Kaatje Jans

kaatjejans.nl

Eten En Drinken

Kaatje Jans

Bekijk de nieuwe Kaatje Jans folder van deze week.

Kaatje Jans folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Kaatje Jans

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Groupon
Sligro
Makro
Gall & Gall
HANOS
Kwalitaria
Burger King
McDonald's
KFC
Subway
Starbucks
Domino's Pizza
Dunkin’ Donuts
Loetje
La Place
La Cubanita
Shabu Shabu
Douwe Egberts

Populaire folders

Tips voor Kaatje Jans korting

Kaatje Jans

Voor het halen van jouw fijnste nationale en internationale kazen, moet je bij de specialist, Kaatje Jans zijn. We bieden je niet alleen een lekkernij van verschillende kaassoorten, maar ook vleeswaren en wijnsoorten. Kom één keer langs en je smelt direct weg van al onze lekkernij.

Het huis van smullende kaas

Binnen ons assortiment hebben we een ruime variatie aan kaassoorten. We willen daarom niet alleen onze kaassoorten voor je noemen, maar je ook vertellen waar de anderen vandaan komen en hoe het product tot stand gebracht en verpakt wordt. In elk geval noemen we dit, het huis van de smullende kaas.

Wat schaft keuken Kaatje?

Uit onze keuken kun je genoeg keuze maken uit onze internationale voeding en drank. Kom je bij ons in de keuken dan lijkt het wel op een luxe trip door de wereld. Om enkele te noemen hebben we voor jou heerlijke worst, afkomstig uit Frankrijk, elegante wijn, ook afkomstig uit Frankrijk en rustgevende wijn, afkomstig uit Spanje. Je bent welkom om deel te nemen aan onze wereldwijde trip van ervaring met verschillende smaken uit de spannendste delen van de wereld.

Continue uitbreiding

Kaatje is er ook voor de kleine man. We stellen ons open om elke startende onderneming een helpende hand te bieden. We weten dat het niet altijd even gemakkelijk gaat om direct een succesvol bedrijf op te zetten en te besturen. Daarom juist zijn we bereid te helpen met de zware loodjes. Bekijk onze website voor samenwerkingen en partners. Ons assortiment bestaat alleen uit topkwaliteit producten en met onze steun en begeleiding achter de schermen, heb je binnen de kortste keren een goed draaiende onderneming. Kom met ons samenwerken en druk ook jouw stempel!

Onze veelzijdige website

Bij het bezoeken van onze website, willen we niet alleen dat je weg bent van al onze lekkernijen, maar we willen ook dat jij je geïnspireerd voelt. We hebben speciaal een onderdeel op onze website waar je terecht bent voor de beste tips en inspiratie. Wil je weten welke kaas het beste met een bepaalde soort wijn combineert of wil je weten waarom er in de meeste Nederlandse keukens nu olijfolie voorkomt? Onze website en Aanbiedingenfolders.nl bieden boordevol informatie over deze onderdelen en zullen in elk geval informerend zijn. Ook de recepten van de hele bekende en smaakvolle gerechten zoals mais-kaas pannenkoekjes, gratin van aubergines, pasta carbonara en nog veel meer, kun je vanuit onze website bij het onderdeel ‘ recepten’ nalezen.

Je kunt ook bij ons in de winkel stappen

Met bijna twintig vestigingen, zijn we er zeker van dat je gemakkelijk een Kaatje bij jou in de buurt vindt. Voor de dichtstbijzijnde winkel, kun je vanuit onze website jouw locatie invoeren en we wijzen je meteen de winkel die bij jou in de buurt ligt. Voor het gemak is er een routebeschrijving bijgezet. Hiermee kun je de kortste route uitkiezen en snel bij ons zijn. Heel enthousiast kijken we naar jou uit!

Wij hechten waarde aan onze relaties

We snappen dat het heel gevoelig is om jouw persoonlijke gegevens door te spelen aan derden. Om erop toe te zien dat je jouw vertrouwen in ons blijft stellen, hebben we in ons privacy beleid alle relevante informatie opgenomen om jou aan te geven waarom we jouw gegevens opvragen en waarvoor we die nodig hebben en zullen gebruiken. Vanuit onze website kun je aan de onderzijde de tab voor ons privacy beleid vinden. Daarop kun je vervolgens klikken en dit grondig doornemen. Maak je geen zorgen, jouw gegevens zijn veilig bij ons.

Maak ook vandaag contact met ons

Interactie met jou stellen we hartelijk op prijs. Zit je met vragen, opmerkingen of zelfs suggesties, laat ons meteen weten via onze klantenservice. Voor het gemak hebben we reeds een formulier voor jou openstaan op onze website. Dit mag je volledig invullen en naar ons opsturen. Je mag ook altijd ons e-mailadres gebruiken als je een bericht wilt opsturen. Dit wordt heel snel beantwoord. Voor een iets persoonlijker contact kun je ons ook altijd bellen. We zijn gunstig in afwachting, op een gesprek met jou!

Geef je nu op voor onze nieuwsbrief

We hebben de leukste acties van heerlijk eten en drinken, tips, recepten en de smaakvolste aanbiedingen voor jou op een rij gezet. Om er zeker van te zijn dat je niets mist, is het daarom ook aan te bevelen om je vandaag nog in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Geef jouw e-mailadres op via onze website aan en wees de eerste die over de laatste nieuwtjes een melding ontvangt!

Over Kaatje Jans

Ben je een liefhebber van lekkernijen, gezonde gerechten en de bourgondische leefstijl? Dan ben je bij Kaatje Jans aan het juiste adres. Deze onderneming heeft zich in de afgelopen jaren geprofileerd als één van de beste delicatessenwinkels van ons land. Kaatje Jans heeft in de afgelopen jaren ook meerdere vestigingen in ons land geopend; een duidelijk teken dat de producten van Kaatje Jans goed in de smaak vallen.

Het doel van Kaatje Jans is om heerlijke lekkernijen aan te bieden, waarbij kaas de hoofdrol speelt. Kaatje Jans biedt allerlei soorten kaas aan, waardoor je altijd de perfecte kaas aan kunt schaffen én van de meest heerlijke kazen kunt genieten.

Wil je de kazen of overige lekkernijen van Kaatje Jans aanschaffen? Dan dien je daarvoor naar één van de winkels van deze onderneming te gaan. Op de website kan je klikken op ‘Winkels’, waarna je direct een overzicht krijgt van alle winkels in ons land. Je kunt daarbij ook direct jouw eigen locatie invullen, waardoor je direct de dichtstbijzijnde vestigingen te zien krijgt. Per vestiging zie je ook de contactgegevens en openingstijden vermeld staan.

Overigens maakt Kaatje Jans gebruik van een franchiseformule. Als ondernemer zijnde kan je je dus aansluiten bij deze onderneming en zelf jouw eigen Kaatje Jans vestiging openen. De onderneming hanteert hiervoor wel strenge voorwaarden, aangezien de onderneming de hoge kwaliteit wilt behouden.

Op de website kan je klikken op ‘Recepten’, ‘Inspiratie’ en ‘Kaas & Charcuterie’. Per categorie vind je meer informatie over de producten van Kaatje Jans en over heerlijke recepten die je met deze producten kunt bereiden.

Voor vragen kan je een online contactformulier invullen of mailen naar [email protected]. Ook kan je jouw vragen stellen bij één van de winkels van Kaatje Jans!