Bretz

Bretz folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Bretz

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Furnea
Kwantum
Leen Bakker
Jysk
IKEA
Pronto Wonen
Profijt Meubel
Woonboulevard Poortvliet XXL
Rivièra Maison
House for Interior
Trendhopper
vtwonen
fonQ
De Bommel Meubelen
Beter Bed
XOOON
Flying Tiger
Dille & Kamille

Populaire folders

Tips voor Bretz korting

Folder Bretz

Bretz, een bedrijf in het leven geroepen door Johann Bretz in 1895, levert vanuit alle uitgangspunten een bijzondere bijdrage aan de wereld van geweldig en kwaliteitsvol meubilair. Met 125 jaren ervaring is het bedrijf door heel wat transformaties heen gegaan, waardoor zij nu met alle trots kan aangeven dat zij al jouw huismeubilair in voorraad heeft. Het concept van Bretz is nu modieus met een tikkeltje simpliciteit en authenticiteit. Met deze unieke en positieve benadering van Bretz, kom je gegarandeerd geen enkel ‘saai’ meubilair in het assortiment tegen. '

Verschillende soorten meubilair uit het assortiment

Het doel van het meubilair van Bretz is om je te allen tijde comfortabel te laten voelen. Het assortiment biedt jouw keuzes uit sofa’s, stoelen, bedden, diner sets, dinertafels, dinerstoelen, koffietafels, karpetten en kussens. Los hiervan zijn er ook verschillende thema’s aanwezig. Op het moment je een meubilair uit een bepaald thema selecteert, kun je meer over dat thema lezen en te weten komen. Zo kun je ook één van die thema’s compleet inkopen en maak je ongekende combinaties van artikelen die bij elkaar horen. Heel mooi staan ze dan in jouw woonkamer of op kantoor. Ben je dus opzoek naar levendig, maar zacht en comfortabel meubilair of wil je een echte unieke maar toch strakke uitstraling voor een zakelijke setting, dan zoek je die uiteraard bij Bretz.

Een 3D-planner voor meer overzicht

Met het 3D-ontwerp van Bretz gaat een nieuwe wereld open. Hiermee krijg je een goed beeld van hoe het item eruit zal zien en kun je nog gemakkelijk leuke snufjes aan plaatsen. Met de 3D-planner van Bretz krijg je toegang tot het geheel assortiment. Je kunt dan zelf kiezen uit al het meubilair dat voorkomt en zelf personaliseren voor wat de kleur en het formaat betreft. Je krijgt dan ook de kans om het meubilair vanuit verschillende hoeken te bekijken en vanuit de eigen inzichten verder te perfectionaliseren. Tijdens het ontwerpen kun je per meubilair informatie lezen en gaandeweg het proces kun je waar nodig wijzigingen aanbrengen zodat het product uiteindelijk inderdaad wordt wat jij zou willen. Bezoek de website, klik op de 3D-planner en ga aan de slag!

Bekijk de magazine om meer inspiratie uit te halen

Er zijn genoeg ruimtes binnenshuis en buitenshuis die je altijd kunt aanvullen met wat meubilair. In de magazines van Bretz tref je meubilair en modellen vanaf jouw kamer, tot het terras aan. Het denkwerk voor mooie combinaties en leuke afwerkingen van het maubilair is op zich al gedaan. Het enige dat je hoeft te doen is uit te kiezen welk materiaal jou het best aanspreekt en de mogelijkheden rollen er zelf uit. Kijk ook in de Magazine uit naar de verschillende karakteristieken en maak jouw uiteindelijke doch wel goede keuze bij Bretz. Leuke aanbiedingen bekijk je ook hier op Aanbiedingenfolders.nl.

Download en bekijk de meest recente catalogus

Op de website van Bretz komt er ook een digitale catalogus voor. Deze kun je downloaden en heeft als extra functie om je over de hele collectie up to date te houden. De catalogus wordt ook constant gewijzigd en je kunt er de meest recente trends in lezen en eventueel ook de beschikbare meubels inkopen op via de website. In geval je de catalogus hard copy wenst te lezen, is dat natuurlijk ook mogelijk. Via de website kun je jouw persoonlijke gegevens invullen en inzenden en Bretz zorgt er dan voor dat jij die spoedig ontvangt.

Krijg ook persoonlijk een rondleiding in de winkel

Bretz is zelfverzekerd van hun webshop en al hetgeen dat daarop vermeld staat, maar voor de klanten die persoonlijk het aanbod willen meemaken en ervaren, staat de fysieke winkel ook open. In de winkel kun je ook de showroom treffen die alvast de eerste en mooie delen van het aanbod weergeeft. Het winkelpersoneel is deskundig en professioneel opgeleid en kan je met al jouw vragen en/of opmerkingen te helpen. Via de website van Bretz kun je de winkelzoeker vinden en daarmee jouw locatie invoeren. Er wordt dan meteen een winkel bij jou in de buurt aangewezen en kun je via de map, de winkel gemakkelijk binnenkomen.

Neem contact op voor verdere informatie

Het zou best kunnen dat jij vragen hebt over het meubilair en passend materiaal. Op het moment dat er een vraag in je opkomt, kun je meteen het klantenservice team van Bretz benaderen. Zij geven antwoord op alle vragen en onduidelijkheden en geven waar nodig advies. De manieren hoe je de klantenservice kunt bereiken zijn via het contactformulier, per mail, per telefoon en per fax. Bij het contactformulier kun je al jouw gegevens en vooral de vragen bij vermelden en je krijgt er zeker heel spoedig antwoord op. Prefereer je liever een persoonlijk, maar ook deskundig gesprek, dan kun je altijd kijken waar de dichtstbijzijnde vestiging van Bretz is.

Over Bretz

Ben je een liefhebber van fel gekleurde meubelen? Geef je daarbij ook nog de voorkeur aan meubelen met opvallende patronen en bijzondere kleurstellingen? Dan ben je bij het Duitse merk Bretz absoluut aan het juiste adres. Dit merk heeft zich door de jaren heen op een unieke manier weten te onderscheiden; kenners herkennen vanaf een kilometer afstand al de prachtige meubelen van dit kleurrijke merk.

Op de website van Bretz vind je meer informatie over het uitgebreide en unieke assortiment. Je kunt daarvoor een keuze maken tussen de volgende categorieën: Couch, Armchair, Beds, Dining, Dining tables, Dining chairs, Coffee tables, Carpets en Cushions. Deze categorieën laten duidelijk zien dat het aanbod van Bretz ook behoorlijk uitgebreid is. Alle producten uit het uitgebreide assortiment hebben in ieder geval één gemeenschappelijk kenmerk: ze zijn kleurrijk, vrolijk en opvallend te noemen!

Wil je graag de producten van Bretz aanschaffen? Wil je jouw huis iets meer kleur gaan geven? Het is helaas niet mogelijk om de kleurrijke meubelen via de webshop van dit Duitse merk aan te schaffen.

Maar, er is gelukkig wel een andere mogelijkheid; je kunt in ons land bij meerdere retailers terecht. Zo kan je in Son en Breugel bij De Donjon shoppen, maar ook in Roermond bij Sijben Wooncenter en in Aldeboarn bij Kleur op Kleur Interieur. Op de website van Bretz kan je op ‘Store Finder’ klikken, waarna je direct een overzicht van alle wederverkopers in ons land te zien krijgt.

Heb je vragen over producten van dit merk? Of wil je graag van inspiratie voorzien worden? Je kunt daarvoor bellen naar +49 (0)6727 8950 of mailen naar [email protected]. De klantenservice van dit merk communiceert uitsluitend in het Engels en Duits en is op werkdagen van 08.00 tot 16.30 uur bereikbaar.