Top 1 Toys

Gratis verzending vanaf € 20.00
www.top1toys.nl

Speelgoed

Top 1 Toys folder

Ontvang nu korting bij Top 1 Toys met folder aanbiedingen

Top 1 Toys folders

advertentie
advertentie

Meer speelgoed folders

Intertoys Folder Week 03

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 15-01-2021 t/m 24-01-2021

> Folder bekijken

LEGO Folder

Geldig van 01-01-2021 t/m 30-06-2021

> Folder bekijken

Playmobil Folder

Geldig van 01-01-2021 t/m 31-12-2021

> Folder bekijken

Game Mania Folder

Geldig van 30-12-2020 t/m 01-02-2021

> Folder bekijken

Playmobil Plus Folder

Geldig van 11-01-2021 t/m 31-12-2021

> Folder bekijken

Playmobil Folder 2021

Geldig van 11-01-2021 t/m 31-12-2021

> Folder bekijken

Nedgame Sale Folder

Geldig van 17-01-2021 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

Meer speelgoed winkels

Verlopen Top 1 Toys folders

Populaire folders

Top 1 Toys folders

TitelStartdatumEinddatum
Top 1 Toys Speelgoedboek 202018-09-202031-12-2020
Top 1 Toys Folder05-11-202031-12-2020
Top 1 Toys Folder13-12-202031-12-2020
Top 1 Toys Folder Week 5007-12-202013-12-2020
Top 1 Toys Folder21-11-202007-12-2020

Openingstijden van Top 1 Toys winkels bij jou in de buurt

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Top 1 Toys folder?

Helaas is er nu geen geldige Top 1 Toys folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de Top 1 Toys folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Top 1 Toys folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve Top 1 Toys folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Top 1 Toys folder?

Blader nu snel door de Top 1 Toys folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Tips voor Top 1 Toys korting

Top1Toys folder

Speelgoed kopen kun je op veel plaatsen doen. Je kunt ervoor terecht in een speciale speelgoedwinkel maar er zijn ook tal van andere winkels die speelgoed in het assortiment hebben. Daarnaast is het aanbod aan speelgoed dat je online kunt kopen groot. Bij Top1Toys kun je daarvoor ook terecht want ze hebben een uitgebreid assortiment aan speelgoed voor alle leeftijden.

Folders op papier en op de website

Als je niet zoveel geld wilt of kunt uitgeven aan speelgoed maar wel wilt dat je kinderen met iets goeds en leuks kunnen spelen kun je ook regelmatig kijken of er aanbiedingen gelden waar je gebruik van kunt maken. Top1Toys geeft hiervoor een folder uit die je kunt raadplegen. De folder kun je krijgen met de rest van de reclamefolders die in de bus vallen maar je kunt deze ook bekijken op de website. Je bladert er dan gewoon doorheen op dezelfde manier. De folders zijn altijd identiek zodat je hetzelfde kunt bekijken.

Speciale acties en prijsvragen

Naast de folderaanbiedingen heeft Top1Toys speciale acties lopen. Zo kun je bijvoorbeeld korting krijgen op speciaal geselecteerde producten van een bepaald merk. Zo bespaar je aanzienlijk op de aanschaf van speelgoed en kun je het voordelig in huis halen voor verjaardagen of 5 december. De acties wisselen dus het is zaak dat je regelmatig een kijkje neemt op de website om te zien wat er in een bepaalde periode afgeprijsd is. Ook schrijft Top1Toys met regelmaat prijsvragen uit waar leuke prijzen mee te winnen zijn.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Als je op de hoogte wilt blijven van alle acties van Top1Toys kun je je het beste inschrijven voor de nieuwsbrief. Dit doe je door je emailadres door te geven via de website. Zo krijg je de aanbiedingen en acties als eerste in je mailbox en mis je niks meer maar hoef je daarvoor niet steeds op de website van de speelgoedaanbieder te kijken. Ben je op zoek naar Lego? Dan kun je via de website van Top1Toys ook de speciale Legofolder bekijken waar alleen producten van dit merk in staan.

Bestellingen thuis laten bezorgen

Speelgoed bestellen kun je online doen bij Top1Toys. Indien het artikel dat je wilt hebben op voorraad is kun je het al de volgende dag in huis hebben. Je betaalt alleen verzendkosten voor bestellingen met een aankoopbedrag onder de €20,-. Zit je daarboven dan is verzending kosteloos tenzij het een artikel betreft dat zo groot of zwaar is dat er een speciaal vervoersbedrijf voor ingeschakeld dient te worden.

Een van de filialen van Top1Toys bezoeken

Wil je voordat je een bepaald stuk speelgoed bestelt dit liever eerst in het echt bekijken of kijk je gewoon graag eens rond in een speelgoedwinkel wat er allemaal te koop is? Dan kun je daarvoor ook terecht bij een van de bijna 100 filialen van Top1Toys. Om erachter te komen welke vestiging het dichtstbij jou in de buurt is raadpleeg je even de website. Met de winkelvinder kun je op meerdere manieren een filiaal vinden van Top1Toys.

Waar zijn de vestigingen van Top1Toys?

Je krijgt een lijst in beeld met alle filialen waaruit je kunt kiezen maar je kunt ook je postcode of woonplaats invullen en de straal waarbinnen de vestiging zich mag bevinden. Op die manier wordt er voor je gezocht naar de vestigingen die daarbinnen liggen. Als je op een bepaald filiaal klikt krijg je te zien waar zich dit bevindt zodat je het makkelijk vinden kunt.

Gebruik de Cadeauvinder

Ben je op zoek naar een leuk en leerzaam stuk speelgoed dan hoef je daarvoor niet de gehele website af te zoeken want Top1Toys heeft het speelgoed onderverdeeld in diverse categorieën waarbinnen je kunt zoeken. Zo vind je snel het juiste speelgoed waar je naar op zoek bent. Je kunt, indien je op zoek bent naar een cadeautje, ook gebruik maken van de Cadeauvinder. Met deze service vul je de leeftijd, doelgroep, thema en je budget in en worden daar de bijbehorende zoekresultaten bij gegeven waaruit jij kunt kiezen.

Cadeaukaart kopen en krijgen

Wil je de ontvanger van een cadeau liever zelf iets laten kiezen dan kun je ook nog altijd een cadeaukaart kopen. De kaart kun je gebruiken voor alle aankopen in een van de fysieke winkels maar ook om online mee te betalen. Het saldo dat erop komt te staan bepaal je zelf en kan liggen tussen de €5,- en €150,-. De kaart is drie jaar geldig nadat deze gekocht is en je hoeft het saldo niet in één keer op te maken maar mag dat ook in delen doen. De kaart koop je in de winkel of online.

Over Top 1 Toys

Wat vroeger, heel vroeger, de Speelboom en Wigwam was is nu de Top 1 Toys geworden. Al meer dan 10 jaar zijn ze ondergebracht onder de nieuwe formule. Het gaat Top 1 Toys vooral om effectief en efficiënt handelen.

Dat klinkt nogal duur en formeel voor een speelgoedwinkel, maar dat is het waar het met hun strakke en frisse indeling en lage prijzen wel op neerkomt. Je vindt er niet alleen het standaard speelgoed, zoals playmobil of lego, maar Top 1 Toys speelt ook in op de alsmaar wisselende rages qua speelgoed en zijn daarom altijd actueel.

Mocht je iets zoeken wat wel bij een speelgoedwinkel zou horen, maar je niet kan vinden, dan kun je deze altijd bestellen in de winkel! Op de website kun je zien waar een filiaal bij jou in de buurt zit, maar mocht je geen tijd hebben is dat ook geen probleem: je kunt alles bestellen via de website.

Sinds kort heeft de Top 1 Toys ook de zogenaamde Schoolbox: een goed gevulde koffer voor kinderen die binnenkort naar groep 1 gaan. Wat er in die Schoolbox zit is meestal een verrassing, maar de inhoud is altijd relevant en educatief. De schoolbox kan je vrijblijvend aanvragen via hun website of kijk voor een filiaal bij jou in de buurt: dit kan eveneens op hun website.