Sanitair & Badkamer

Natuzzi folder

Ontvang nu korting bij Natuzzi met folder aanbiedingen

Natuzzi folders

advertentie
advertentie

Meer sanitair & badkamer folders

KeukenConcurrent Magazine

Geldig van 01-03-2020 t/m 31-12-2020

> Folder bekijken

Wave Keuken Folder

Geldig van 01-06-2019 t/m 31-12-2020

> Folder bekijken

Binnen Folder

Geldig van 01-09-2020 t/m 31-12-2020

> Folder bekijken

Six Folder

Geldig van 30-10-2020 t/m 30-12-2020

> Folder bekijken

Meer sanitair & badkamer winkels

Populaire folders

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Natuzzi folder?

Helaas is er nu geen geldige Natuzzi folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de Natuzzi folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Natuzzi folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve Natuzzi folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Natuzzi folder?

Blader nu snel door de Natuzzi folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Over Natuzzi

Ben jij een liefhebber van de stijlvolle Italiaanse stijl? Wil je die stijl ook graag in jouw huis verkrijgen? Dan is de kans groot dat je bij het Italiaanse bedrijf Natuzzi kunt slagen. Het Italiaanse bedrijf Natuzzi werd al in 1959 opgericht; in dat jaar werd een klein atelier in de stad Puglia geopend. In dit kleine atelier werden de allereerste zitbanken van dit merk met de hand vervaardigd.

In de daaropvolgende jaren wist het aanbod van Natuzzi verder en verder uitgebreid. Het bedrijf wist een flink klantenbestand op te bouwen, waarbij veel klanten zich ook in bijvoorbeeld Amerika bevonden. Mede daardoor werd in de jaren 90 de overstap naar New York gemaakt. Ook wist Natuzzi winkels te openen in Dubai, in Beijing, in Londen en in vele andere grote steden.

Ook in ons land is Natuzzi ondertussen goed vertegenwoordigd. Dat blijkt met name uit de verschillende Natuzzi winkels die je in ons land kunt vinden. Deze winkels zijn te vinden in onder meer Rotterdam, Poortvliet en Son en Breugel. Op de website van Natuzzi vind je meer informatie over deze winkels.

Wil je graag alvast het aanbod van Natuzzi inzien? Dat is mogelijk via de website van dit Italiaanse merk. Op de website vind je de volgende categorieën terug: Woonkamer, Eetkamer, Slaapkamer, Decoratie en Accessoires. Per categorie vind je meerdere producten terug, zoals ook bij de categorie Slaapkamer het geval is: Bedden, Nachttafeltjes, Ladekasten en Bedlinnen.

Heb je interesse in één van de artikelen van Natuzzi gekregen? Dan kan je deze in één van de winkels gaan bestellen. De winkels biedt vervolgens gratis levering aan, zodat je geen omkijken hebt naar het vervoeren van bijvoorbeeld een zware bank.

Als je vragen hebt, kun je daarvoor een online contactformulier invullen. Je kunt ook langsgaan bij één van de verkooppunten van Natuzzi; ook daar kunnen ze jou helpen met vragen over bijvoorbeeld het assortiment!