijden ze hanteren. Wanneer ze vanwege feestdagen andere openingstijden hebben dan delen ze dit ook via Facebook. Via de pagina deelt de Avantage supermarkt ook video’s en foto’s van alle producten die ze in het assortiment hebben. Verder plaatsen ze daar ook al het nieuws met betrekking tot de supermarkt.

Aantrekkelijke koopjes

Elk weekend heeft de Avantage Supermarkt allerlei verschillende aantrekkelijke koopjes. Het leven is al duur genoeg en door bij deze supermarkt te kopen, bespaar je altijd wel weer wat geld. Ze hebben een heel groot aantal verschillende soorten vruchten. Ook exotische vruchten die je niet snel in een reguliere supermarkt zult vinden, heeft de Avantage supermarkt. Ook voor lekkere salades met bijvoorbeeld olijven, feta en allerlei andere groenten kun je bij de supermarkt terecht. Aangezien het een Turkse supermarkt is, heeft de winkel rond de tijd van de ramadan vele speciale aanbiedingen. Deze komen ook online te staan op Facebook. Daarnaast kun je natuurlijk de Facebook-pagina van Avantage ook bekijken om de reviews van klanten te lezen. Zo weet je snel of de supermarkt wat voor jou is.

Goede slagerij en bakkerij

Ook rond de feestdagen heeft de winkel verschillende aanbiedingen zoals bijvoorbeeld gourmetschotels voor een gezellige avondje gourmetten met de familie. Het aanbod van de slagerij is echt heel groot en net als in elke slagerij ligt al dat malse vlees uitgestald in een lange vitrine. De klantvriendelijke bediening kan je altijd bijstaan voor raad als je niet helemaal weet welk stuk vlees je moet hebben. De bakkerij heeft naast een reguliere bakkerij ook een patisserie afdeling. Hier kun je dus naast vers brood ook heerlijke gebakjes, huisgemaakte Turkse lekkernijen en banket.

Over Avantage Supermarkt

Avantage Supermarkt is gevestigd in Dordrecht. Het is een Turkse supermarkt met veel turkse producten waaronder baklava, dadels en turkse broodjes. Sinds kort is er een tweede filiaal geopend.

Je kunt Avantage Supermarkt vinden op het Admiraalsplein en het Rivierenplein. De supermarkten zijn iedere dag geopend en bieden zeer goede kwaliteit tegen lage prijzen. Voor de beste koopjes kom je langs en haal je verse groente, vlees en fruit in huis bij deze supermarkt.