Bang & Olufsen

www.bang-olufsen.com

Elektronica

Bang & Olufsen folders

Bang & Olufsen folders

Bekijk de nieuwe Bang & Olufsen folder aanbiedingen van deze week

advertentie

Bang & Olufsen Folder

Geldig van 06-01-2023 t/m 09-04-2023

> Folder bekijken

advertentie

Meer elektronica folders

Expert Folder

Nog 1 dag geldig

Geldig van 18-03-2023 t/m 26-03-2023

> Folder bekijken

BCC Folder

Nog 1 dag geldig

Geldig van 20-03-2023 t/m 26-03-2023

> Folder bekijken

EP Folder

Nog 1 dag geldig

Geldig van 18-03-2023 t/m 26-03-2023

> Folder bekijken

EP Folder

Nog 2 dagen geldig

Geldig van 14-03-2023 t/m 27-03-2023

> Folder bekijken

Correct Folder

Nog 7 dagen geldig

Geldig van 20-03-2023 t/m 01-04-2023

> Folder bekijken

Electro World Folder

Geldig van 20-03-2023 t/m 02-04-2023

> Folder bekijken

Paradigit Folder

Alleen vandaag nog geldig

Geldig van 13-03-2023 t/m 25-03-2023

> Folder bekijken

Paradigit Folder

Geldig van 20-03-2023 t/m 03-04-2023

> Folder bekijken

advertentie

Meer elektronica winkels

Verlopen Bang & Olufsen folders

Populaire folders

Veel gestelde vragen

Welke aanbiedingen staan er deze week in de Bang Olufsen folder?

Blader nu snel door de Bang Olufsen folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Is er op dit moment een actieve Bang Olufsen folder?

Ja, er is op dit moment 1 actieve Bang Olufsen folder.

Tot wanneer is de nieuwe Bang Olufsen folder van deze week geldig?

De nieuwe Bang Olufsen folder van deze week is geldig van 06-01-2023 t/m 09-04-2023.

Tips voor Bang & Olufsen korting

Folder Bang & Olufsen

Goed geluid is belangrijk als je naar muziek luistert of een film kijkt. Als je dan goede speakers wilt hebben om een zo optimaal mogelijke geluidsweergave te creëren, kun je ook kiezen voor geluidsapparatuur van Bang & Olufsen. Je kunt op de website van Bang & Olufsen zelf kijken wat er zoal in het assortiment zit maar het merk wordt ook verkocht via andere aanbieders, zowel online als in de winkel.

Rechtstreeks bestellen bij Bang & Olufsen in de webshop

Op zoek naar speakers, hoofdtelefoons, home cinema sets of accessoires als het om goed geluid gaat? Dan kun je deze op de website van Bang & Olufsen allemaal vinden. Heb je iets gevonden dat je wel aanstaat? Dan kun je het via de webshop bestellen. De website is in het Engels en kan in andere talen bekeken worden maar niet in het Nederlands. Je kunt er uiteraard wel een bestelling plaatsen vanuit Nederland.

Alle informatie die je wilt hebben staat erbij

Kies je ervoor een product van het merk te bestellen via de webshop dan kun je bij elk artikel veel informatie terugvinden. Dit betekent veel informatie over het product zelf, alle technische kenmerken, de prijs maar ook reviews van mensen die het gekozen product al hebben aangeschaft. Zo kun je hun ervaringen lezen en beter voor jezelf bepalen of het apparaat voor jou geschikt is. Als het je wel wat lijkt kun je het product in het winkelmandje doen en verdergaan met de bestelling.

Bestellen, betalen en levering

Betalen kan op verschillende manieren en is altijd veilig. Je doet dit namelijk met een creditcard of via PayPal. Als je iets besteld hebt dan wordt dit gratis verzonden en je krijgt het artikel dertig dagen op zicht. Mocht het niet bevallen dan mag je het binnen die tijd retourneren. Je krijgt op elk product van Bang & Olufsen garantie dus mocht er iets mis mee zijn, dan kun je altijd contact opnemen om het probleem op te laten lossen.

Als je het toch liever eerst in het echt wilt zien

De aanschaf van geluidsapparatuur is niet voordelig maar als je voor Bang & Olufsen kiest, haal je wel kwaliteitsapparaten in huis. Via de site kun je voor jezelf bepalen welk apparaat bij jou past maar als je het toch liever eerst in echt wilt zien, wilt horen hoe het geluid is en er meer informatie over wilt inwinnen, dan is het altijd aan te raden bij een dealer van de Bang & Olufsen producten te gaan kijken.

Kijk waar je terecht kunt voor Bang & Olufsen producten

Bang & Olufsen heeft eigen winkels, ook in ons land. Op de website kun je met behulp van de Store Locator de winkel vinden die het dichtstbij jou in de buurt is. Bij de Bang & Olufsen winkel kun je alles gaan bekijken wat ze verkopen maar ook terecht voor een demonstratie van de apparatuur zodat je precies weet wat het is, hoe het werkt en wat voor geluid het voortbrengt.

Kijk of je korting kunt krijgen

Er zijn ook andere dealers in geluidsapparatuur waar je terecht kunt voor de producten van Bang & Olufsen. Kijk eens op de website van elektronica aanbieders om deze te vinden. Als er op dat moment bepaalde acties lopen, dan heb je ook nog eens kans dat je korting kunt krijgen op diverse artikelen. Bang & Olufsen kan deze aanbiedingen zelf geven maar soms worden ze gewoon door de dealers zelf ingezet.

Meld je aan voor de newsletter

Als je geen enkel nieuwtje van Bang & Olufsen wilt missen, kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief. Je geeft hiervoor via de website je mailadres door en kunt aanvinken of je een newsletter over speakers, hoofdtelefoons of televisies (home cinema sets) wilt ontvangen. Over allemaal kan uiteraard ook. Nadat je op Subscribe hebt geklikt, ontvang je automatisch de nieuwsbrief in je mailbox en hoef je daar verder niets voor te doen.

Nooit meer wat missen doe je zo

Bang & Olufsen is ook actief op diverse social media kanalen. Je vindt de aanbieder van geluidsapparatuur op Facebook, Instagram, Twitter, YouTube en Pinterest. Keuze genoeg dus om Bang & Olufsen te volgen, de ervaringen van andere mensen te lezen en zelf je vraag of mening achter te laten. Heb je vragen aan Bang & Olufsen, bijvoorbeeld over een bepaald product, garantie of iets heel anders? Dan neem je het beste even contact op met de klantenservice. Je kunt deze bellen of een mailtje sturen en chatten behoort ook tot de mogelijkheden.

Over Bang & Olufsen

In 1925 werd in Struer (Denemarken) door de heren Peter Bang en Svend Olufsen het bedrijf Bang & Olufsen opgericht. Dit bedrijf richtte zich op het fabriceren van onder meer audio- en videoproducten. Sinds de oprichting in 1925 heeft het bedrijf een immense groei door weten te maken. Hedendaags is het bedrijf wereldwijd actief en staat het zelfs aan de beurs genoteerd.

Bang & Olufsen is onder meer beroemd geworden door de hoogwaardige kwaliteit en het industriële ontwerp. Bij het ontwerp maakt het bedrijf graag gebruik van aluminium; daarnaast besteed het ook veel tijd en aandacht aan het design van de producten. Binnen het assortiment zijn tegenwoordig uiteenlopende producten te vinden; hoofdtelefoon, speakers, televisies en accessoires. Deze producten kan je aanschaffen in één van de officiële verkooppunten, maar je kunt ook terecht in de Bang & Olufsen.

In de webshop van Bang & Olufsen heb je de keus uit de volgende categorieën: Speakers, Headphones, Televisions, Accessoires en Stories. Per categorie vind je een uitgebreid aanbod van hoogwaardige apparatuur. De producten hebben stuk voor stuk een hoge kwaliteit en een gave vormgeving.

Heb je jouw gedroomde artikelen in de webshop gevonden? Dan worden deze gratis bij je thuisbezorgd. Normaliter neemt de levering hiervan 2 tot 4 werkdagen in beslag. Ben je niet tevreden met de ontvangen artikelen? Dan heb je 30 dagen de tijd om de artikelen terug te sturen; je krijgt vervolgens je volledige aankoopbedrag terug. Zie je liever eerst de artikelen in het echt? Dan kan je terecht in één van de winkels; het overzicht van deze winkels is te vinden op de website van Bang & Olufsen.

Voor vragen staat de klantenservice van Bang & Olufsen graag voor je klaar. Je kunt live met hen chatten via de website, maar je kunt ook bellen naar + 44 20 39 36 14 83. Houd er rekening mee dat de klantenservice volledig Engelstalig is.