Mode

Karen Millen folder

Ontvang nu korting bij Karen Millen met folder aanbiedingen

Karen Millen folders

advertentie
advertentie

Meer mode folders

Zeeman Folder Week 43

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 17-10-2020 t/m 23-10-2020

> Folder bekijken

Scapino Folder Week 42

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 12-10-2020 t/m 25-10-2020

> Folder bekijken

VanHaren Folder

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 16-11-2020 t/m 25-10-2020

> Folder bekijken

Ziengs Folder Week 42

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 12-10-2020 t/m 25-10-2020

> Folder bekijken

Novy Folder

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 15-10-2020 t/m 28-10-2020

> Folder bekijken

Suitable Folder Week 43

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 17-10-2020 t/m 23-10-2020

> Folder bekijken

Meer mode winkels

Populaire folders

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Karen Millen folder?

Helaas is er nu geen geldige Karen Millen folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de Karen Millen folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Karen Millen folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve Karen Millen folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Karen Millen folder?

Blader nu snel door de Karen Millen folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Over Karen Millen

De Britse onderneming Karen Millen werd in 1981 in Witney, Verenigd Koninkrijk, opgericht. Het bedrijf richtte zich vanaf het eerste moment op het fabriceren en verkopen van damesmode. Door de jaren heen het bedrijf dat behoorlijk goed weten te doen, aangezien het merk nu wereldwijd actief is. In onder meer Indonesië, USA en verschillende Europese landen heeft het merk eigen winkels.

Karen Millen heeft helaas in ons land geen eigen winkels, maar de artikelen zijn wel bij verschillende (online) wederverkopers verkrijgbaar. Zo kan je onder meer bij Zalando en bij De Bijenkorf naar hartenlust de kleding van Karen Millen shoppen.

Dat is echter ook mogelijk via de officiële webshop van dit merk. In deze webshop vind je de volgende productcategorieën terug: Clothing, Dresses, Accessoires, New in en Sale. Als je voor Clothing kiest, krijg je een hele lijst met allerlei verschillende kledingstukken voor de vrouw te zien. Je kunt eigenlijk jouw gehele kledingkast vullen met de artikelen van Karen Millen!

Bij het bestellen van de artikelen moet je goed naar de verzendkosten kijken. Karen Millen maakt namelijk op een vreemde manier onderscheid tussen Nederland en Europa. Normaal gesproken zouden de verzendkosten voor een verzending naar Nederland uit moeten komen op 8,99 euro!

Ben je niet tevreden met de ontvangen artikelen? dan kan je deze binnen een termijn van 60 dagen gratis retourneren. Het is hiervoor wel noodzakelijk om in te loggen op jouw Karen Millen Account en de instructies op te volgen. Print het retourlabel uit en retourneer daarmee het pakketje gratis.

Heb je vragen? Op de website kan je een sectie vinden met veelgestelde vragen; mogelijk staat jouw vraag daar ook tussen. Mocht dat niet het geval zijn, kan je contact opnemen met de klantenservice van Karen Millen. Je kunt daarvoor een online contactformulier invullen of een Whatsapp bericht sturen naar +44 333 311 0882. Ook kan je via Facebook/Twitter een bericht sturen.