Alpina Fietsen

www.alpinafietsen.nl

Auto & Fiets

Alpina Fietsen folders

Alpina Fietsen folders

Bekijk de nieuwe Alpina Fietsen folder aanbiedingen van deze week

advertentie

Meer auto & fiets folders

Stella Fietsen Folder

Geldig van 07-03-2023 t/m 30-04-2023

> Folder bekijken

Citroën Folder

Nog 1 dag geldig

Geldig van 23-01-2022 t/m 31-03-2023

> Folder bekijken

BMW Folder

Geldig van 31-05-2022 t/m 30-06-2023

> Folder bekijken

Hyundai Folder

Geldig van 09-06-2022 t/m 31-07-2023

> Folder bekijken

SEAT Ibiza Folder

Nog 1 dag geldig

Geldig van 08-02-2022 t/m 31-03-2023

> Folder bekijken

SEAT Folder

Nog 1 dag geldig

Geldig van 08-02-2022 t/m 31-03-2023

> Folder bekijken

ANWB Folder

Nog 3 dagen geldig

Geldig van 20-03-2023 t/m 02-04-2023

> Folder bekijken

BMW Folder

Geldig van 31-05-2022 t/m 30-06-2023

> Folder bekijken

advertentie

Meer auto & fiets winkels

Verlopen Alpina Fietsen folders

Populaire folders

Veel gestelde vragen

Welke aanbiedingen staan er deze week in de Alpina Fietsen folder?

Blader nu snel door de Alpina Fietsen folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Is er op dit moment een actieve Alpina Fietsen folder?

Helaas is er nu geen geldige Alpina Fietsen folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de Alpina Fietsen folder te ontvangen.

Tot wanneer is de nieuwe Alpina Fietsen folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve Alpina Fietsen folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

Tips voor Alpina Fietsen korting

Folder Alpina Fietsen

Als kinderen leren fietsen is het goed als ze dit op een fiets doen die bij ze past. Dit betekent dat je een fiets voor ze aanschaft waarop ze het fietsen goed onder de knie krijgen maar ook dat ze een groter model krijgen als ze eenmaal de andere ontgroeid zijn. Voor kinderfietsen voor elke leeftijd kun je online terecht bij Alpina Fietsen. Hier vind je een uitgebreid assortiment aan kinderfietsen voor kinderen van alle leeftijden.

Maak gebruik van de Juiste Maat op de site

Om ervoor te zorgen dat je de juiste maat fiets voor je kind aanschaft, kun je op de website van Alpina Fietsen een meethulp gebruiken. Onder het kopje Juiste Maat vind je de stappen die je dient te doorlopen om te bepalen welke framemaat je kind nodig heeft. Hiervoor meet je eerst de lengte van het binnenbeen van je kind, waarna je in de online tabel daar de juiste maat van het frame en dus de fietsmaat bij uitkiest. Je kunt ook de kledingmaat van je kind ermee vergelijken.

Laat je kind altijd een testrit maken

Is dit gebeurd? Dan ga je naar een fietsspecialist bij jou in de buurt om te kijken wat er zoal wordt aangeboden in de juiste framemaat en laat je daar je kind een proefritje maken. Dit is voor iedereen, ook voor volwassenen, belangrijk bij de aankoop van een fiets want je wilt er immers wel eentje hebben waarop je goed kunt fietsen. Bij een kind is het belangrijk dat ze prima bij de trappers kunnen. Laat je kind daarom altijd een testrit maken, indien nodig ook op meerdere fietsen.

Check de fiets met regelmaat

Omdat je kind nog in de groei is, is het belangrijk met regelmaat te checken of alles nog op de juiste maat is op de fiets. Het zadel en het stuur kun je wel een paar keer verzetten om zo met het kind mee te groeien maar ook daar zitten grenzen aan. Een keertje zal er toch een nieuw en groter model dienen te komen. Controleer regelmatig of alles op de fiets nog goed werkt zodat je kind er veilig mee de deur uit kan.

Waar vind je handelaren in Alpina kinderfietsen?

Er zijn tal van fietsenhandelaren in Nederland waar je een goede kinderfiets kunt uitzoeken. Als je op de site van Alpina je postcode invoert, krijg je de dichtstbijzijnde handelaren te zien waar je voor een Alpina kinderfiets terecht kunt. Zo kun jij zelf bepalen waar je naartoe gaat voor een testrit en een fiets. De handelaren verkopen uiteraard ook andere merken fietsen maar als ze Alpina in het assortiment hebben, word je er op de site naar verwezen.

Neem ook eens kijkje in de folder van Alpina Fietsen

Alpina Fietsen brengt ook een folder uit met alle nieuwe kinderfietsen. Deze vind je online terug op een site met folders van allerlei aanbieders, niet alleen van fietsen. Je kunt rustig op je gemak door de folder bladeren om te zien wat er zoal te koop is op dit gebied. De folder heeft een bepaalde looptijd die er altijd bij vermeld staat. Als je graag korting wilt krijgen op een Alpina fiets, kijk dan op het moment dat je deze gaat aanschaffen of er bij de fietsendealer waar je naartoe gaat een bepaalde actie geldt. Zo kun je misschien korting krijgen of leuke accessoires voor op de fiets.

Volg Alpina op social media of vraag de nieuwsbrief aan

Als je eerst wat meer ideeën op wilt doen kun je op de site van Alpina Fietsen een kijkje nemen onder het kopje Inspiratie. Hieronder vind je tal van blogs over allerlei verschillende onderwerpen die met kinderfietsen te maken hebben. Wil je geen enkel nieuwtje van en over Alpina meer missen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief of volg Alpina op social media. Dit is mogelijk via Facebook, Instagram of YouTube.

Waar kun je terecht met je vragen?

Heb je vragen aan Alpina, over een bepaalde fiets of wil je iets anders weten? Dan kun je daarvoor uiteraard terecht bij een fietsenhandelaar die dit merk verkoopt en waar jij wellicht al een fiets gekocht hebt. Je kunt ook op de site van Alpina Fietsen zelf kijken tussen de veelgestelde vragen over een fiets. Wellicht staan je algemene vraag en het antwoord erop daar al tussen en hoef je niet meer verder te zoeken. Zo niet, vul dan het contactformulier in dat je op de site vindt. Daarop laat je je gegevens en vraag achter waarna Alpina met jou contact opneemt.

Over Alpina Fietsen

Ben je op zoek naar een fiets voor jouw kind? Dan ben je mogelijk bij Alpina Fietsen aan het juiste adres. Dit bedrijf fabriceert en levert fietsen voor kinderen met een leeftijd van 2 tot 12 jaar. De fietsen zijn in verschillende maten verkrijgbaar, in verschillende designs en voor verschillende doeleinden. Voor zowel jongens als voor meisjes kan je bij Alpina Fietsen de juiste kinderfiets kopen.

Het kopen van de fietsen van Alpina Fietsen is mogelijk via één van de winkels. Deze winkels vind je eigenlijk door het gehele land verspreid, aangezien Alpina Fietsen samenwerkt met verschillende fietsenmakers en fietsenverkopers. Via de website van Alpina Fietsen kan je de dichtstbijzijnde verkooppunten vinden. Bij één van deze verkooppunten kan je met jouw kind de fiets uittesten en vervolgens de fiets aanschaffen. Als extra service wordt de fiets uiteraard op de juiste maat afgeleverd.

Via de website van Alpina Fietsen kan je het uitgebreide assortiment bekijken. Je kunt selecteren op het geslacht, op de wielmaat en op de kleur. Ook kan je filteren op prijs en op bijvoorbeeld de binnenbeenlengte. Dankzij deze filters verloopt het zoeken naar de geschikte fiets een stuk makkelijker. Het kopen van de fietsen is via de online kanalen helaas niet mogelijk; daarvoor dien je echt bij één van de officiële verkooppunten te zijn.

Bij deze officiële verkooppunten ben je ook aan het juiste adres voor de service aan de fietsen. Op de website van Alpina Fietsen is meer informatie over deze service te vinden. Onder het kopje ‘Veelgestelde vragen’ vind je de antwoorden op vragen zoals hoe je extra sleutels kunt bestellen en wat het voordeel van een onderhoudsbeurt is.

Heb je overige vragen die je graag aan het bedrijf wilt stellen? Daarvoor kan je je richten tot de medewerkers van het hoofdkantoor van Alpina Fietsen via een online contactformulier. Uiteraard kan je ook al jouw vragen stellen bij de officiële verkooppunten.