Supermarkt

Dagwinkel folders

Dagwinkel folders

Bekijk de nieuwe Dagwinkel folder aanbiedingen van deze week

advertentie

Dagwinkel Folder

Alleen vandaag nog geldig

Geldig van 23-01-2023 t/m 29-01-2023

> Folder bekijken

advertentie

Meer supermarkt folders

ALDI Folder

Alleen vandaag nog geldig

Geldig van 23-01-2023 t/m 29-01-2023

> Folder bekijken

Lidl Folder

Alleen vandaag nog geldig

Geldig van 23-01-2023 t/m 29-01-2023

> Folder bekijken

Albert Heijn Folder

Alleen vandaag nog geldig

Geldig van 23-01-2023 t/m 29-01-2023

> Folder bekijken

Nettorama Folder

Alleen vandaag nog geldig

Geldig van 23-01-2023 t/m 29-01-2023

> Folder bekijken

Dirk Folder

Nog 2 dagen geldig

Geldig van 25-01-2023 t/m 31-01-2023

> Folder bekijken

Boni Folder

Nog 2 dagen geldig

Geldig van 25-01-2023 t/m 31-01-2023

> Folder bekijken

Hoogvliet Folder

Nog 2 dagen geldig

Geldig van 25-01-2023 t/m 31-01-2023

> Folder bekijken

ALDI Folder

Nog 7 dagen geldig

Geldig van 30-01-2023 t/m 05-02-2023

> Folder bekijken

advertentie

Meer supermarkt winkels

Verlopen Dagwinkel folders

Populaire folders

Veel gestelde vragen

Welke aanbiedingen staan er deze week in de Dagwinkel folder?

De meest populaire aanbiedingen van deze week uit de nieuwste Dagwinkel folder zijn Druiven Rood Of Wit, Almhof Franse Kwark, Roeryoghurt Of Griekse Stijl Yoghurt en Meesterhand Corned Beef Of Ontbijtspek.

Is er op dit moment een actieve Dagwinkel folder?

Ja, er is op dit moment 1 actieve Dagwinkel folder.

Tot wanneer is de nieuwe Dagwinkel folder van deze week geldig?

De nieuwe Dagwinkel folder van deze week is geldig van 23-01-2023 t/m 29-01-2023.

Tips voor Dagwinkel korting

Folder Dagwinkel

Boodschappen doen hoort er nu eenmaal bij. De een gaat dagelijks naar de supermarkt terwijl de ander dat liever maar eenmaal per week doet en alles in één keer koopt. Op wat voor manier je de boodschappen doet maakt niet uit, maar iedereen is daarbij immers toch gek op aanbiedingen en acties waarbij je de nodige korting krijgt op je aankopen. Ook bij Dagwinkel kun je wekelijks korting krijgen op verschillende producten.

Kijk in de digitale folder wat er in de aanbieding is

Dagwinkel brengt een folder uit waar je doorheen kunt bladeren om te zien wat er zoal in de aanbieding is. Deze folder vind je op de site van Dagwinkel zelf maar is ook beschikbaar op sites waarop folders van verschillende aanbieders bij elkaar staan. Er staat altijd duidelijk bij hoe lang de folderaanbiedingen geldig zijn zodat je als klant weet wanneer je er gebruik van kunt maken. Wordt een folder reeds enkele dagen voordat deze ingaat online gezet, dan staat er bij dat de aanbiedingen nog niet geldig zijn.

Op de site vind je de filialen van Dagwinkel

Bij Dagwinkel kun je online je boodschappen doen maar er zijn ook fysieke winkels waar je terecht kunt. Wil je weten waar het dichtstbijzijnde filiaal van Dagwinkel bij jou in de buurt is? Kijk dan even op de site van Dagwinkel zelf. Daar vind je een kaartje van Nederland waarop alle winkels staan aangegeven. Er wordt hierbij een onderscheid gemaakt tussen de winkels waar je online kunt shoppen en de winkels die binnen Lekker/Makkelijk vallen. Als je op een locatie klikt, krijg je meteen te zien waar de winkel zich bevindt. De adresgegevens staan erbij zodat je weet waar je terecht kunt.

Doe ideeën op met de recepten op de site

Wil je nu niet alleen maar naar Dagwinkel voor de boodschappen maar ben je ook op zoek naar inspiratie voor het koken van maaltijden? Kijk dan eens op de website onder het kopje Recepten. Hier vind je tal van recepten voor allerlei verschillende gerechten om te maken. Je kunt zelf een aantal categorieën selecteren waarbinnen je zoekt zoals bereidingstijd en ingrediënten. Zo zoek je niet alleen gerichter maar ook sneller en vind je een recept waarin zit wat jij lekker vindt. Als je regelmatig kijkt, dan zul je zien dat het aanbod wisselt. Er komen uiteraard steeds nieuwe recepten bij zodat jij ook weer eens wat anders op tafel kunt zetten.

Registreer je eerst bij Dagwinkel

Als je online wilt bestellen bij Dagwinkel dan dien je eerst een account aan te maken. Dit hoef je wel maar eenmalig te doen. Wil je dan op een later tijdstip nog weer eens online bestellen, dan hoef je alleen maar in te loggen met je gebruikersnaam en wachtwoord die je zelf gekozen hebt. Registreren is altijd veilig en je hoeft zo ook niet bang te zijn dat een ander bij je gegevens kan.

Thuis laten bezorgen of zelf ophalen?

Bestellingen worden thuisgebracht en kun je ook zelf ophalen als je dat liever wilt. De bestellingen kunnen alleen online gedaan worden en je betaalt ervoor bij de levering. Als je de bestelling ophaalt in een winkel, kun je deze ter plekke aan de kassa afrekenen. Er worden geen extra kosten berekend voor thuisbezorgen. Heb je vragen over het bezorgen, afhalen of andere onderwerpen? Kijk dan eens op de site van Dagwinkel tussen de veelgestelde vragen. Grote kans dat die van jou er tussen staat en dan heb je ook meteen je antwoord te pakken.

Zo neem je contact op met de klantenservice van Dagwinkel

Heb je vragen aan Dagwinkel, bijvoorbeeld over een bestelling of specifieke artikelen? Dan kun je je daarmee tot de klantenservice wenden. Deze is bereikbaar via het contactformulier dat je op de site vindt. Vul dit even in en dan krijg je zo snel mogelijk antwoord en wordt je vraag of probleem tot ieders tevredenheid opgelost.

Maak gebruik van de diensten van de rijdende winkel

Ben je nu zelf niet in de gelegenheid om boodschappen te doen in een fysieke winkel? Dan bestel je deze gewoon online en worden ze thuisbezorgd. Een andere manier waarop je kunt winkelen is je boodschappen te halen bij de rijdende supermarkt. Deze is nog op tal van plekken in het land actief en valt onder hetzelfde concern als de Dagwinkel. Ze rijden doorgaans onder de naam Springer en zijn goed herkenbaar in het straatbeeld. Denk maar aan de melkboer die vroeger al kwam maar de rijdende winkel heeft uiteraard een groter assortiment.

Over Dagwinkel

Bij de verschillende filialen van Dagwinkel kan je dagelijks heerlijke boodschappen doen. De boodschappen hebben gunstige prijzen, terwijl je ook nog de keus uit een uitgebreid assortiment hebt. Dagelijks warm gebakken brood, verscheidene zuivelproducten en verse groenten behoren stuk voor stuk tot het uitgebreide assortiment van Dagwinkel.

Het doel van Dagwinkel is om mensen in steden/dorpen een supermarkt op loopafstand aan te bieden. Alle vestigingen van Dagwinkel zijn daarom op plekken gevestigd waar een grote groep mensen wandelend naar toe kan gaan. De filialen van Dagwinkel zitten eigenlijk door het gehele land verspreid. Op de website van deze keten kan je middels de Store Locator de dichtstbijzijnde vestiging vinden. Daarbij zie je ook direct de contactgegevens en de adresgegevens vermeld staan. Over het algemeen zijn de meeste filialen te vinden in kleinere plaatsen. Juist in deze kleinere plaatsen is een gebrek aan een grote supermarkt, waar Dagwinkel perfect op in weet te spelen. Veel vestigingen van Dagwinkel hebben een oppervlakte van zo’n 300 tot 500 vierkante meter.

In sommige delen van het land is het daarnaast ook mogelijk om online boodschappen te doen. Via de Store Locator kan je één van de vestigingen selecteren waarbij je online kunt winkelen. Vervolgens kan je direct de gewenste producten in je winkelmandje doen en deze producten online bestellen. Als je deze producten online besteld, hoef je géén verzendkosten te betalen. De voorwaarden kunnen echter van filiaal tot filiaal verschillen. Zorg dus dat je je goed laat informeren en zodoende niet voor verrassingen komt te staan.

Heb je vragen? Daarvoor kan je terecht bij de verschillende vestigingen van Dagwinkel. Het is echter ook mogelijk om een online contactformulier in te vullen of om te bellen naar 085 482 0100. Dagwinkel is onderdeel van Lekkermakkelijk.nl; het bovengenoemde telefoonnummer hoort bij Lekkermakkelijk.nl én bij Dagwinkel.