Speelgoed

LEGO folders

Ontvang nu korting bij LEGO met folder aanbiedingen

LEGO folders

advertentie

LEGO Folder

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 01-11-2021 t/m 31-01-2022

> Folder bekijken

advertentie

Meer speelgoed folders

Bart Smit Folder

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 01-12-2021 t/m 31-01-2022

> Folder bekijken

Intertoys Folder

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 01-01-2022 t/m 30-01-2022

> Folder bekijken

Game Mania Folder

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 01-12-2021 t/m 31-01-2022

> Folder bekijken

Intertoys Folder

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 01-01-2022 t/m 31-01-2022

> Folder bekijken

Toychamp Folder

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 18-01-2022 t/m 31-01-2022

> Folder bekijken

Game Mania Folder

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 31-12-2021 t/m 31-01-2022

> Folder bekijken

Game Mania Folder

Geldig van 13-01-2022 t/m 13-02-2022

> Folder bekijken

Jamin Folder

Geldig van 14-01-2022 t/m 13-02-2022

> Folder bekijken

Meer speelgoed winkels

Verlopen LEGO folders

Populaire folders

LEGO folders

TitelStartdatumEinddatum
LEGO Folder01-11-202131-01-2022
LEGO Folder01-07-202131-12-2021
LEGO Folder01-01-202130-06-2021
LEGO 2020 Magazine22-06-202031-12-2020
LEGO 2020 Januari - Juni01-01-202030-06-2020

Openingstijden van LEGO winkels bij jou in de buurt

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Lego folder?

Ja, er is op dit moment 1 actieve Lego folder.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Lego folder van deze week geldig?

De nieuwe Lego folder van deze week is geldig van 01-11-2021 t/m 31-01-2022.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Lego folder?

Blader nu snel door de Lego folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Tips voor LEGO korting

LEGO folder

LEGO, wie kent het niet en wie heeft er in zijn of haar jonge jaren niet mee gespeeld. LEGO werd opgericht in 1932 door Ole Kirk Kristiansen en is vandaag de dag nog steeds in handen van de Deense familie. Inmiddels is het kleinkind van de oprichter de eigenaar en is het familiebedrijf steeds overgegaan van generatie naar generatie. Het woord LEGO is een samentrekking van de woorden leg godt betekent in het Deens play well of wel speel goed. Wat begon als klein houtbewerkingsbedrijf is uitgegroeid tot een multinational die de grootste fabrikant van speelgoed is tegenwoordig. De producten van het bedrijf zijn door de jaren heen constant vernieuwd. Enkel de LEGO steen is hetzelfde gebleven.

Pijlers

De organisatie heeft een 6-tal pijlers waar het aan vasthoudt. Dit zijn fantasie, creativiteit, plezier, leren, geven en kwaliteit. Doordat kinderen met het speelgoed van LEGO kunnen spelen, krijgen ze een rijke fantasie. Hoe meer ze kunnen fantaseren hoe creatiever kinderen worden. Daardoor bedenken ze nieuwe ideeën, waardoor fantasie en creativiteit samenkomt. Het is natuurlijk belangrijk voor kinderen dat spelen leuk is en plezier brengt. Dat vindt het bedrijf dan ook zeer belangrijk. Door de LEGO blokken in elkaar te zetten en iets te creëren leren kinderen. De firma geeft om haar klanten en wil een positieve invloed uitoefenen met kwaliteitsvolle producten. Alleen het beste is goed genoeg en het bedrijf blijft innoveren om dit waar te blijven maken.

Thema’s

Om het speelgoedmerk nog populairder te maken, heeft het bedrijf ook verschillende soorten bouwpakketten uitgebracht. Hierbij moet je denken aan een Harry Potter versie, een Jurassic Park bouwpakket en zelfs Star Wars lego waarbij Yoda nagebouwd kan worden of de Millennium Falcon. Door dit soort edities uit te brengen gaat het merk mee met de tijd en speelt het in op de behoeften van elk kind. Zo is er voor ieder wel wat wils en kun je bij LEGO terecht van Disney sets tot klassieke LEGO bouwsets. LEGO heeft producten voor gebruikers van alle leeftijden, voor jongens en meisjes, voor iedereen.

LEGO stores

In Nederland zijn er 2 officiële LEGO stores te vinden. 1 is in Amsterdam en 1 in Utrecht. Daarnaast verkoopt elke speelgoedwinkel in Nederland wel sets van het merk. Daarnaast zijn er ook winkels die een shop-in-shop van LEGO hebben. Dit houdt in dat er een complete afdeling aan het merk gewijd is en dus de droom van elke LEGO fan is. De verkoopmedewerkers kunnen je precies vertellen welke LEGO voor welke leeftijd geschikt is. Deze stenen deskundigen zoals LEGO ze noemt hebben een uitgebreide kennis van de producten en helpen je bij de keuze voor de perfecte set. Daarnaast hebben de officiële LEGO stores ook een Kies & Bouw muur. Hier kun je zelf alle stenen en elementen samenstellen en waarmee je je eigen unieke bouwwerk kunt maken.

Webshop

Shop je liever vanaf de bank? Ook geen probleem, LEGO heeft een officiële webwinkel waar je alles wat het bedrijf te bieden heeft kunt bekijken en aanschaffen. Alle bouwsets zijn per thema verdeeld en zo kun je makkelijk vinden wat je zoekt. Ook kun je zoeken naar een bepaalde set. Door een zoekwoord in de zoekbalk in te voeren, komen alle resultaten direct op je scherm. Wanneer je de juiste artikelen gevonden hebt, voeg je deze gewoon toe aan je winkeltas. Je bestelling kun je afrekenen met creditcard, PayPal, automatische afschrijving en door op rekening te betalen. Bij een bestelling van boven de €55 wordt deze gratis naar je opgestuurd.

Lid worden

Door je aan te melden bij LEGO kun je met elke aankoop punten verdienen. Met deze punten kun je dan weer sparen voor exclusieve kortingen en ervaringen die alleen voor leden beschikbaar zijn. Daarnaast heb je als lid van LEGO ook het voordeel dat je verschillende cadeaus krijg en ontvang je maandelijkse promoties en speciale aanbiedingen die geselecteerd zijn voor jou als 1 van de VIP leden. Meedoen aan dat programma is gratis en je krijgt 7.5 punten voor elke euro die je uitgeeft aan LEGO producten online of in de winkels van LEGO. Daarnaast krijg je ook punten als je het bedrijf bijvoorbeeld op Social Media volgt of als je je profiel compleet maakt.

Social Media en folder

Om op de hoogte te blijven van alles rondom LEGO, is je aanmelden voor de nieuwsbrief een simpele manier. Zo krijg je alles over de nieuwste producten, aanbiedingen en evenementen gewoon per mail toegestuurd. Op Social Media is het bedrijf ook actief en ook daar plaatst LEGO alle nieuwtjes. De catalogus is online te bekijken op de site en ook op Aanbiedingenfolders.nl.

Over LEGO

LEGO; wie heeft er nooit mee gespeeld? In het verleden stond LEGO met name bekend om de blokjes waarmee je prachtige poppetjes, gebouwen en overige objecten van kon maken. Door de jaren heen heeft LEGO hun assortiment verder uitgebreid. Zo kan je ook games en video’s van LEGO aanschaffen.

Wil je je LEGO producten gemakkelijk en snel bestellen? Maak dan gebruik van de uiterst uitgebreide webshop van LEGO. In de webshop van LEGO vind je zo’n beetje alle producten van LEGO terug. Dat varieert van een prachtige boomhut van 3036 stenen tot aan een vrachttrein van 1226 stenen. Kortom: je kunt voor alle leeftijden prachtig speelgoed vinden bij LEGO.

Heb je eenmaal een bestelling geplaatst bij LEGO? Als de orderwaarde meer dan € 55,00 is, betaal je geen verzendkosten. Is de orderwaarde minder dan € 55,00? Dan betaal je verzendkosten á € 5,95. Vervolgens is het eventueel ook mogelijk om de ontvangen artikelen te retourneren. Dit dien je wel binnen 14 dagen na de overeenkomst te doen. Voor het bespreken van het retourneren van producten kan je het beste even contact opnemen met de klantenservice van LEGO.

De Nederlandse klantenservice van LEGO is te bereiken via een online contactformulier op de webshop, via de mail of via de telefoon. Voor het vinden van online bouwinstructies en/of het melden van kapotte/ontbrekende steentjes ben je ook bij de klantenservice aan het juiste adres.