Foto

Photobox folders

Ontvang nu korting bij Photobox met folder aanbiedingen

Photobox folders

advertentie
advertentie

Meer foto folders

Kamera Express Folder

Geldig van 11-10-2021 t/m 31-10-2021

> Folder bekijken

Meer foto winkels

Verlopen Photobox folders

Populaire folders

Photobox folders

TitelStartdatumEinddatum
Photobox Folder12-08-202131-08-2021
Photobox Folder21-07-202115-08-2021
Photobox Folder17-06-202130-06-2021
Photobox Folder20-05-202131-05-2021
Photobox Folder27-04-202103-05-2021

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Photobox folder?

Helaas is er nu geen geldige Photobox folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de Photobox folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Photobox folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve Photobox folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Photobox folder?

Blader nu snel door de Photobox folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Over Photobox

De Britse onderneming Photobox werd in het jaar 2000 opgericht. De heer Graham Hobson startte destijds met deze onderneming. Op dat moment had hij zich waarschijnlijk nog niet gerealiseerd wat hij allemaal zou gaan bereiken met zijn bedrijf. Photobox is door de jaren heen namelijk uitgegroeid tot een wereldwijd opererend fotoafdruk bedrijf. Het bedrijf heeft kantoren in Engeland en in Frankrijk én is actief in meer dan 10 Europese landen.

Ook in ons land heeft Photobox haar intrede gemaakt. Dit betekent dat je via de webshop van deze firma jouw fotoproducten samen kunt stellen en direct kunt bestellen. In de webshop heb je daarvoor keuze tussen de volgende categorieën: Fotoboeken, Foto’s afdrukken, Cadeaus, Canvas, Wanddecoratie, Kalenders, Mokken, Kaarten, Hoesjes, Fototegels en Nieuwe producten. Het aanbod van Photobox kan dus als zéér uitgebreid bestempeld worden.

Via de webshop bestellen gaat bovendien bijzonder makkelijk. Je selecteert het gewenste product, je personaliseert het product en je bestelt direct het product. Binnen enkele werkdagen ontvang je het gepersonaliseerde product op het gewenste adres; een kind kan de was doen.

Voor de verzending moet je rekening houden met enkele euro’s aan verzendkosten. De exacte verzendkosten zijn afhankelijk van het soort product dat je gaat bestellen, van het volume en van het gewicht. Het advies is daarom om goed de verzendkosten in jouw winkelmandje raad te plegen.

Wil je de ontvangen artikelen retourneren? Dat is in principe niet mogelijk; het zijn immers op maat-gemaakte artikelen. Conform de wet is het niet mogelijk om dergelijke producten te retourneren. Mocht jouw product defect geleverd worden, is het uiteraard wel mogelijk om de producten te retourneren.

Heb je op dit moment vragen? Via de sectie Veelgestelde vragen vind je mogelijk direct het antwoord op jouw vragen. Als dat niet het geval is, kan je jouw vraag altijd nog stellen via de webshop van Photobox.

×