Foto

Fotofabriek folders

Fotofabriek folders

Bekijk de nieuwe Fotofabriek folder aanbiedingen van deze week

advertentie
advertentie

Meer foto folders

Kamera Express Folder

Alleen vandaag nog geldig

Geldig van 05-11-2022 t/m 30-11-2022

> Folder bekijken

Kamera Express Folder

Geldig van 25-11-2022 t/m 11-12-2022

> Folder bekijken

Kamera Express Folder

Geldig van 17-11-2022 t/m 13-12-2022

> Folder bekijken

advertentie

Meer foto winkels

Verlopen Fotofabriek folders

Populaire folders

Veel gestelde vragen

Welke aanbiedingen staan er deze week in de Fotofabriek folder?

Blader nu snel door de Fotofabriek folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Is er op dit moment een actieve Fotofabriek folder?

Helaas is er nu geen geldige Fotofabriek folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de Fotofabriek folder te ontvangen.

Tot wanneer is de nieuwe Fotofabriek folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve Fotofabriek folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

Tips voor Fotofabriek korting

Folder Fotofabriek

Een cadeautje uitzoeken en geven is altijd leuk. Als je dan een cadeautje nog persoonlijker wilt maken kun je ervoor kiezen er een leuke foto op te laten zetten. Zo wordt het een uniek cadeau waar de ontvanger beslist blij mee zal zijn. Een dergelijk fotocadeau kun je bij tal van webshops bestellen, waaronder Fotofabriek.

Wat kun je allemaal bestellen bij Fotofabriek?

Bij Fotofabriek kun je terecht voor het (laten) maken van fotoboeken, fotocadeaus, wanddecoraties, allerlei feestartikelen, foto’s laten afdrukken, kaarten met foto, kalenders, agenda’s en nog meer. Dit kan uiteraard allemaal met een foto of meer bedrukt worden. Voor alle mogelijkheden kijk je het beste even op de website. Zo weet je meteen wat er allemaal kan en wat het kost.

Korting op fotoproducten

Bij Fotofabriek kun je ook profiteren van leuke aanbiedingen. Als je onder het kopje Aanbiedingen kijkt, staan daar alle acties die op dat moment gelden. Er staat bij waarvoor de aanbiedingsprijs geldt en hoe lang dit is. Zo weet je direct wat iets je gaat kosten en wanneer je gebruik kunt maken van de korting. De korting kan bijvoorbeeld gelden voor bepaalde afdrukken, diverse fotoproducten of een speciale actie zijn die voor de feestdagen geldig is.

Zo mis je geen enkel nieuwtje meer

Als je niks wilt missen van alle acties en nieuwtjes van Fotofabriek is het handig je aan te melden voor de nieuwsbrief. Zo krijg je na het doorgeven van je mailadres automatisch de nieuwsbrief in je mailbox, zodat je er zeker van kunt zijn dat je nooit meer iets mist over acties en als eerste weet wanneer er nieuwe producten in het assortiment zijn bij gekomen. Fotofabriek is tevens actief op social media. Je vindt de aanbieder van fotoproducten op Facebook, Twitter, Instagram, YouTube en LinkedIn.

Lees de blogs om ideeën op te doen

Wil je graag een fotocadeau (laten) maken maar weet je niet zo goed wat te kiezen? Kijk dan eens op de website van Fotofabriek op het inspiratieplatform. Hierop vind je tal van leuke voorbeelden en kun je diverse blogs lezen over uiteenlopende onderwerpen die allemaal wat met foto’s te maken hebben. Zo doe je de nodige ideeën op en kun je zelf bekijken wat leuk is om te maken met je foto’s. Je vindt er tips en tricks maar ook voorbeelden van dingen die een ander al vóór jou gemaakt heeft.

Korting als je je eigen creatie instuurt

Als je zelf iets gemaakt hebt, kun je ook een eigen creatie insturen. Indien deze op de website geplaatst wordt, kan deze als voorbeeld voor iemand anders dienen. Je krijgt voor je inzending ook nog een extra korting van €5 op je eerstvolgende bestelling dus dat is leuk meegenomen. Je inspireert er dus niet alleen een ander mee maar krijgt zelf ook voordeel.

Korting als je meer dan één exemplaar bestelt

Als je een product nodig hebt dat je aan meer mensen wilt geven kun je daar bij Fotofabriek ook meer exemplaren tegelijk van bestellen. Als je twee dezelfde producten bestelt kun je reeds korting krijgen. Deze wordt meteen voor je verrekend bij je bestelling. Heb je tien of meer exemplaren van iets nodig, bijvoorbeeld om cadeau te doen als relatiegeschenk of om aan je personeel te geven? Dan is het altijd aan te raden eerst een proefversie te laten maken zodat je kunt zien wat het wordt. Dit is niet gratis maar behoort bij de bestelling. Hierop krijg je natuurlijk in zijn geheel wel korting.

Met vragen neem je contact op met Fotofabriek

Als je een vraag hebt aan Fotofabriek, bijvoorbeeld over een bepaald product of hoe bestellen in zijn werk gaat, dan is het slim altijd eerst even te kijken of je vraag tussen de veelgestelde vragen staat die op de website staan. Zo niet, dan kun je contact opnemen met de klantenservice van Fotofabriek. Dit kan op verschillende manieren. Zo kun je met de klantenservice bellen of chatten en een mailtje sturen kan altijd. De klantenservice is zeven dagen per week bereikbaar en de tijden waarop ze geopend zijn vind je op de website.

Thuis laten bezorgen of zelf ophalen?

Voor verschillende bestellingen gelden diverse verzendtarieven. Deze kun je op de site terugvinden zodat je precies weet wat je betaalt. Heb je een bestelling die spoed heeft? Dat kan maar daar betaal je wel meer voor. Deze kan dan bij je thuisbezorgd worden door een koerier zodat je de bestelling snel in handen hebt. Zelf afhalen bij Fotofabriek in Groningen kan op werkdagen ook.

Over Fotofabriek

In 2008 werd het bedrijf Fotofabriek opgericht door de Chris Russell B.V. Dat bedrijf is al 25 jaar een gevestigde naam in de wereld van full-service reclame en digitale bedrukking. De kennis uit dat bedrijf is vervolgens gemengd met een prima idee en daar kwam uiteindelijk de Fotofabriek uit. Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor alles op het gebied van fotobewerking en digitaal drukken.

Met de software van Fotofabriek kan je volledig zelf verschillende fotoproducten vormgeven en bewerken. Je kunt onder meer fotoboeken, wanddecoraties en kaarten naar eigen wens vormgeven en bestellen. De ontworpen artikelen worden vervolgens door de Fotofabriek gedrukt, gebonden en verpakt.

Op de website van de Fotofabriek kan je kiezen uit de volgende producten: Fotoboeken, Wanddecoratie, Kaarten, Foto’s, Kalenders en Agenda’s Als je voor één van deze producten kiest, kan je de producten vervolgens zelf ontwerpen. Je hebt hierdoor volledige zeggenschap over de uiteindelijke uitkomst van bijvoorbeeld een agenda of een gaaf fotoboek.

Als je de producten op werkdagen vóór 11:00 of 12:00 uur besteld, heb je deze meestal binnen 2 werkdagen al in huis. Bestel voor meer dan 35 euro en je geniet ook nog eens van verzendkosten. Aangezien de Fotofabriek alleen gepersonaliseerde producten levert, hebben zij niks van doen met het Herroepingsrecht. Je hebt dus géén recht om de ontvangen artikelen weer te retourneren, maar de Fotofabriek vraagt wel om contact op te nemen met de klantenservice. Samen kan er dan alsnog nog naar een mogelijke, passende oplossing gekeken worden. Voor de klantenservice kan je contact opnemen via een live chat, via de mail ([email protected]) of via de telefoon (050 314 44 01. De klantenservice is op werkdagen bereikbaar tussen 08.00 en 21.00 uur en in het weekend tussen 09.00 en 17.00 uur (zaterdag) en 12.00 tot 18.00 uur (zondag).