Bang & Olufsen

www.bang-olufsen.com

Elektronica

Bang & Olufsen folder

Ontvang nu korting bij Bang & Olufsen met folder aanbiedingen

Bang & Olufsen folders

advertentie
advertentie

Meer elektronica folders

Expert Folder Week 33

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 10-08-2020 t/m 16-08-2020

> Folder bekijken

Kijkshop Folder Week 33

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 09-08-2020 t/m 16-08-2020

> Folder bekijken

EP Folder Week 33

Nog 7 dagen geldig
Geldig van 10-08-2020 t/m 21-08-2020

> Folder bekijken

Mediamarkt Folder

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 02-08-2020 t/m 16-08-2020

> Folder bekijken

Meer elektronica winkels

Populaire folders

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Bang Olufsen folder?

Helaas is er nu geen geldige Bang Olufsen folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de Bang Olufsen folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Bang Olufsen folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve Bang Olufsen folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Bang Olufsen folder?

Blader nu snel door de Bang Olufsen folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Over Bang & Olufsen

In 1925 werd in Struer (Denemarken) door de heren Peter Bang en Svend Olufsen het bedrijf Bang & Olufsen opgericht. Dit bedrijf richtte zich op het fabriceren van onder meer audio- en videoproducten. Sinds de oprichting in 1925 heeft het bedrijf een immense groei door weten te maken. Hedendaags is het bedrijf wereldwijd actief en staat het zelfs aan de beurs genoteerd.

Bang & Olufsen is onder meer beroemd geworden door de hoogwaardige kwaliteit en het industriële ontwerp. Bij het ontwerp maakt het bedrijf graag gebruik van aluminium; daarnaast besteed het ook veel tijd en aandacht aan het design van de producten. Binnen het assortiment zijn tegenwoordig uiteenlopende producten te vinden; hoofdtelefoon, speakers, televisies en accessoires. Deze producten kan je aanschaffen in één van de officiële verkooppunten, maar je kunt ook terecht in de Bang & Olufsen.

In de webshop van Bang & Olufsen heb je de keus uit de volgende categorieën: Speakers, Headphones, Televisions, Accessoires en Stories. Per categorie vind je een uitgebreid aanbod van hoogwaardige apparatuur. De producten hebben stuk voor stuk een hoge kwaliteit en een gave vormgeving.

Heb je jouw gedroomde artikelen in de webshop gevonden? Dan worden deze gratis bij je thuisbezorgd. Normaliter neemt de levering hiervan 2 tot 4 werkdagen in beslag. Ben je niet tevreden met de ontvangen artikelen? Dan heb je 30 dagen de tijd om de artikelen terug te sturen; je krijgt vervolgens je volledige aankoopbedrag terug. Zie je liever eerst de artikelen in het echt? Dan kan je terecht in één van de winkels; het overzicht van deze winkels is te vinden op de website van Bang & Olufsen.

Voor vragen staat de klantenservice van Bang & Olufsen graag voor je klaar. Je kunt live met hen chatten via de website, maar je kunt ook bellen naar + 44 20 39 36 14 83. Houd er rekening mee dat de klantenservice volledig Engelstalig is.