TommyTeleshopping

TommyTeleshopping folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor TommyTeleshopping

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Coolblue
Expert
MediaMarkt
Kijkshop
BCC
Handyman
Alternate
MyCom
EP
Informatique
Philips
Paradigit
Amac
Charles Vögele
Shoeby
American Apparel
50five
Babista

Populaire folders

Tips voor TommyTeleshopping korting

Folder TommyTeleshopping

Als je regelmatig televisie kijkt dan heb je vast wel eens de reclamespotjes van TommyTeleshopping voorbij zien komen. Hierin worden tal van handige en vaak ook nieuwe producten gedemonstreerd en aangeboden die je als consument kunt bestellen. Dit kun je dan doen via een speciaal telefoonnummer maar TommyTeleshopping heeft ook een eigen website. Daarop vind je het volledige assortiment zodat je een ruime keuze hebt.

Alles uit het assortiment vind je op de website

Op televisie wordt doorgaans reclame gemaakt voor de meest actuele en nieuwe producten die TommyTeleshopping verkoopt. Op de website vind je echter alles wat er op dat moment in het assortiment zit. Het loont daarom zeker de moeite ook daar eens te kijken zodat je weet wat er allemaal wordt aangeboden. De artikelen die in het assortiment zitten op het moment dat jij kijkt, staan onderverdeeld in verschillende categorieën. Zo wordt het zoeken voor jou alleen maar makkelijker en vind je sneller een product dat je altijd al wilde hebben.

Maak gebruik van speciale aanbiedingen

Bij TommyTeleshopping kun je op de website ook acties en aanbiedingen vinden. Hiervoor kun je dan een speciale code krijgen die je inzet tijdens het bestelproces. Alle voorwaarden zoals bijvoorbeeld voor welke producten deze code kan worden gebruikt of hoe lang deze geldig is, staan er bij zodat je weet waar je als consument aan toe bent. Voor veel artikelen geldt sowieso al een actieprijs bij TommyTeleshopping of krijg je er iets anders bij als je een bestelling doet.

Folder of speciale kortingscodes vind je online

TommyTeleshopping brengt geen speciale folder uit die je op de eigen site of Aanbiedingenfolders.nl kunt vinden maar kijk wel altijd even hier of er een speciale kortingscode beschikbaar is. Is dat het geval dan kun je er zeker van zijn dat je deze op onze website vindt. Ook hiervoor geldt dat alle actievoorwaarden erbij staan. Zo kun je toch profiteren van speciale acties en korting krijgen bij deze aanbieder.

Profiteer hoge kortingen in de Outlet

Wil je graag zoveel mogelijk korting krijgen op je bestelling bij TommyTeleshopping? Kijk dan ook altijd in de Outlet die je op de website vindt. Hierin worden producten met aanzienlijke korting aangeboden. Met deze artikelen is niks mis maar ze gaan uit de collectie of er zijn nog slechts een paar exemplaren van beschikbaar. Kijk regelmatig in de Outlet want het aanbod varieert. Hoe meer nieuwe producten er in het assortiment komen, hoe meer er naar de Outlet gaan omdat zij plaatsmaken voor de nieuwe collectie. Houd er wel rekening mee dat op ook echt op betekent in de Outlet.

Mis geen enkel nieuwtje meer en ontvang extra korting

Zie je regelmatig de reclames van TommyTeleshopping en wil je graag alle nieuws omtrent deze aanbieder op de voet volgen? Dan is het slim je in te schrijven voor de nieuwsbrief van TommyTeleshopping. Hiervoor hoef je alleen maar je emailadres door te geven via de website. Je ontvangt daarna automatisch de nieuwsbrief in je mailbox, net zo vaak als deze verschijnt. Je krijgt bovendien nog eens extra voordeel als je je aanmeldt. Je ontvangt namelijk een voucher voor 5% korting op je eerstvolgende bestelling bij TommyTeleshopping.

Gratis verzenden en je geld terug als het niet goed is

Als je een bestelling bij TommyTeleshopping doet, wordt deze gratis naar je verzonden. Je krijgt dertig dagen de tijd om deze te retourneren, mocht je er niet tevreden mee zijn. Je kunt ook achteraf betalen, zodat je het product eerst kunt zien. Plaats je je bestelling voor 14:00 dan kun je deze zelfs de volgende werkdag al in huis hebben. Heb je al betaald en wil je het artikel toch terugsturen? Dan krijg je gewoon het aankoopbedrag retour. Bestellen kun je doen in de webshop maar telefonisch is ook mogelijk. Het is maar net wat jij zelf het handigste vindt om te doen.

Zo stel je je vragen aan TommyTeleshopping

Heb je een vraag aan TommyTeleshopping? Dan is het handig eerst even te kijken of deze wellicht tussen de veelgestelde vragen op de website staat. Zo heb je namelijk het snelste je antwoord. Staat je vraag er niet tussen? Dan neem je het beste contact op met de klantenservice van TommyTeleshopping. Deze kun je op werkdagen telefonisch benaderen of je kunt chatten met een medewerker. Let op dat je het juiste telefoonnummer kiest, want dit is niet hetzelfde als dat van de bestellijn. Een mailtje sturen kan altijd, net als het contactformulier dat je op de website vindt invullen en versturen.

Over TommyTeleshopping

Keek je vroeger regelmatig naar de televisie? Dan heb je ongetwijfeld wel eens de reclames van TommyTeleshopping gezien. Dit bedrijf was één van de eerste bedrijven die het mogelijk maakte om via de TV ‘online’ te shoppen. Ook hedendaags is het bedrijf hier nog steeds behoorlijk groot in, waardoor je de reclames tegenwoordig op televisie ook nog regelmatig voorbij ziet komen.

In het assortiment van TommyTeleshopping zijn allerlei verschillende soorten producten te vinden. al deze producten hebben in ieder geval één gemeenschappelijk kenmerk: ze zijn niet in winkels te verkrijgen. Het aanschaffen van de producten via TommyTeleshopping is in dat geval de enige mogelijkheid die je hebt.

Het uitgebreide assortiment is door het bedrijf onderverdeeld in de volgende productcategorieën: Afslanken & fitness, Mooi & gezond, Keuken, Wonen & slapen, Huishouden, Tuin & klussen & hobby en Toppers van TV. Per categorie vind je een divers aanbod van interessant geprijsde producten terug.

Op het moment dat je online een bestelling plaatst, hoef je geen verzendkosten te betalen. Er zit hier echter wel een addertje onder het gras; TommyTeleshopping rekent namelijk wel administratiekosten á 2,95 euro. Houd daar dus goed rekening mee. Heb je de producten ontvangen en ben je daar niet tevreden mee? Je hebt 30 dagen de tijd om deze te retourneren. Je dient hiervoor via de website een retourformulier te downloaden; de kosten voor de retournering komen wél voor eigen rekening.

Vragen, suggesties of opmerkingen? De klantenservice van TommyTeleshopping staat elke werkdag van 10.00 tot 16.00 uur voor je klaar. Je kunt hiervoor bellen naar 0900 0400 032, een live chat via de website starten of mailen naar [email protected]. Door naar 0900 519 19 19 te bellen, kan je ook alle gewenste producten direct bestellen. Dit is de zogeheten telefonische bestellijn van TommyTeleshopping; dé reden waarom dit bedrijf dit zo populair is.