Badkamerwinkel

www.badkamerwinkel.nl

Sanitair & Badkamer

Badkamerwinkel folder

Ontvang nu korting bij Badkamerwinkel met folder aanbiedingen

Badkamerwinkel folders

advertentie
advertentie

Meer sanitair & badkamer folders

KeukenConcurrent Magazine

Geldig van 01-03-2020 t/m 31-12-2020

> Folder bekijken

Wave Keuken Folder

Geldig van 01-06-2019 t/m 31-12-2020

> Folder bekijken

Six Folder

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 08-09-2020 t/m 26-10-2020

> Folder bekijken

Six Folder

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 08-09-2020 t/m 26-10-2020

> Folder bekijken

Binnen Folder

Geldig van 01-09-2020 t/m 31-12-2020

> Folder bekijken

Meer sanitair & badkamer winkels

Populaire folders

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Badkamerwinkel folder?

Helaas is er nu geen geldige Badkamerwinkel folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de Badkamerwinkel folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Badkamerwinkel folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve Badkamerwinkel folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Badkamerwinkel folder?

Blader nu snel door de Badkamerwinkel folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Over Badkamerwinkel

Dé badkamer shop van Nederland. Dat zijn de woorden waarmee Badkamerwinkel zichzelf omschrijft. Zoals de naam van deze firma al doet vermoeden, verkoopt dit bedrijf allerlei producten en meubels voor in de badkamer. Deze Nederlandse firma is door de jaren heen behoorlijk gegroeid en heeft momenteel meerdere vestigingen. Deze vestigingen zijn te vinden in Zaandam, Wateringen, Amsterdam, Nieuwegein en Rotterdam. Op de website van het bedrijf kan je de contactgegevens en openingstijden van deze vestigingen vinden.

Het is ook mogelijk om de producten van Badkamerwinkel via de webshop te bestellen. In deze webshop zijn alle producten onderverdeeld in de volgende productcategorieën: Douches, Baden, Wastafels, Badmeubels, Toiletten, Kranen, Verwarming, Spiegels, Tegels, Hulpmiddelen, Accessoires en Outlet. Per categorie vind je een behoorlijk divers aanbod van hoogwaardige artikelen terug.

Wil je online de producten bestellen? Dan is het advies om goed op de verzendkosten te letten. Als je voor meer dan 100 euro een bestelling plaatst, wordt de bestelling gratis bij je thuisbezorgd. Tot een bedrag van 100 euro betaal je 5,95 euro aan verzendkosten. Behalve als je tegels gaat bestellen; in dat geval betaal je 19,95 euro aan verzendkosten indien je voor minder dan 100 euro een bestelling plaatst.

Ben je niet tevreden met de artikelen die je ontvangen hebt? Dan kan je deze artikelen binnen 30 dagen retourneren door gebruik te maken van het online retourformulier. De kosten die voor deze retournering om de hoek komen kijken, zijn volledig voor eigen rekening.

Voor al je vragen, opmerkingen en suggesties staat de klantenservice van Badkamerwinkel voor je klaar. Je kunt hiervoor op werkdagen tussen 09.00 en 18.00 uur en op zaterdag tussen 09.00 en 17.30 uur bellen naar 085 066 1661. Het is ook mogelijk om een online contactformulier in te vullen of om je vraag te stellen in één van de winkels van Badkamerwinkel.