Timberland

Timberland folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Timberland

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Scapino
MooieSchoenen.nl
Silhouette schoenen
Shoe Club
Shoelia
Mascolori
Stoute Schoenen
TMS
Foot Locker
Ziengs
vanHaren
Schuurman Schoenen
Shoetime
Omoda
Ecco
Birkenstock
Sneakers
Vamos Schoenen

Populaire folders

Tips voor Timberland korting

Folder Timberland

Als je op zoek bent naar trendy kleding dan kun je daarvoor bij tal van aanbieders terecht. Er zijn immers heel veel fysieke kledingzaken maar ook online is het aanbod bijzonder groot te noemen. Ben je fan van het merk Timberland? Neem dan eens een kijkje op de site zodat je weet wat er in de mode is en wat op een bepaald moment in de collectie zit.

Waarvoor kun je terecht bij Timberland?

Op de website van Timberland vind je een uitgebreid aanbod aan schoenen, kleding alsmede artikelen zoals tassen, rugzakken, sokken, veters en andere accessoires. Je kunt binnen dit merk trendy kleding vinden voor dames, heren en kinderen maar ook voor werkkleding ben je er aan het juiste adres. Kijk gewoon even rustig op de site wat er zoal te koop is, dan heb je meteen een goed idee.

Bekijk de folder of het lookbook van Timberland

Timberland brengt regelmatig een folder uit. Zeker als er een nieuwe collectie te bewonderen is, vind je daar een lookbook voor. Het lookbook vind je zowel op de site van Timberland zelf als op sites waarop folders van veel meer aanbieders, en niet enkel van kleding, te vinden zijn. Bij de folder of het lookbook staat altijd vermeld hoe lang dit geldig is zodat je weet wanneer je voor bepaalde artikelen terecht kunt.

Lees blogs om de nodige inspiratie op te doen

Nu kun je niet enkel met het lookbook de nodige inspiratie opdoen voor je garderobe maar vind je op de website van Timberland ook diverse blogs over uiteenlopende onderwerpen zoals lifestyle, duurzaamheid enzovoort. Zo weet jij snel wat trendy is en wat je leuk met elkaar kunt combineren om altijd goed voor de dag te komen.

Je mist niks meer als je Timberland volgt op social media

Om niks meer te missen van alle laatste nieuwtjes kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief van Timberland. Hiervoor hoef je alleen maar je emailadres door te geven via de website en ontvang je daarna automatisch de nieuwsbrief in je mailbox. Je kunt er ook voor kiezen Timberland te volgen via social media. De kleding- en schoenaanbieder is actief op Facebook, Twitter, Instagram en YouTube.

Kijk waar een Timberland winkel bij jou in de buurt te vinden is

Wil je graag iets hebben van Timberland dan kun je dit eenvoudig via de webshop bestellen. Doe het product naar keuze in het winkelwagentje en kies voor verder winkelen of doorgaan met bestellen. Toch liever eerst het artikel in het echt zien of passen? Dan kun je daarvoor bij een van de fysieke winkels van Timberland terecht. Door je postcode of woonplaats op de website in te voeren vind je de dichtstbijzijnde winkel bij jou in de buurt.

Neem ook eens kijkje in een Outlet filiaal van Timberland

Er zijn reguliere winkels maar ook Outlet filialen van Timberland te vinden. Bij deze laatstgenoemde vind je tal van afgeprijsde Timberland artikelen. Dit zijn hoofdzakelijk artikelen die uit de collectie gaan en plaatsmaken voor de nieuwe mode van het seizoen. In de modewereld gaat het hard en verandert het aanbod snel, maar jij kunt er als klant dan van profiteren door kleding, schoenen en accessoires met de nodige korting te kopen in de Outlet.

Artikelen van Timberland in het assortiment van andere aanbieders

Timberland artikelen worden ook verkocht door andere aanbieders en niet enkel in winkels die de eigen naam dragen. Kijk ook daar eens rond wat er zoal te koop is en zoek naar folders of leuke aanbiedingen zodat je zo kunt besparen op je aankoop. Zo kun je er toch leuk en trendy uitzien maar betaal je er zeker niet de hoofdprijs voor.

Verschillen bij het verzenden van een bestelling

Kies je ervoor online een bestelling te doen? Dan wordt deze gratis naar jou thuis verstuurd of naar een ophaalpunt. Is er haast bij? Dan kun je voor een Express levering kiezen maar daarvoor betaal je wel wat extra. Bij normale verzending kun je de bestelling reeds binnen een paar werkdagen in huis hebben dus dat duurt ook niet al te lang. Kies je voor een DYO outfit die je zelf hebt ontworpen? Dan zit daar uiteraard een wat langere levertijd op.

Wanneer je vragen hebt aan Timberland

Als je vragen hebt aan Timberland over bijvoorbeeld een bepaald artikel of een bestelling, dan kun je deze het beste aan de klantenservice stellen. Dit doe je door deze tijdens kantooruren te bellen of door het contactformulier in te vullen dat je op de website vindt. Als dit eenmaal ontvangen is, nemen zij contact met jou op.

Over Timberland

In 1928 werd in Boston (Amerika) het bedrijf Timberland opgericht. Dit Amerikaanse bedrijf werd een verkoper en fabrikant van buitenkleding, waarbij de nadruk met name op de schoenen gelegd werd. Hedendaags is het assortiment veel uitgebreider te noemen. Het merk is niet voor niets zo groot en populair geworden; over de gehele wereld lopen mensen nu rond in kleding en schoenen van dit interessante merk.

In Nederland kan je bij meerdere winkels terecht voor het aanschaffen van producten van Timberland. Via de store locator op de website van het merk kan je dichtstbijzijnde verkooppunten vinden. Deze verkooppunten kunnen officiële winkels van Timberland zijn, maar het kunnen ook wederverkopers of retailers zijn.

Een andere mogelijkheid is om de spullen online te bestellen. In de officiële webshop van Timberland vind je het uitgebreide assortiment, waarbij je kunt kiezen tussen de volgende categorieën: Dames, Heren, Kids, Streetwear, Workwear en Outlet. Per categorie vind je onder meer schoenen, kleding, essentials en accessoires. Je kunt eigenlijk je hele kledingkast vullen met de artikelen van Timberland. Overigens niet alleen je eigen kledingkast, maar ook de kledingkast van je partner en van je kind(eren).

Bij het online bestellen van de producten geniet je van gratis verzending. De bestelde artikelen worden binnen enkele werkdagen op het gewenste adres bezorgd; je hoeft hier dus niks voor te betalen. Niet tevreden met de ontvangen artikelen? Via de website van Timberland kan je de gratis retournering in gang zetten. Via de website kan je bijvoorbeeld een retourlabel aanmaken, waardoor je het pakketje rechtstreeks terug kunt sturen naar het magazijn van Timberland.

Heb je daar vragen over? Of heb je andere vragen? De klantenservice van Timberland is op werkdagen tussen 09.00 en 19.00 uur bereikbaar. Je kunt hiervoor bellen naar 0800 323 2010 of een online contactformulier invullen. Via een online nieuwsbrief, Facebook, Twitter, Instagram en YouTube kan je op de hoogte blijven van de nieuwste collecties en aanbiedingen.