Wonen

Decokay folder

Ontvang nu korting bij Decokay met folder aanbiedingen

Decokay folders

advertentie

Decokay Folder

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 17-01-2021 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

advertentie

Meer wonen folders

Leen Bakker Folder Week 03

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 18-01-2021 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

Kwantum Folder Week 03

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 18-01-2021 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

Jysk Folder Week 03

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 18-01-2021 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

Pronto Wonen Folder Week 04

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 19-01-2021 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

Pronto Wonen Folder Week 04

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 22-01-2021 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

Xenos Folder

Geldig van 24-01-2021 t/m 07-02-2021

> Folder bekijken

Keukendepot Folder Week 04

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 24-01-2021 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

Profijt Meubel Folder Week 04

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 22-01-2021 t/m 28-01-2021

> Folder bekijken

Meer wonen winkels

Verlopen Decokay folders

Populaire folders

Decokay folders

TitelStartdatumEinddatum
Decokay Folder17-01-202131-01-2021
Decokay Folder12-11-202022-11-2020
Decokay Folder Week 4612-11-202015-11-2020
Decokay Folder15-06-202015-07-2020
Decokay Folder15-06-202030-06-2020

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Decokay folder?

Ja, er is op dit moment 1 actieve Decokay folder.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Decokay folder van deze week geldig?

De nieuwe Decokay folder van deze week is geldig van 17-01-2021 t/m 31-01-2021.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Decokay folder?

Blader nu snel door de Decokay folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Tips voor Decokay korting

Folder Decokay

Op zoek naar producten die je huis echt helemaal af maken? Zoals bijvoorbeeld een goede zonwering, passende raambekleding of vloerbekleding of spulletjes waarmee je de muren in de woning helemaal naar wens kunt maken? Neem dan eens een kijkje op de website van Decokay wat er zoal te koop is op dit gebied. Je vindt er een uitgebreid aanbod aan producten om je huis net datgene te geven wat het speciaal en helemaal af maakt.

Kijk welke vestiging het dichtstbij jou in de buurt is

Op de website van Decokay kun je prima terecht voor veel inspiratie en doe je er tal van ideeën op als je je huis wilt veranderen qua inrichting of op zoek bent naar leuke spulletjes. Deze kun je uiteraard het beste in het echt gaan bewonderen. Dit is dan ook mogelijk in een van de fysieke vestigingen van Decokay. Wil je weten welk filiaal het dichtstbij jou in de buurt is? Vul dan je postcode of woonplaats in en er wordt voor je gezocht. Je kunt op de site van Decokay ook het kaartje van Nederland raadplegen of de complete lijst met filialen.

Weet waar en wanneer je er terecht kunt

Klik je op een specifiek filiaal? Dan krijg je meteen de adresgegevens, het telefoonnummer en het emailadres van deze vestiging te zien. Daarnaast staan de openingstijden erbij vermeld. Zo weet je precies wanneer je er terecht kunt en waar het is. Zo kom je niet voor een gesloten deur te staan en vind je de locatie ook nog eens snel. Om artikelen bij Decokay aan te schaffen dien je ook echt naar de fysieke winkel te gaan want online bestellen is er niet mogelijk.

Raadpleeg de catalogus of blogs voor meer inspiratie

Als je bij Decokay eerst eens wilt weten wat er zoal te koop is, dan kun je daarvoor ook de catalogus raadplegen. Deze catalogus vind je op de site van Decokay. Het boekwerk is niet op papier te verkrijgen maar je kunt er online gewoon zo doorheen bladeren als je ook met een papieren magazine zou doen. Op de site zelf kun je ook altijd terecht voor meer inspiratie, tips & tricks en het nodige advies. Het is altijd aan te raden de blogs te lezen zodat je weet wat er te koop is en ook zelf leuke combinaties kunt maken en kunt bepalen wat jij mooi vindt en wat er goed bij je huis staat.

Alles wordt voor je opgemeten en op maat gemaakt

Als je bij Decokay naar een van de filialen gaat dan kun je daar altijd terecht met al je vragen. Je wordt geholpen door een deskundige medewerker die je alle advies kan geven en samen met jou kan bekijken wat geschikt is voor jouw woning. Heb je spulletjes gevonden die je wel aanstaan? Dan zorgt Decokay dat alles netjes opgemeten wordt zodat er geen fouten kunnen ontstaan. De maten nemen zij bij je thuis zelf op en daarna worden de producten allemaal netjes op maat gemaakt.

Montageservice van Decokay inschakelen

Ben je nu zelf niet zo heel erg handig? Dan kun je de producten die je besteld hebt ook laten monteren door een medewerker van Decokay. Het laten ophangen van bijvoorbeeld zonwering of raambekleding of het laten leggen van vloerbekleding kost je een kleine meerprijs maar dan ben je er wel meteen van verzekerd dat alles goed komt en hoef je er zelf niet naar om te kijken want dan wordt het gewoon bij je thuis voor je geregeld.

Volg Decokay via social media

Naast de blogs die op de site van Decokay staan en waarin je allerlei ideeën kunt opdoen, is de aanbieder actief op social media. Decokay kun je volgen op zowel Facebook, Pinterest, Twitter en YouTube. Zo weet je zeker dat je geen enkel nieuwtje meer mist en je kunt er je eigen ervaringen delen met anderen maar ook die van hen lezen. Stel er ook je vragen aan Decokay, mocht je die hebben.

Stel je vragen aan Decokay

Als je nog andere vragen hebt aan Decokay die je liever niet via social media wilt stellen of die heel specifiek zijn omdat ze bijvoorbeeld over een bestelling gaan? Dan kun je ook zelf met het bedrijf contact opnemen. Bel hiervoor met een van de filialen of stuur een mailtje. Zo heb je snel je antwoord. Je mag ook een mailtje sturen naar de klantenservice of het contactformulier invullen en versturen dat je op de site vindt.

Over Decokay

We hebben in Nederland steeds vaker met hoge temperaturen te maken. Wil je graag op de warme dagen de temperatuur in je huis laag houden? Dat is mogelijk met de zonweringsproducten van Decokay. Dit bedrijf levert verschillende soorten producten voor in en rondom het huis, waarbij de zonwering absoluut één van de meeste soorten producten is.

Door de jaren heen heeft het bedrijf een behoorlijk groei door weten te maken. In heel Nederland zijn meer dan 40 filialen te vinden, waarbij je naar hartenlust kunt shoppen. Via de website van het bedrijf kan je razendsnel de dichtstbijzijnde vestiging vinden. Doordat het bedrijf veel vestigingen heeft, zit er ongetwijfeld ook bij jou in de buurt een Decokay vestiging.

Ook via de website kan je het uitgebreide assortiment van Decokay zien. Om het overzichtelijk te houden, zijn alle producten op de webshop in de verschillende categorieën onderverdeeld: Verf, Gordijnen, Behang, Vloerbedekking, Zonwering, Horren en Buitenverf. Om je huis helemaal naar wens te maken, heb je bij Decokay dus meer dan genoeg keus. Dat geldt zowel voor producten binnenshuis als voor producten voor in de tuin of buiten aan de ramen bijvoorbeeld.

Het is niet mogelijk om de producten van Decokay via de website te bestellen. Je moet dus echt naar één van de vestigingen van het bedrijf toe om de producten aan te schaffen. Op de website ben je wel aan het juiste adres voor het opdoen van inspiratie. Ook geeft Decokay antwoord op veelgestelde vragen, zoals het antwoord op de vraag ‘Hoe moet ik mijn muur behangen?’.

Heb je vragen over een bepaald product? Of wil je advies over de inrichting van je huis krijgen? Daarvoor kan je een mailtje sturen naar info@decokay.nl of naar één van de vestigingen gaan. Via de website van het merk kan je de contactgegevens van de dichtstbijzijnde vestiging achterhalen. Via Facebook en Pinterest kan je het bedrijf volgen, inspiratie op doen en achter de nieuwste aanbiedingen komen.